Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt lányok !
Barbi : jó a hőd egyelőre , bizakodjunk:) hosszabb szokott lenni a lutealisod . Egyébként is az számít , h erősödik -e ilyenkor az ovu teszt ;)
Sushi : nekem 100 %-ig bevált a josteszt . December 9-én napközben csináltam egyet , az elég erős lett , dolgoztam éjjel és este csináltam egyet, ami elég erős volt majdnem pozitív , tehát erősödött . Az volt a 10.dpo. Reggel 4 körül csináltam még egyet , az mar teljesen egyforma erős két csík volt . A 11. Dpo volt és akkor mar a hcg is halvány pozitív lett .
Én is próbálkoztam előtte is jostesztelni , de ugyanez idő tájt épp csak halvány csík ócska volt rajta és utána megjött .
Nekem a Facelle ovuteszt jött be , a terhessegi tesztet az elsőt is olyan fajtából csináltam .
Csütörtökön mar megyek hozza , rakerdezek ha magától nem mondja .
Etika : mit mértél ?
Lion: neked hogy alakul ?
Anita34: mikor is mész dokihoz ?
Többiek ?
Nekem tegnap este és ma hajnalban izomlaz szeru érzésem volt a mehembem a heg környékén.
Néztem a naptárat , most jött volna meg megint . Lehet h attól ? A hőm 36,8
Margaréta88
2018-01-02 08:22:46
Sushi, Fbara: szépen fenn van mindkettőtök hője. Ezek nagyon biztatóak! :) Jó látni! :D
Én a sajátomról semmi jót nem tudok mondani. Ilyen még nem volt eddig, mióta mérem. Ha egyszer felment, után fenn is maradt, igaz a végén mindig mensi lett a vége. De most... :(
Sushi
2018-01-02 07:58:57
Jó Reggelt Mindenkinek!
Fbara szépen csordogálsz felfelé:)) Az enyém is inkább fentebb van mostanság és hasonlók alhasi feszülést, tompa görcsszerűeket érzek én is. De az az igazság, hogy én korábban, előző ciklusokban is éreztem néhányszor a mostani hasonló alhasi érzéseket. Szerintem biztos, hogy létezik, nem bebeszéljük, csak rendkívül figyelünk a testünkre mostanság és minden nem megszokottat jegyzünk:) Bízzunk benne, hogy ezúttal kisbaba készülődik hozzánk :o))
Kira, kitartást a kiskutyusokhoz, tündériek lehetnek :) A méréseket én most a helyedben lehet kihagynám, és örülj ha tudsz egy kicsit pihenni, aludni.
Niki, köszi szépen! Biztos, minden rendben lesz mindkét babócával, nagyon szurkolok és kíváncsi vagyok a csütörtöki vizsgálatra és eredményre. Én nem gondolnám, hogy az együtt létek gondot okoznának, de esetleg felhívhatod a dokit és kérdezz rá, biztos, ami biztos?
Lányok, akiknek babája van már vagy most várandós, a jósteszt kinek mennyire vált be? Lh teszttel, reggel vizeletből kell megnézni?
Erikasz, Amandeen megy a drukk a szép ovura!
fbara90
2018-01-02 07:27:21
Sziasztok!
Kira remélem nem is fog megjönni neked sem! ;-)
Amandeen, Erikasz, drukkolok nektek, bújjatok össze gyakran a párotokkal! :D
Csináltam jóstesztet, de alig látható rajta valami, le sem lehetett normálisan fényképezni.. :) Azért nem csüggedek most emiatt, mert nem is mindenkinek válik be a jóstesztelés, meg azt olvastam nem is minden LH-tesztcsík alkalmas erre.. :) Úgyhogy majd meglátjuk megjön-e a nemvárt vagy sem.. :)
Amúgy most megint ugrott egyet a hőm :D Egyenlőre azért még bizakodom :)
Többiek? :)))
Itt a görbém :)
Amandeen
2018-01-01 23:09:52
Erikasz, holnap ovu? Lehet, nekem is! :-)
Amandeen
2018-01-01 23:09:21
Fbara, várjuk a fejleményeket! :-)
Amandeen
2018-01-01 23:08:08
Hát csajok, délutáni LH még mindig negatív, de erősebb a csík, mint a napokban volt. Este most nem sikerült tesztelnem, mert szülinapon voltunk, utána meg nekünk voltak vendégeink. Minő újdonság, mi? :-) A vendégeskedés még mindig nem ért véget...
Kíváncsi vagyok, holnap mit mérek majd reggel, meg hát tesztelek is majd megint.
Kira84
2018-01-01 23:05:08
Sziasztok lányok.
Én ma totál elaludtam így nem is mértem, mondjuk értelme sem lett volna többször voltam fent. Egyenlőre még nem jött meg..
erikasz
2018-01-01 22:56:56
Fbara :Reggel tesztelj ,várom a poztiv tesztet !!!!!!!!!!!!:D Jóét !
Niki111
2018-01-01 22:21:21
Barbi : nekem izomlaz szeru érzésem volt és határozott hasszurka 1x. Írtam is nektek , h nem akarom bebeszélni ;) nem is beszéltem be, mert ott vannak :)
Remelem te is ezt érzed :)
Barbi : jó a hőd egyelőre , bizakodjunk:) hosszabb szokott lenni a lutealisod . Egyébként is az számít , h erősödik -e ilyenkor az ovu teszt ;)
Sushi : nekem 100 %-ig bevált a josteszt . December 9-én napközben csináltam egyet , az elég erős lett , dolgoztam éjjel és este csináltam egyet, ami elég erős volt majdnem pozitív , tehát erősödött . Az volt a 10.dpo. Reggel 4 körül csináltam még egyet , az mar teljesen egyforma erős két csík volt . A 11. Dpo volt és akkor mar a hcg is halvány pozitív lett .
Én is próbálkoztam előtte is jostesztelni , de ugyanez idő tájt épp csak halvány csík ócska volt rajta és utána megjött .
Nekem a Facelle ovuteszt jött be , a terhessegi tesztet az elsőt is olyan fajtából csináltam .
Csütörtökön mar megyek hozza , rakerdezek ha magától nem mondja .
Etika : mit mértél ?
Lion: neked hogy alakul ?
Anita34: mikor is mész dokihoz ?
Többiek ?
Nekem tegnap este és ma hajnalban izomlaz szeru érzésem volt a mehembem a heg környékén.
Néztem a naptárat , most jött volna meg megint . Lehet h attól ? A hőm 36,8