Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-12-27 15:06:58

Köszi Sushi, én is Neked! :)))
Sushi
2017-12-27 14:41:16

Szia Fbara, szépen fenn van hőd neked is. Szurkolok nagyon! ;-))
Sushi
2017-12-27 14:37:27

Ez nem hangzik túl jól Lion. De milyen szerencse, hogy mindezek ellenére van két gyermeked:)) Reméljük, ha visszatérsz a teára újból rendeződni fog minden a ciklusod körül ;-)
Évekkel ezelőtt nekem is volt, hogy gyógyszer után nem jött meg hónapokig, aztán elvétve, utána még jó ideig nem volt peteérésem. A doki szerint "aludt" a szervezetem. Elkezdtem rendszeresen sportolni, szimpla kocogás, azóta is hiszem, hogy fenntartja és rendben tartja a ciklusom:)
fbara90
2017-12-27 14:35:49

Sziasztok! :)

Niki olyan jó ránézni a görbédre! :D
Kira gratulálok a kutyababákhoz! :D a sok ébrenlét miatt a ma reggeli mérésed szerintem is irreleváns, hagyj ott számított értéket. :)
Erikasz kíváncsi vagyok hogyan alakul a hőd a napokban!
Margaréta nekem ovu-gyanús vagy! :D
Sushi szépen fent van a hőd! :D
Lion, örülök, hogy minden oké! szép magas a hőd! :) drukkolok, hogy 9 hónapig le se essen! :D
Amandeen szerintem csak szépen lecsökkentél alaphőre a menzi alatt. :) LH-tesztelj! :) Hátha mégis erikasz-nak van igaza és ovu :D sosem lehet tudni :)

Nekem a mai mérés egy tizeddel alacsonyabb lett, de hideg volt nagyon a szoba ahol aludtunk éjjel, fáztam mikor felkeltem.. Lehet ezért lett kevesebb.
Lion86
2017-12-27 14:19:41

Volt, hogy hónapokig nem jött meg, volt, hogy 2 hónapig barnáztam. De sosem adtak gyógyszert
Lion86
2017-12-27 13:56:13

A hónap elején elkezdtem inni a teát, de elfogyott, azóta nem vettem, de januártól megint iszom, ha megjön.
Azt nem tudták megmondani mi a baj a bal petefészkemmel, de ultrahangon többször is mondták, hogy tele volt érett tüszőkkel, azért fájt a hasam.Aztán hónapokig a jobb petefészkemben értek csak a peték. A nagyobbik fiam megfoganása előtti hónapban 8 érett
volt a bal petefészkemben.
Sushi
2017-12-27 13:45:40

Erikasz, a 19-25 napos ciklusok elég rövidek, nem? Bár ha mindig így jött meg, illetve van szép 3 gyermeked is, úgyhogy ez biztos rendben van így:) A hosszú ciklusodban valóban gyanús, hogy ovuláltál a 26-27. nap körül is. Én elég laikus vagyok a görbe olvasásban még, ezért tutira használok tesztet is:))
Lion, azt megkérdezhetem, hogy a bal petefészked miért nem működik 100%? Ennek tudod az okát? Régen nekem is voltak cisztáim, jöttek-mentek elég sűrűn, closty-t kellett szednem és utána volt egy ilyen 'cisztás' periódus, de elmúlt szerencsére.
erikasz
2017-12-27 12:36:42

És a hosszu
erikasz
2017-12-27 12:36:04

Másik
erikasz
2017-12-27 12:35:18

Nézd meg küldök egy pár görbét ,nekem mindig 19 naptol 25 ig volt a ciklus,utánna hosszuak lettek ,de abban is volt ovuláció az biztos de menszi nem !
Elkezdtem a teát és redbe jött !:D
Küldök két rövid ciklust , amilyenek voltak régen!
Egy hosszu ciklust, amit még most sem értek ,hogy 2 peteérés volt vagy mi .....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!