Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Csuti0925
2017-12-28 17:59:28

Sziasztok lanyok! Bocsanat hogy nem jelentkeztem, de sutottem-foztem, utana pedig 3 napig vendegeink voltak es orultem ha vizszintesbe helyeztem magam.

A 3 nap esemenyeit visszaolvastam de irni mar nincs energiam most, elnezest kerek mindenkitol.

Szoval dec 27-en voltam UH-on. 76 mm az ulomagassag, a feje 23,5 mm, a tarkoredo 2,4 mm. Megvan mindene orrcsontja, keze, laba, fule. A doktor bacsit jokedvre deritette, mert annyira kalimpalt a kezevel, hogy a fejet alig tudta megmerni, tobbedik nekifutasra sikerult csak. Mondta is a doki, "hogy ficankol a kis bestia". Aztan a szivhangnal is csak tobbedik nekifutasra sikerult, mert a doki szerint "hat mindig beleugat". Szoval megdolgoztatta a dokit rendesen. :)
Ja es 13 hetes es 2 napos voltam a vizsgalat napjan, de a doki a mert adatokbol 13 hetes es 4 naposnak mert. Ez szamit? Van valami jelentosege ilyen pici korban?

Tudnatok segiteni abban, hogy a vorosversejt szamot, ami a vervetel szerint hatarertek alatt van, hogyan lehet termeszetes modon novelni? En csak a ceklat ismerem, de annak sajnos nem birom az izet.

Meg egy kerdes: genetikai vizsgalatok kozul (mehlepeny vizsgalat, magzatviz vizsgalat, NIFTY teszt) valamelyikotok kozul volt mar valaki? Mi volt a tapasztalata? Voltam genetikai tanacsadason, de akkor meg nem tudtuk a tarkoredo vastagsagot, es mivel valasztani kellett a magzatviz vizsgalatot valasztottam (veteles kockazata 0,5-1 szazalek). A NIFTY test ami verbol van es teljesen kockazat mentes 180.000 Ft, ezt bizony az ara miatt lottuk ki. De most hogy tudjuk a tarkoredo vastagsagot nem szeretnek kockaztatni, es hajlok a NIFTY-re. Probaltam a neten utana olvasni, de sokkal okosabb nem lettem. Lehet hogy elmegyek meg egyszer genetikai tanacsadasra es megkerdezem, hogy mi van ha meggondolom magam. Az a baj, hogy valamire el kell menni, mert 37 ev felett kotelezo a genetikai vizsgalat. Ezert kerdezem hatha valaki kozuletek esetleg tudna ebben valamait mondani, ne en probaljak meg okoskodni egyedul.

Bocs, ha valakinek az erzeseit felzaklatom, nem akarom.
erikasz
2017-12-28 16:24:45

Kira : Annak idelyén tacskó kutyánk volt ,decemberben fialt 9 kiskutyát !
Az anyjának 7 binbója volt csak ,én cumiztattam cumisüvegböl a kettöt 2 óra hosszánkét éjjel is !
Bekellett vinni a lakásba őket ,olyanok mint a gyerekek ,eladtam őket 40000 ft de csak családhoz adtam őket, volt aki kettöt is elvitt !
Még sokáig kisértük a nővekedésüket tartottuk a családokkal a kapcsolatot !
De utánna befejeztem kikészitett engem ,az elvállás tőllük nagyon a szivemhez nőttek !
Amandeen
2017-12-28 14:57:05

Erikasz, akkor ne késlekedj! Orvosi segìtséggel még lehet valamit tenni, szerintem.
erikasz
2017-12-28 14:28:23

Köszönöm Amandeen ! :) Meg is teszem az biztos, ilyen bizonytalanságban ,vagyok terhességem elhalása után, most már 1 éve !
erikasz
2017-12-28 14:16:25

Niki : Cegléden szülnék a helyedben biztonságosabb !!!:)
Jó Egészséget kivánok nektek !
Isten kisérje minden lépésed !
Remélem jelentkezel még ,új hirekkel ,elnefelejkezz róllunk! :)
Amandeen
2017-12-28 14:16:24

