Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2017-12-29 11:13:11

Sziasztok!
Ma ilyen a görbém. Nem sok egy kicsit ez a leesés szerintetek?

Kisscsillagh
2017-12-29 09:19:05

Nekem most teljesen felborult a napirendem. Folyamatosan vendégségben vagyunk és utazgatunk. Nem tudom, hogy a teák miatt vagy a nagy összevisszaság miatt de egyetlen egyszer volt egy halvány, semmitmondó pozitív LH tesztem. :/ Ma behúzta az ovit úh csatolom a görbém. Ami amúgy sztem egész jó de nem volt igazán pozitív tesztem....
Kisscsillagh
2017-12-29 09:09:11

Sziasztok!
Bocsi a sok látogatás és vendégeskedés még családi program miatt eltűntem én is teljesen. Nem is tudom, ha az ember napirendje ennyire fel van borítva, mennyire releváns a görbe.

Anita34 juj nagyon izgulok érted! Biztosan minden rendben lesz, ne idegeskedj. Jó, hogy a doki írt fel progit. Vérvétel is volt, ami igazolja a Babócát?

Amandeen Te vagy a következő, mindent bele! Próbálj a testedre is figyelni, ne csak a tesztre. Ez engem a hónapban is totál összezavart. Persze tesztelni kell, csak ne hagyatkozz teljesen arra. Bújjatok össze minél többször Apával. Nagyon nagyon drukkolok neked. ;) Iszol Te is valamilyen teát? Egyébként én reggel 6:30 körül és este 18 óra felé szoktam tesztelni. Eddig ezzel mindig szépen követhetőek voltak az ovuk.

Niki szuuuupeeeer! Örülök hogy minden rendben van ;)

Erikasz nyugtasd meg magad azzal a hormonvizsgalattal. Mert így túl sokat aggodalmaskodsz szegényem. Drukkolok neked! :*

Kira kitartást a mini bébikhez. Szép kis karácsonyi csomagot kaptál :) Szerintem az éjszakázás teszi ennyire furcsává a görbédet.
Chill
2017-12-29 08:56:15

Sziasztok!
Csuti én a genetikai vizsgálathoz nem tudok érdemben hozzá szólni, de a vörösvérsejthez kicsit, nekem is határérték alatt volt anno, ez a szirup rendbe tette: krauterblut szirup.
A védőnőm ajánlotta.
Csuti0925
2017-12-29 07:24:07

Nagyon szepen koszonom a segitseget mindenkinek!
erikasz
2017-12-29 06:07:32

Csuti : Vöröshusokat sokat egyél ,és folsavat vitaminokat ahogy irta Sushi !
Az lenne a legjobb ,ha vadhust ennél mert az biztos emelni fogja a vörösvértestet, nekem mikor őszhust és vaddisznót ettem akkor 5,3 lett annyira felment !
erikasz
2017-12-29 06:00:07

Zuhanok, nem tudom még mit tehetek ,viszafogom ahogytudom az ovut ,a citrommal most is megittam !
-Hát meglátjuk mi lesz a vége .........
Csuti ,minden rendben lesz neidegeskedj ,egészséges baba lesz az bisztos !
jó egészséget neked és a picibabádnak !
Vigyáz rátok a Jó Isten hidj !!!!!!!!!!
Sushi
2017-12-28 21:14:24

Szia Csuti,
Gratulálok neked ismét, úgy tűnik eleven kisbabád lesz:D Nagyszerű olvasni, hogy minden jól alakul és fejlődik szépen a bébi.
Most valóban nagy döntések előtt állsz. Nem lehet könnyű, megértem.
Én valószínűleg kérném a Nifty tesztet, biztosra mennék. Valóban húzós az ára, de nekem megérné azt hiszem. Sajnos minimálisat tudok más egyéb vizsgálatok részleteiről, talán a legjobb egy nagyon jó szakorvossal átbeszélni mindezeket a lehetőségeket. Dzsuzsda írt is néhány nevet.
A vörösvérsejtek számát talán extra vitaminnal kellene megtámogatni mint vas, folsav, B12 , A, C vitamin és réz. Természetben pedig a nagy sötét levelesek, pl spenót, kel, brokkoli, hüvelyesekből lencse bab csicseriborsó, répa, édes burgonya, cékla, vöröshús és belsőségek (ha eszel ilyeneket), magok mint dió, kesu, mandula, gyümölcsökből a szőlő, dinnye, magnó.
Hát remélem tudtam valamit segíteni:)
Várjuk a további híreket rólatok! :)
Dzsudzsa
2017-12-28 19:49:20

Sziasztok! Elnézést, ismeretlenül belépek a fórumba. Pontosan nem is annyira idegenként, mert van egy 33 hónapos gyönyörű kislányom, és bizony én is itt vezettem a görbémet. Időnként belépek, sok szép emlék köt ide.
Csuti, a kérdésedre jöttem válaszolni :) Én 36 évesen lettem kismama. Voltunk genetikai tanácsadáson, ahol a genetikus azt mondta, hogy a Kombinált vérteszt és a 18 hetes UH eredménye is rendben, így az én esetemben az amniocentézisnek nagyobb a kockázata, mint hogy sérült gyermekem szülessen. Ha nagyon félek, akkor magzati szívuh-ra menjek el a 20. hét körül (ha jól emlékszem) ugyanis a fejlődési rendellenességek nagyon magas százalékban a szív fejlődési eltérésével is járnak. Ezt szakmámból kifolyólag is tudom. Szóval a genetikus dr. Hajdú Júliát tanácsolta. Azt hiszem 25 ezer Ft volt a vizsgálat. Több mint 20 percig nézte a picit a doktornő, és nem csak a szívét. Én a Prena teszten gondolkoztam, de a nőgyógyászom azt mondta, azt a pénzt költsem a babára :) Szerintem egy jó szonográfust kell keresni. Talán az Istenhegyin van Hajdú Krisztina, akit egekig magasztalnak a kismamák. Remélem tudtam segíteni! Nagyon nehéz a döntés. Még annyit, hogy a környezetemben nem volt olyan kismama, akinél gond lett volna amniocentézist követően. Mindenkinek a legjobbakat az új esztendőre!!! Szívnől kívánom
Amandeen
2017-12-28 19:25:15

Csináltam most egy 25-ös érzékenységű LH tesztet, de negatív. Egy alig látható, halvány csíkocska van csak. Lefényképeztem, de a képen nem is látni a második csíkot, úgyhogy nem is csatolom most. Majd tesztelek holnap is, meg azután is, ha megjönnek a tesztek. Már csak egy 25-ösöm van itthon, elvileg ma kellett volna érkezzenek a 20-as érzékenységűek, amiket rendeltem....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!