Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-12-28 11:06:25

Sziasztok lányok.
Hát ebből a hőből terhesség nem lesz, Ami nagyon fura volt tegnap este megint vizesedésem volt...
áh szerintem csak próbálkozik a szervezetem de ez is üres járat lesz..
erikasz
2017-12-28 10:54:50

Niki és Anita :De boldogság hallni rollatok !!!!! Olyan jó hogy minden rendben !!
Niki :Nem sok külömbség van kettöjük közt ,ugy hogy kétpetéüek nem lesznek egyformák ,fiú lessz és lány !
jussak eszedbe ,millió puszi nektek !
Niki111
2017-12-28 10:48:40

Sziasztok lányok !
Bogyó és Babóca növekszik :) két külön petezsakban , 2 szabályos szikholyag . 16x6 és 16x7 mm a méretük , tehát 1 cm -t nőttek kb :) szívműködést még nem látott , de azt mondta sejthető .
Most várunk a terhes ambulancián , jó sokan vannak .
Egy hét múlva Uh kontroll .

Lion : te gyanús vagy nekem ;) én is majd megfagytam meg Anita34 is aztán látod ;)
Amandeen : lepd meg Apát vmivel, h ne legyen fáradt ;) ;)
Szexi fehérnemű stb , mindjárt elfelejti h programozott az együttlét :D
Bocsi a szemelyeskedesert :)
Barbi : mi újság ,mennyit mertel ?
Többiek ?
Én 36,8-at mértem
Lion86
2017-12-28 07:57:38

Jó reggelt mindenkinek!
Az megfázásos tünetek maradtak, de este 36,7-et mértem, úgyhogy gondolom a reggeli hőm is valós lehet nagyjából, mert nem érzem, hogy a betegség miatt lenne magasabb.
Anita34
2017-12-28 00:38:22

Amandeen, valóban így igaz, ahogy írtad. Hátha azért sikerül mégis együtt lennetek, de lehet még az utáni napok is ugyanúgy jók, mert messzebb van az ovud is csak a hőd csökkent most lejjebb. Az ovuteszt majd megmondja a tutit. :) Én is mindig úgy próbáltam, hogy párom ne vegye észre az ovus napokat, de nem igazán jött be. :D Muszájságból meg nem is szabad, mert akkor oda a varázs. Drukkolok Nektek! Most a Ti hónapotok jön!
Amandeen
2017-12-28 00:30:22

Anita34, 20-ast rendeltem, elvileg holnap érkezik.
Doki azt mondta, hogy menzi után szabad az út. Na, most még nem vo!tunk együtt, mivel még ma is volt egy kis vér. Nagyon remélem, hogy nem csúszunk le róla. Holnap már elvileg lehetnénk együtt, de párom reggel korán megy dolgozni, aztán későn ér haza, lehet fáradt is lesz, amit tiszteletben kell tartani. Az a baj az ilyen ovu figyelgetéssel, meg számolással, hogy szinte előre programozzuk az együttléteket, amit nem lehet ám mindig megvalósítani. Emberek vagyunk, nem gépek, ezt nem lehet csak úgy csettintésre, a spontaneitás varázsa meg elveszik....hmmmm, remélem azért megfelelő lesz az időzítés. Nehogy már megint lemaradjunk.
Anita34
2017-12-28 00:12:32

Jajjjjjjjjjjj, el is felejtettem mondani, hogy Férjem meglepett egy új telefonnal. És milyen jól tette, ugye??? :) :D :)))) Törvénysértő, étterem, megemészteni........meg még ki tudja miket írtam amelyek felett csak úgy átsiklottam lehet. :D Az új telefon szuper, csak egy baja van, mégpedig, hogy nem mindig tölti be a kívánt oldalt, pl. ezt is. Háááááááát nem is tudom melyik a jobb????!!!!!! Azzal vigasztalom magam, hogy valamit nem jól csinálok rajta. :D :))))
Anita34
2017-12-28 00:08:13

Amandeen, én is köszönöm szépen, aranyos vagy! :)
Én is Veletek együtt szeretnék örülni mikor babásodtok, és azt kívánom minél hamarabb átéljétek!!!!!!!!
Anita34
2017-12-28 00:05:19

Amandeen, mindenképpen hozz képet ha csinálsz tesztet. Lehetséges, hogy korábban lesz az ovu, vagy csak a hőd tréfál meg kicsit itt az elején.....hmmm.

Szerintem a doki is meglepődött mikor mondtam neki, hogy ha minden igaz babás vagyok. 15.cn-on voltam nála legutóbb akkor felírta a Clostit, ráírta a papírra, hogy hogy kell szedni és hogy UH a 13.cn-on.
Igen ám de most a 21.cn-on volt csak az ovum. (előtte meg a 19.cn-on)
A progeszteront szedem 2x1-et aztán jövőhéten ismét megyek. Alig várom! Remélem rendben lesz minden.
Anita34
2017-12-27 23:56:59

Sziasztok!

Niki, örülök, hogy jól vagytok! Holnap akkor izgalmas napotok lesz. Mindenképpen jelentkezz, hogy mi volt a dokinál. Én ma vagyok menzi szerint pont 5 hetes. Lányunknál is csak 5+5 napon látott valamit először, igaz akkor máshová jártam és jóval korszerűbb gép volt szerintem. Jövőhéten kell mennem akkor már hátha lát valamit. Az ásítozás engem is kínoz, amúgy ilyenkor meg nem tudok aludni. Nekem is volt kicsi szédülésem napközben, de olvastam, hogy vérszegénység, vérnyomás miatt lehet. Vettem is be vastablettát. Nálad van még hányinger?
Egyébként nagyon szép a hőd! :)))

Margaréta, igen, igazuk van a lányoknak. Mindig ugyanabban az időben kell mérni, felkelés előtt. Semmi mozgás előtte. Szerintem simán lehet ez az oka, hogy magasabbat mértél. A teszt szerint most lesz még csak ovu akkor viszont nem maradtatok le semmiről. Drukkolok Nektek!

