Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-12-29 18:22:54

Lion : Neked dec 11 én is megrepedhetett a tűszö ,mert a hőd fent volt 4 nap ,vagy 15 ,16 án !:D
Ha a párodé 0 tied bármijen lehet, egészséges gyermeked lesz és hamarabb is esel tőlle teherbe ! A 0 vér a legjobb ! De lányod lesz mert mi 4 vagyunk lányok
és olyan a vércsoportotok mint a szüleimnek :D
Azt mondta a szülész akár hány gyermek lesz lány lesz ,nem fiu értse meg Szanyi úr :)

Lion86
2017-12-29 17:33:51

Én csak arra gondoltam, hogy jobbak-e az esélyek a babásodásra, ha azonos a vércsoport :) A volt párom egyébként 0- én meg AB+ és A+ lett a kicsi, a nagy meg A-.
Fogalmam sincs hányadik dpo lehet, mert most már nem tudom mikor lehetett az ovu, de gyanús, hogy dec. 6-7 körül.
erikasz
2017-12-29 17:33:48

Kira : Már 10 körül este zuhanyoztál ?
Mer az nem névadó zuhanyzás előtt kell délután 5,6 körül !
Mindig egyidőben és nem enni inni előtte félórával !
Nekem ez mindig bejött !
Majd tapasztalod ,ha az ovu megtörténik 36.9 töl ,mindig felmegy 37,3 ig délután ,de ez is egyénfüggő én a délutánit is irom magamnak !
De ha lemegy menszi előtt 1 ,2 nappal 36,8,36.7,36.6 megfog jönni az tuti ,de ha nem marad fent, tudom hogy terheslehetek ez igy volt az utolsó terhességemnél is fent maradt a hőm délután még felment 37.5 re is !
Lion : Mondtam terhes vagy ez tuti ,a teszten pozitivat látok !!!! :D:D
Hurrááááááá........!
fbara90
2017-12-29 17:22:51

Niki köszi, így már értem,közben utána is olvastam. :)
Biztos megmaradnak mindketten, szépen fejlődnek, nagyon drukkolok nekik! :)
Niki111
2017-12-29 16:53:43

Barbi: az 5D jobban alkot képet, és jobban látják a genetikai problémákat.
Niki111
2017-12-29 16:52:09

Lion: én is látom a második csíkot!
Most tulajdonképpen hányadik dpo-n vagy?
Nem jelent semmilyen problémát ha azonos a vércsoportotok.
Az rh összeférhetetlenség jelent problémát, de az is csak a - vércsoportú anyáknál és csak a második terhességnél.
Én B- vagyok és a volt férjem B+ volt, Zsoltim pedig A+, tehát mindkér esetben fennáll az rh összeférhetetlenség. Mivel a nagyobbik fiam B-, a kicsi meg 0- , így nem termeltek ellenanyagot. Szűrték sűrűn. Meg szüls után is. Ha mégis + lett volna a gyerek, akkor adnak injekciót, de nekem nem volt rá szükség.
Ez akkor lehet probléma, ha vetélése van a nőnek, és már a kicsinek kialakult a vérrendszere és esetleg termelt ellenanyagot. Mert akkor a következő teherbeesés nagy valószínűséggel vetélés lesz, ha ezt nem nézik. Mert az első elvetélt baba ellenanyagot termel az anya szervezete ellen.
Remélem nem érthetetlenül írtam. Tényleg nálad ezt nézték esetleg? Kira neked?
Barbi: eddig semmi extrát nem érzek, ami másabb lenne,mint mikor egy babát vártam. A fiúkkal nem voltam hányós sem, talán 2-3x hánytam, de émelygés azért volt. A hasam már a második terhességnél is hamar kezdett látszani, és most is így van. Duzzad a méh rendesen. Remélem mindketten velünk maradnak. Botikámmal nagyon migrénes voltam és a második trimesztertől éjszaka inszomnia gyötört. Nem tudom, hány filmet néztem végig éjjelente :D
Olvastam, hogy ikreknél súlyosabbak lehetnek a tünetek, ebből eddig nem érzékeltem, dehát még csak holnap töltöm a 6.hetet, tehát most kezdődik majd igazán.
Csuti: nagyon szerencsés vagy, h tünetek nélkül megúsztad. Mondjuk ahogy kezdted a terhességet, meg is érdemelted, h legalább ezzel ne kelljen szenvedned. Én anno a Kleopátra Házban voltam mindkét fiammal 4D-n, Botit már a 13. héten tudtam, h kisfiú és makkegészséges :)
Értem, hát remek döntés elé állítottak . Ha van pénze az embernek, akkor kockázatmentes, ha nincs, akkor meg ott a vetélés lehetősége. Fantasztikus :(
fbara90
2017-12-29 16:41:56

Csuti de jó neked, sokan megirigyelnék, az biztos, hogy ez mind elkerült! :D
Bocsi ha hülye a kérdés, de az 5D, az mit tud??!! :D
Csuti0925
2017-12-29 16:33:17

Chill: errol a sziruprol nem is hallottam, utananezek koszi a tippet.

