Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-28 11:49:31

Amandeen : Az ez a hőböl látszi !!!!!!!!!!
Vigyázz Apára fel !!!!
estére 20 órakkor csinálj tesztet ,várrom ,erős két csik lesz az tuti !
Amandeen
2017-12-28 11:47:07

Niki111, bizony az ikerterhesség magában hordoz komplikációkat. Olyan helyet válassz, ahol ezekre a dolgokra fel vannak készülve, jó a doki, esetleg másoknak is jó tapasztalataik vannak vele kapcsolatban, stb....
Niki111
2017-12-28 11:38:10

Amandeen : én esti órákban csináltam és szépen mutatta Facelle márkájú volt Rossmanos
Erika : neked sajna tényleg benne van ez is , de hátha nem kestetek még le
Az egyik ismerősöm azt hitte mar változó kor és fel éve szült . 45 éves. 12. hétig nem találták a babát , neki meg pozitív volt a tesztje és érezte , h terhes
Kira : sajnálom ha megjön :( az Ir -t kezelik neked ?

Na bejutottam orvoshoz . Meg is kérdezte , h itt szeretnék-e szülni , v Cegléden ?
Mondtam , h mivel úgy tűnik iker terhesség , ezért elgondolkodtam rajta , h náluk .
Egy hét múlva kell vissza jönnöm , addigra mondta , h döntsük el. Szimpi doki volt Dr. Csaba Ákos .
Azt beszéltük Zsoltimmal , h mivel jobban benne van a kora szülés , ezért talán jobb helyen lennék itt .
Szerintetek ?
Amandeen
2017-12-28 11:27:52

Lion, jobbulást neked! Ami biztos, hogy megvolt az ovud, most csak kis türelem, és kiderül, vsn-e odsbent valaki! :-)
Amandeen
2017-12-28 11:25:45

Anita34, köszi a biztatást!

Niki111, aranyos vagy, dehogy személyeskedés, köszi a tippet, múltkor valami hasonló már bejött! :-) Mondtam én, hogy mindketten ott vannak!!!

Apropó, akinek már van LH tesztelős tapasztalata, milyen időben szoktatok tesztelni? Mikor legjobb? Nekem eddig ugye nem jött be a dolog, olyan 3-4 óra körül csináltam délután. Esetleg jobb tipp?

Erikasz, sajnálom, hogy leesett a hőd, de azért ne add fel!

Íme a mai hőm. Lehetséges, hogy ovu készül?
erikasz
2017-12-28 11:16:13

Többiek ?
Lion86
2017-12-28 11:15:15

Köszönöm Erikasz, már jobban vagyok mint tegnap :)
erikasz
2017-12-28 11:13:48

Lion : gyogyulj meg hamar !
jó egészséget kivánok neked !
erikasz
2017-12-28 11:11:27

Kira : Menszi előtt vizesedni szoktam ,ha megjön de ne jöjjön baba legyen azt kivánom !
Akkor a következő ciklus rendes hosszuságu lesz meglátod ,és a baba is jönni fog !!!!!!
erikasz
2017-12-28 11:06:36

Én lezuhantam alaphőre ,már délután tudtam mert a hőm 36.6 lett !
Még jó hogy nemlőttem el a tesztet !
Szerintem a hormonok játszanak velem !
megint szurkál a petefészkem ,vizes a folyás ,fáj a derekam ,tompán a fejem ,elkezdtem a citromot inni nehogy megint kora ovu legyen !
De olvasgattam sokat a változókorrol ,brutális amit irnak !
lehetséges az én koromban már az lenne .:)
lerövidül a ciklus ,peteérés megszünik sorvadásnak indul minden ,vagyis öregedésnek ,ha igy van belenyugszok ,ez ellen tenni nem lehet semmit ,mindennek megvan az ideje !
De csak azt bánom ,hogy hamarabb ismertem volna meg a párom ,de Isten igy akarta !
Itt a görbém :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!