Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2017-12-27 23:26:48

Niki111, kíváncsian várom/ várjuk a beszámolót holnap! :-) Remélem, mindent rendben találnak, és mindketten ott vannak!

Anita34, jó, hogy elmentél dokihoz. Már várom, mit mond majd, amikor már látni is lehet valamit! Remélem, és kívánom, hogy minden rendben menjen!
Köszi, hogy imáidba foglaltál minket!!! Én is imádkoztam értetek az éjféli misén!
Amandeen
2017-12-27 23:21:44

Erikasz, iszom a málna teát, arra azt mondtad, hogy előrébb hozza az ovut. Lehetséges, hogy most korábban lesz.
Előző ciklusban nem ittam, akkor a 14. nap körül volt, előtte, amikor ittam, akkor meg előbb, 10. nap környékén.
Amandeen
2017-12-27 23:18:41

Sushi, hát kb. 11-12 nappal menzi előtt van ovum, eddigi legrövidebb ciklusom 21 napos volt, vagyis kb. 10. ciklusnap körül lehet legkorábban, vagy pedig később. Legutóbb 25 napos ciklusom volt, így pé a 14. napon lehetett, ezt a hő is mutatta.
Ettől függetlenül lehet korábban ovu, ahogy Erikasz is írja, tehát holnaptól már esedékes az LH tesztelés is, holnap lesz a 6. ciklusnapom.
Niki111
2017-12-27 22:36:50

Sziasztok !
Erika : a ho azt mutatja volt peteeres , de hogy meg is repedt -e az csak a progeszteron szintbol vérvétel alapján lehet megtudni . A 21. Napi progeszteron vérvétel mutatja , amin én is voltam
Lion : sztem sanszos nagyon a gorbed
Anita34: ma hanyadik nap volt neked ? Nekem holnap lesz a kontroll Uh 5.hét 5.nap
Csuti : voltál Uh -on?
Barbi : drukkolok ;)
Holnap 9:30-ra megyünk vissza Uh -ra. Hát lányok nagyon kiváncsi leszek , h mit látnak :) mar totál bele éltük magunkat :) elméletben mar kocsit cseréltünk és házat bővítünk :D
Mondjuk utóbbit akkor is tervezzük , ha csak egyedül marad
Én ma rosszul lettem kicsit , nagyon szedultem , elsápadtam , de aztán jobb lett :)
Viszont állandóan álmos vagyok , picit kellemetlen is volt a vendégségben , mert folyton asitoztam :)
Holnap jelentkezem , h mi volt
Sushi
2017-12-27 20:27:58

Szia Margareta88,
Lehet, hogy a későbbi mérés az oka a magasabb hőnek. Tesztelj szorgalmasan a következő napokban és szeressétek egymást a pároddal ;-)
erikasz
2017-12-27 20:23:33

Margaréta ha később mérsz mégtöbb a hő ! Ez igaz, akkor az a baj !
Margaréta88
2017-12-27 20:16:09

Lion, Fbara: szép a görbétek.

Sushi: nagyon biztató a görbéd. Szurkolok nagyon! :)

Ha igazatok van és már meg volt az ovu az nem túl jó hír, ugyanis ahhoz képest nagyon nem jókor voltunk együtt.
Szerintetek ma már veszve van minden?
Pedig eddig általában a 12. nap körül szokott, ma még csak a 9. napon vagyok. Csináltam ovu tesztet ma is, de a megszokottal és halványka eléggé. Kb. ugyanolyan mint az előző ciklus 9. napján volt. Hátha csak vmi más miatt ugrott a hőm... sőt, lehet hogy azért, mert ma elaludtam és majdnem egy órával később mértem???? :D
Sushi
2017-12-27 20:04:37

Amandeen, Te tudod, hogy kb mikor szokott pé-d lenni?
Szerintem is inkább most rendeződik vissza az alaphőd:)
Sushi
2017-12-27 20:03:18

Szia Anita34! Nagyszerű olvasni, hogy minden szépen zajlik a pocakodban:) 1-2 hét múlva már biztos "látványosabb" is lesz! A görbéden én azt olvastam - mint laikus :) -, hogy inkább felugrott hirtelen, de visszatért a 36.8 körülihez. Amíg e körül mozogsz nem lehet gond, reméljük ;-) És miket tapasztalsz, érzel? Ha nem tudnád, hogy van benned kis élet, észrevennéd egyébként magadon? :)
erikasz
2017-12-27 19:50:31

Anita :Örülök hogy minden rendben !!
A görbéd mért nem tetted fel ?
Majdnem 0,4 tizedet csökkent mondtam volna orvoshoz kell menni azonnal !!!!
Ha két nap is csökken, mindig lejebb orvos azonnal !
Hála az Úr-nak nemttörtént baj !!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!