Niki: lesz majd 4D (Pesten mar van 5D is), de majd csak ha nagyobb lesz, amikor mar igazabol babapofija lesz.
Csuti0925
2017-12-29 16:25:13

Fbara: nekem soha nem volt reggeli rosszulletem, emelyges, hanyinger. Semmi. A haziorvos es az asszisztens is csodalkozott, hogy ennyire kimaradt nekem. En nem banom hogy ez kimaradt.

Annyi hogy a faradtsag az 11 hetig kitartott, es sokat aludtam. Azota ez normalozalodott, de persze a teljesitmenyem csokkent, tobbszor kell megpihennem.

Enni pedig fele mennyisegeket eszek, de tobbszor kicsi adagokat.

Niki: korabban 32 ev volt a korhatar de feltoltak 37 evre. En 43 vagyok es elso baba ezert nemcsak sajat magam megnyugtatasara, de kotelezo is. A korom miatt a Dzsudzsa altal ajanlott kombinalt tesztet a doki nem ajanlotta, mert fals erteket mutatna. Ugyhogy nekem a mehlepeny vizsgalat, az amniocentezis es a Nifty teszt kozul lehet es kell valasztani. A nifty az ara miatt nekem sem fer bele, foleg hogy 9 honap tappenz lesz a veszelyeztetett terhesseg miatt. Na mindegy par napig meg torjuk a fejunket a parommal hogy mit csinaljuk, aztan januarban meglatjuk. Meg nincs eldontve hogy melyik varosban szulok. Szoval teljes a bizonytalansag.

Lanyok, kivanom hogy mindenkinek teljesuljon a babas kivansaga.
fbara90
2017-12-29 15:26:03

Sziasztok!
Visszatértem! Végre vége a vendégeskedésnek, jó újra itthon, nyugiban! :D
Mértem minden nap. Egyenlőre nem akar úgy igazán magasra mászni a hőm, talán majd a napokban. Csatolom azért a görbémet. :)

Anita34 örülök, hogy jól vagytok! :) A következő UH már biztos látványos lesz! :)) köszönöm a drukkot :) de még a beágyazódás sem kezdődhetett meg kb (legkorábban holnap-holnapután szerintem :D-ha sikerült), így korai lenne bármilyen tünetet produkálnom :D jahhh és gratulálok az új telefonodhoz! :D :D

Margaréta fél óra csúszás a mérésben még okés :) az egy óra az szerintem sok. :)

Amandeen megjött a teszted? :) egyetértek veled, szerintem sem lehet "programozni" az együttléteket, mert elveszik a varázs! :D
Legyetek együtt,mikor jól esik mindkettőtöknek! ;-) én déleőtt 11 fele szoktam LH tesztelni meg este 6 körül :) Eddig bejött:)

Lion szép magason volt a hőd! Mi okozhatta a leesést? Jobban vagy már?
Máshogy/máskor mértél,mint szoktál? Mondjuk nem alacsony még most sem. Nekem 36,7-nél 8-nál nem is szokott feljebb menni a luteálisban.
mindenképp ismételd majd meg a hcg tesztet, egy hét múlva mondjuk már csak erősödik! :)) De nagyon örülnék, ha tényleg sikerrel jártatok! Micsoda újév! :D

Niki olyan jó olvasni miket írsz, majdnem ugyanakkora a két baby! :))) dejóó! :))) Rosszullétekkel hogy állsz? :D gyakori? :D Jobban megvisel, mint mikor csak csak egy baba növekedett a pocakodban? :D én a helyedben csak ott szülnék, ahol van koraszülött osztály. :) mert 2 babánál elég sanszos.

Erikasz szerintem nem gond, ha lejjebb ment most a hőd, így nem lesz azonnali ovud a menzi után, esélyesebb a babaprojekt :)))

Csuti örülök, hogy itt vagy! :) Milyen nagy és mozgékony már a picid! :D
Neked vannak még rosszulléteid? Vagy már átlendültél rajta? :)

Dzsudzsa üdv újra itt! :) Ismét elkezded vezetni a görbéd? Szeretnétek kistesót? Vagy most csak bekukkantottál közénk? :) Hányadik vezetett ciklus után lettél várandós? :)

Chill feléd mi újság? :)

Kisscsillagh megvolt az ovud! a görbe alapján tuti! Voltatok együtt a napokban? :) :)

Kira még ne mondj le a hónapról! :) Nem lehet tudni mi a helyzet, mert nem tudtál rendesen mérni! Bízz magatokban! :) És szorítok, hogy ne jöjjön meg! ;-)

Remélem senkit sem hagytam ki :-O sokan vagytok :D :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!