Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen szerintem sem volt még ovud :) Majd átpakolja a gép, ahogy megadod neki a napokban a mért adatokat :))
Anitacool annyira jó lenne, ha az én hőm is fent maradna, mint akkor neked :) csak félek túlzottan beleélni magam, nehogy úgy járjak,mint múltkor, hogy nagyon elhiszem, aztán paff... :S
Nagyon gratulálok, hogy összekötitek így is az életeteket, biztosan gyönyörű lesz, ilyen szép környezetben :))) sok lány álmodik ilyen esküvőről :) a nagy boldogságban jöhet akár még a baba is :))))) Legyen így! ;-D
Erikasz gratulálok az ovuhoz :D jól ki tudtad most tolni! :D remélem együtt voltatok a pároddal! ;-D
Niki a vizsgáid miatt semmiképp ne idegeskedj, neked most teljes nyugalom kell! :D kitartás!!! :-* én is várom mit mérek :D tegnap este a párom is megjegyezte milyen forró vagyok, ahogy hozzáértem :D akkor este 37,4-et mértem, olyan vagyok napközben mint a kályha :D
Niki111
2018-01-02 12:59:51
Anitacool : ez nagyon izgalmasan hangzik :) de jooooo, és melyik tenger lesz az és hol ? Mesélj ;) mi tavaly 3 hónap alatt szerveztük le az eskuvonket , igaz MO-on , de az is nagyon izgi volt és lekötötte az összes energiáinkat :) viszont csodálatos volt és felejthetetlen
Köszönöm a tippet , én is ezekre gondolok, csak hát a para , tudod :) meg anno a Botival pont ebben az időszakban vereztem be , bár akkor meg semmit nem éreztem .
Mindegy pihenek ma .
Csütörtökön meglessük a szőlő magokat :) csak előtte 2 tárgyból vizsga :( el sem tudom mondani , h mennyire erdekel ez most engem . Elvileg be tudom fejezni a sulit , de ha nem akkor halasztok , annyi baj legyen .
Amandeen : háát ... reméljük még nem volt meg az ovu !
Barbi : nagyon drukkolok :) alig várom a holnapi mérésed eredményét . ;) köszönöm , nekem is nagyon tetszik ez a szép hosszú görbe :)
Margaréta : nőgyógyász tud hormonra adni , a háziorvos nem írhatja ki tb-re
Lion : sajnálom ha megjön :(
Lehetett kora terhesség , ami nem tudott megtapadni
Lion86
2018-01-02 12:17:22
Ja... :D A háziorvosomnál van vérvétel is, majd megkérdezem :)
Anitacool
2018-01-02 11:35:24
Köszönöm Margaréta :-) Ugye mondtam én! ;-) Lehet, hogy az kell, nem tudom, de most elengedtem ezt a szálat. Nektek viszont drukkolok ezerrel! :-)
Margaréta88
2018-01-02 11:30:52
Anitacool: szuper helyet választottatok esküvőhöz. :) Lehet, tényleg ez kell, hogy teljesen mással foglalkozz és akkor jön a baba. Remélem így lesz! :)
Egyébként ha kiveszem a dec. 31-i és jan.1-jei hőket, akkor egészen hasonló az előző haviakhoz. Majd meglátjuk mi lesz.
Anitacool
2018-01-02 11:02:26
A magán alatt nem nőgyógyászt, hanem labort értettem :-)
Lion86
2018-01-02 11:01:13
Amúgy is magánrendelésre szoktam járni, de nem akarok más orvoshoz menni se kórházba, se magánba. Azért rákérdezek a háziorvosnál.
Lion86
2018-01-02 10:52:22
Következőre sikerül, legalább már tudni fogom, hogy van-e baj, ha meglesz a hormonvizsgálat.
erikasz
2018-01-02 10:50:27
Lion :Sajnálom hogy leesett a hőd :(
Lion86
2018-01-02 10:50:05
Az biztos, hogy állandóan ingadozik és magas az LH szintem.
Amandeen szerintem sem volt még ovud :) Majd átpakolja a gép, ahogy megadod neki a napokban a mért adatokat :))
Anitacool annyira jó lenne, ha az én hőm is fent maradna, mint akkor neked :) csak félek túlzottan beleélni magam, nehogy úgy járjak,mint múltkor, hogy nagyon elhiszem, aztán paff... :S
Nagyon gratulálok, hogy összekötitek így is az életeteket, biztosan gyönyörű lesz, ilyen szép környezetben :))) sok lány álmodik ilyen esküvőről :) a nagy boldogságban jöhet akár még a baba is :))))) Legyen így! ;-D
Erikasz gratulálok az ovuhoz :D jól ki tudtad most tolni! :D remélem együtt voltatok a pároddal! ;-D
Niki a vizsgáid miatt semmiképp ne idegeskedj, neked most teljes nyugalom kell! :D kitartás!!! :-* én is várom mit mérek :D tegnap este a párom is megjegyezte milyen forró vagyok, ahogy hozzáértem :D akkor este 37,4-et mértem, olyan vagyok napközben mint a kályha :D