Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2017-12-24 07:19:49

Melegség érzetem....inkább megyek lányok dolgomra mert ez a telefon...

Erikasz, nálad a darabos vérzés mi volt? Most lehet jól megijesztettem Kisscsillaghot
Gyere Erikasz amint tudsz.
Anita34
2017-12-24 07:16:05

Nekem ma ilyen a görbém, csökkent. Már nincs az a melegség étterem mint tegnap.
erikasz
2017-12-24 07:15:04

Kisscsillagh :Kora vetélés lehetett !
De a málnalevél megelőzi ezeket erősiti a méhet a vérböséget a kismedencébe,hogy megtudjon tapadni a bébi :D
A palást természetes progeszteron ,eggyüttes hatása kordában tartja a hormonháztartást a málnával !

Amandeen sajnálom hogy megjött rettenetesen ,de a január a tiéd neked is javaslom a málnát és meglátod az eredmény pozitiv teszt !
Adja az Ur a magasságos ,ha hiszel az Urban megáld gyermekkel hamarosan!:D
Anita34
2017-12-24 07:13:30

Kisscsillagh nem akarlak megenni és megemészteni sem az nagyon hülye telóm ismét alkotott. Az akart lenni hogy megijeszteni nem akarlak, ne haragudj kérlek.
Anita34
2017-12-24 07:11:21

Kisscsillagh, nem akarlak megemészteni de az itt is olvasottak alapján én meg nem maradt terhességre gondolok. De a többiek felvilágosítanak biztos. Én ezt csak magamtól szedtem és lehet nem is az volt.
Anita34
2017-12-24 07:05:31

Sziasztok!

Erikasz, drukkolok a végsőkig!

Fbara, de jó hogy ugrott a hőd. Megvolt az ovu, holnap magasabbra megy biztos. Ügyük vagytok.

Amandeen, biztos jó akkor az is amit használt ok, sőt lehet jobb is. Meglásd természetes úton fog jönni a babátok. Meglesz a kitartásotoknak gyümölcse.

Lion, izgulunk és várunk. Gyere amint tudsz.

Kisscsillagh
2017-12-24 07:05:20

Erikasz Te egy igazi boszi vagy :D Remélem Neked is hamarosan megérkezik a Babóca! Nagyon segítőkész vagy másokkal :) Köszönöm szépen a válaszodat nekem, ma beszerzem a málna és palástfű teákat és mellé a kamillát is. Nekem múlt hónapban volt darabos vérzésem. De fogalmam sincs mitől, sosem volt még ilyenem. De a doki már nem tudott fogadni és mivel teljesen elmúlt és a görcsök is 2 nap után így nem fogadott sürgősben. Szerinttetek mi lehetett ez?
erikasz
2017-12-24 06:58:19

Lion pozitiv tesztet kivánok neked druuukkkolok !!!!!!!!!!!!!!
Kira merre vagy és a többiek ?
erikasz
2017-12-24 06:55:47

Fbara neked a szervezeted probálkozott 6 alkalommal mig megrepedt ,de én a málnára gyanakszok ,mert iszod és seggitette a peteérést ,ha menszitől ittad volna már ,luteláris végén lennél !:D
De Isten igy akarta !!!!!!!!!!!!
erikasz
2017-12-24 06:47:15

Fbara :Juuuuuuuuuuuuuuuujjjj .Dejó végre boldogság !!!
Nekem felment a hőm 36.6 ra .nekem is boldogság ,én bizok hiszek a végtelenségik még menszi alatt nem volt ilyen magas :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!