Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kisscsillagh
2017-12-29 13:29:48

Niki tuti lemaradtam. A méhpempőtől erősebb középidős fájdalmaim voltak mint a clostytol anno. Szóval tuti volt a peteérés, tüszőrepedést illetően meg a teákban bízom.
A helyedben Pesten szülnék. Természetes szülést szeretnél? Esetleg programozottat? Nekem van ikres bnőm, programozott császárra írták ki Szfehérváron. Aztán hamarabb beindult a szülés mert szegénykém pici nő a két Babócához. Koraszülöttek lettek a bébik, majd egy hónapig volt bent velük a kórházban. De szerencsére végig minden rendben volt és felkészültek voltak Fehérváron. De ezt tudta előre, hogy ott fogadnak koraszülötteket. Ha ketelyeid vannak Cegléddel, válaszd Pestet h ne stresszelj. Minden rendben lesz veletek is, csak bízz a megérzéseidben.
Kira84
2017-12-29 13:17:45

erikasz, az baj hogy a párom éjszakás volt tegnap és még 2 nap lesz így csak 31 reggel lesz úgy itthon hogy majd tudok valamit pihenni.
Erről a délutáni alvásról még nem olvastam, nem csak a reggeli hő a mérv adó?
Tegnap olyan 6-és 7 között mértem akkor 36,9 volt, de ahogy jött az este szépen lement 36,6 ezt már olyan 10 körül mértem este..
erikasz
2017-12-29 13:05:33

Kira :Ne add fel az utolsóig hinni kell !!!
Probáljátok meg ,hogy a férjed keljen fel hejetted 1 nap, és a hőd valós lesz !
vagy délután aludj 4 órát és mérj utánna hőt ,ha tudsz !
Most leszel terhes, mert ugylátom nem törödsz a hővel csak a kiskutyákkal nem vagy sresszes !:D
Kira84
2017-12-29 12:40:11

Sziasztok lányok.
Hát én az utóbbi 3 napot kivettem mért adatnak, olyan sokat vagyok fent hogy nem lenne értelme be irni a mért adatot szerintem..Kb 2 napja megint érzékenyek a mellbimbók. Szerintem már a mensit jelzi..
erikasz
2017-12-29 12:28:01

Kisscsillagh : Mondom nem mindenkinél vállik be a teszt ,hagyatkozz a testedre!
erikasz
2017-12-29 12:21:04

Amandeen a görbénk tök egyforma zuhanásba kezdett !
erikasz
2017-12-29 12:17:10

Lion : Terhes vagy nincs miről beszélni! :D
Niki : Ha nincs koraszülött osztályuk ne ott szüld a gyermekeket!
Én ezt nem tudtam !!
Kira ,Amandeen ,Fbara merre vagytok !
Kisscsillagh: Ez ovu jéééé hurrááá !!
Niki111
2017-12-29 11:19:36

Lion mondjuk ha megnézed, nekem elég sokáig 36,7 és 36,8 között mozgott.Szóval szerintem belőled még bármi lehet :)
Niki111
2017-12-29 11:17:43

Lion: épp most hiányoltalak.
Hááát..... nem kevés.
Niki111
2017-12-29 11:16:59

Sziasztok!
Kiscsillag: Mi hála az égnek már tegnap hazajöttünk, semmi kedvem nem volt már máshol aludni és vendégeskedni.
Lehet, h csak lemaradtál az lh csúcsról, nem?
Erika: egy bajom van Cegléddel, hogy ott nincs koraszülött osztály és ikreknél sanszos, h korábban jönnek. Mindkét fiam Cegléden szültem, szóval tapasztalatom a van bőven jó is, rossz is.
Mivel ha Cegléden megcsászároznak, de mégis baj van a babákat elviszik Pestre én meg maradok Cegléden, Na ebbe biztos belehülyülnék. Ha bármi baj van a SOTE-ra visznek, mert az a felettes kórház. Ezért gondolkozunk rajta. Most mindenhonnan infókat gyűjtök, aztán meglátjuk.
Anita34: hogy vagy? én ma reggel fejfájással és hányingerrel keltem. Ebből előbbi egész jól elmúlt, nemrég tudtam csak reggelizni. Nálunk olyan hülye szeles idő van, nincs is hideg, pedig jobb lenne.
Anitacool: merre vagy?
Csuti: hát nem egyszerű ez a pénz dönt kérdés basszus. Nekünk nem igazán férne bele 180.000 ft meg mondom őszintén. Azért durva, h ennyibe kerül. Én 36 leszek majd májusban, tehát a babákat már 36 évesen fogom szülni, én azt hittem eddig, h 35 felett kötelező, de akkor ez 37 év?
Én az amniocentézist azt hiszem nem engedném.... Vagy nem tudom, most azt gondolom, nem, talán csak legvégső esetben.
Jó lehetett az uh :) 4D-re mentek majd? Te hol fogsz szülni végülis?
Sushi: köszönöm :)
Ma 36,9-et mértem. Eszerint a két kis szőlőmag jól van :) Megnyugtató
Többiek? Lion?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!