Sushi, köszönöm, aranyos vagy! Most ez hülyén fog hangzani, de nem igazán vettem volna észre magamon, hogy baba van, mert ugye nekem menzis szerű hasfájásom szokott lenni menzi előtt már jóval és mell duzzadás, feszülés is. Most ezek is voltak, tehát semmi árulkodó jel. Pisilni igaz többet jártam, de múlt hónapban is megfigyeltem ezt, és akkor nem volt ott a baba. Hőm mindig fent marad, általában csak a menzi előtti napon esik le vagy pont akkor. A hőmérőzésből tudtam, mikor már mondták a Lányok, hogy magasan van és tényleg. Utána is szépen fent maradt. Meg elmaradt a menzi. Ami most gyanús lett volna, mert mióta a Kislányunk megvan azóta nem volt menzi nélküli hónapom. Tehát amint látod nem tudtam 100%-ra venni a jeleket. És hozzáteszem, hogy minden hónapban figyelgettem magamat, a tüneteket, jeleket, hogy hátha most leszek babás. Lényegében szinte minden hónapban "bemagyaráztam magamnak".
Szép pozi LH teszted volt 24-én és nagyon szépen alakul a görbéd! LH tesztet amúgy csináltál utána napokban is? Drukkolok, hogy babás légy!!!!!

Erikasz, köszönöm szépen! De jó, hogy gondoltál rám Te is! :) Én is úgy gondoltam a hőmet, ahogy Sushi írta....Egyszer felment 37-re utána visszatért a 36.8 körülihez és ott mozog. Ritkán volt nekem 37 úgyhogy ezért gondoltam, hogy az csak egy egyszeri kiugrás lehetett. Mondjuk megijedtem kissé mikor 36.75-öt mértem. De a HCG pozi volt. Ma pedig egyforma csíkosat teszteltem.
Nagyon örülök, hogy rendben a pajzsmirigyed! :) Hogy vagy egyébként?

Amandeen, én One Step 20-as és 30-as tesztekkel teszteltem utóbbi időben. Előtte csak a 30-ast használtam, de meggyőztek, hogy a 20-as sokkal konkrétabban mutatja az eredményt. Így volt, hogy egy időben teszteltem mindkettőt. A 20-ason nekem még látható 2 vonal volt mikor már a 30-ason halványuló egyértelműen negatív eredmény. Végül is a 30-as is ugyanolyan erős csíkos lett (LH csúcs), mint a 20-as ugyanabban az időben. Olvastam olyat is, hogy az LH teszt vizeletből csak 4 óra késéssel mutatja az ovut, mert igazán kimutatható a vérből lenne. Ezért gyakoroltam a 20-sal, viszont igaz, hogy tovább marad pozi, mint a 30-as.
Amandeen, most látom, mi ez a korai ovu? Veled együtt izgulok! Tesztet nem is tudtál csinálni akkor? Végül melyik érzékenységű teszt mellett döntöttél?

Lion, jobban vagy? Torokfájás, orrfolyás javult? Miért is ekkor ne lenne az ember lányának otthon tesztje mikor épp kellene??? Ismerős......HCG-m is csak az előző csomagból maradt, ma meg vettem egyet, hogy megnézzem mizujs. Nagyon drukkolok, csinálj tesztet amint tudsz.
Akkor neked ezek szerint a tea segített rendbe tenni a ciklusodat. De jó! Én is elkezdtem volna a málnát ha most nem jött volna a bébi.
Isteni csoda, hogy nem történt nagyobb baj. Hála Istennek jól vagytok! Biztos nagyon megijedtetek. Belegondolni is rossz, nemhogy átélni.
Nagyon szép a görbéd, maradjon csak szépen így!!!!

Fbara, szép a görbéd. Megvolt az ovu, ha jól látom. Te is fázol éjjel, aha.....gyanús vagy te nekem! És ez a belső forróság......Én is majd el égtem belül, emlékszel, hogy írtam? Jól időzítettetek szerintem! A hőd és a teszted alapján 22-én este vagy 23-án hajnalban lehetett az ovud szerintem. Nagyon drukkolok!

Kira, gratulálok a kiskutyusokhoz! Biztos nagyon cukik. Ha sokszor voltál fent éjszaka akkor a hődet tényleg ne vedd figyelembe. Nagyon drukkolok, hogy pozit tesztelj!!!!

Kisscsillagh, micsoda ovu, jól látszik a görbén. Bízom benne, hogy minden tőletek telhetőt megtettetek! Megy a drukk, most már a várakozás jön!

Anitacool, hogy vagytok?

Erikasz ezt írtad Kirának a hőről.....(bocsi érte, hogy betettem Erikasz) csak megfigyeltem, hogy szinte mindőtöknél van ilyen leesés és utána egyértelmű emelkedés. Ez nálam most miért nem volt meg a Dec.12-i ovunál? Csak elemezgetni, értelmezni akarom a görbémet és még többet tanulni belőle.

"Viszont a peteérés előtt körülbelül 24 órával visszaesik a testhő 0,2-0,4 fokkal, majd onnan folyamatosan emelkedik 3 napon keresztül. Még egyszer tehát: nem a visszaesés napján történik a peteérés, hanem a visszaesést követő 24. óra körül, de már ekkor érdemes nemi életet élni, ha tényleg babát szeretnénk. itt kezdődnek a termékeny napok, és tartanak egészen addig, amíg a testhőmérsékletünk magasabban van."

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!