Erikasz, szerintem jól teszed,ha elmész dokihoz, és kivizsgálnak! Miért ne nézethetnéd meg a hormonokat? És miért ne próbálnád ki ezt az utat is, addig, amíg még van esélyetek közös gyermekre? Tegyetek meg mindent, mert később lehet, bánni fogjátok! Szerintem jó ötlet.
Amandeen
2017-12-28 14:07:48

Kira, a legjobbakat kívánom! Ha ez a hónap most kukába kerül, gondolj arra, hogy ezzel együtt ez az év is lezárul, ez a kudarcos szakasz véget ér, és az új évvel, új ciklus kezdődik, ami most már igazán hullámzásmentes lesz, megérik az a tüsző a jó oldalon, és az új évvel, egy új életcske is elkezdődik!!!! Hinned kell benne, és úgy is lesz!
Kira84
2017-12-28 13:18:45

Hát lányok az már igaz hogy elég nehéz napok vannak előttem és már mögöttem is, a kis manócskára úgy vigyázok mint ha ember babák volnának,persze minden alom olyan, de az első 1-1,5 hét az nagyon nehéz..

Niki111
Szia igen kezelve van is IR Merckformin Xr szedek 1000mg napi 2 szem, emelett, szelént, Cromot, Folsavat, Barátcserjét,Homoktövist, meg Jód mentes Pocaklakó vitamint, előző 3 hónapban méhpempő is volt de azt most pihentetem, Ja meg a Pm alul működésre Letrox 100mg 1 szem.
erikasz
2017-12-28 13:09:27

Sushi :Kaptam időpontot a nőgyogyászaton ,de nem priváltan !
Megfogom mondani ,hogy kérek hormonsort ,hányadán állok !
Adni kell neki ,mert ha nem, akkor beolvasok neki !
-Mért fizetem a
TB magaszerint ?
Én már abban a korban vagyok ,hogy ez szükséges össze vissza jön meg 16 nap magaszerint normális vagy 50,52 .nap !!
Az orvos vállaszolta nekem ,hogy kérjek !
Ezt fogom mondani :)
Sushi
2017-12-28 11:50:33

Sziasztok,

Amandeen, akkor valóban aktuális a tesztelés! Hajrá:) Megy a drukk, hogy elkapjátok a pillanatot ;) Mostani görbéd szerint tényleg bármi lehet! Én kb. a ciklus 11. napjától kezdem a tesztelést. Nekem 12-13a körül szokott pozitív lenni. E napok körül kétszer és tesztelek, kora délután 14-15 óra körül és esti órákban 18-20 körül és még másnap delőtt is ilyenkor megnézem.

Anita34, köszi, hogy megosztottad a tapasztalataidat, érzéseidet. A bemagyarázás ismerős sajnos:D Peteérés után én is minden rezdülést figyelek magamon, hátha most, ez az a jel.:D Reméljük, egyszer, minél hamarabb így is lesz mindannyiunknál! :)

Niki csodás, hogy a babócáid ilyen szépen fejlődnek, csak így tovább ;-)

Kira, ne add fel, húzós időszakod van a kiskutyák miatt, ezek az éjszakázások nem adnak releváns hőadatot.

Lion mielőbbi jobbulást neked. Sajnos vírusos mizéria van, sok mindenki ágynak dőlt decemberben. A görbéd továbbra is ígéretes:)

Erikasz, fel a fejjel, bízz magadban és a szervezetedben. Kitartást! Én is elszoktam keseredni a korom miatt, hogy vajon mennyi időm van még, mennyi egészséges petesejtem. Nekem nincs még gyermekem, nem estem soha teherbe (tudtommal). Most találtam meg a párom és mindennél jobban vágyom, családra, babára, úgy mint Te. Hinni kell és bízni, hogy megtapasztaljuk ;-) Bár, az az igazság mi elhatároztuk, hogy jövő év első felében megpróbálunk egy megbízható termékenységi klinikát, ha az elkövetkező 1-2 hónap nem sikerül. Mindent szeretnék megtenni, amíg lehet.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!