Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2017-12-27 18:37:57

Sziasztok Lányok!

Egyelőre még nem látott semmit, vagyis senkit az orvos. De mondta is, hogy még a fogantatástól számítva ez a 2.hét, úgyhogy korai is lenne. A nykh 14 mm, korai terhesség valószínűsíthető. Ezt írta a papírra. Jövőhéten megyek vissza, akkor már a 6.hétben leszek. És kiírta a progeszteront, ő is akarta, de rá is kérdeztem direkt.

Így áll a hőm. Volt benne egy kicsi csökkenés, meg is ijedtem.
Olvaslak benneteket és igyekszem válaszolni.
Amandeen
2017-12-27 18:25:43

Sziasztok!
Szerintem is csak most ment le a hőm alaphőre. Rendeltem LH teszteket, elvileg holnap érkezik. Tojcsis nyák még nincs, nem is fáj a pocim, mint ovukor szokott, szóval remélem még nem ovu, hanem majd csak ezután lesz. Ma még kicsit vérzek, pedig azt hittem reggel, hogy elmúlt.
Lion86
2017-12-27 17:38:00

Erikasz, már én sem vagyok biztos benne, hogy nem vagyok az, de most nincs itthon hcg teszt. Viszont a torkom fáj és folyik az orrom, úgyhogy a holnapi hőm nem biztos, hogy valós lesz. A hányingerem lehet a betegségtől is, de a cicim egy hete bizsereg, ez fura eléggé. De nagyon gyakran produkálok gyanús tüneteket, úgyhogy egyelőre az időre bízom a dolgot.
erikasz
2017-12-27 17:10:15

Lion : Te terhes vagy az biztos !!! :D
Lion86
2017-12-27 16:52:37

Köszönjük Anita :) Várjuk az eredményeket :)
Lion86
2017-12-27 16:51:22

Legközelebb alacsonyabb érzékenységűt veszek
Lion86
2017-12-27 16:50:42

Erikasz, csináltam ma is, de értelmezhetetlen. Ma megint erősebb a csík :D
erikasz
2017-12-27 15:55:30

Szépen felment a hőd Fbara !
Lion csinálsz LH tesztet ?
fbara90
2017-12-27 15:53:40

Anita34 nagyon várunk vissza az infókkal! :D Mi is még vendégeskedünk... :D
A többi kismamánk hogy érzi magát? :))))
Anita34
2017-12-27 15:40:11

Sziasztok!

Gyorsan beugrottam egy helyzetjelentèsre: dokinál vagyok ès várok a vizsgálatra. Estère jelentkezem, elmesèlem mit mondott.
Termèszetesen visszaolvasok ès reagálok is Nektek.
Egyèbkènt jòl vagyok, tegnap volt egy kis szèdülès ennyi. Aludni nem nagyon tudok, sokáig fent vagyok ès nem jön álom a szememre.
Tegnap ès tegnap elôtt is vendègeink voltak vagy mi voltunk, úgy hogy mozgalmasak voltak az ünnepek.
Voltunk templomban ès imádkoztam Mindenkièrt, hogy minèl hamarabb babás legyen, ha lehet már jövőre.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!