Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara, ráadásul, most hogy nézem trifázisosnak tűnik a görbéd, szép magas tartományban! Még egy ok azt feltételezni, hogy te babás vagy!!!!!!! :-)
Amandeen
2018-01-03 11:42:14
Fbara, ha a 11. Dpo-n vagy, lassan ellőhetsz egy HCG-t is!
Amandeen
2018-01-03 11:40:48
Fbara, hű de izgi!!!! Minden babára utal!
Amandeen
2018-01-03 11:39:30
Sushi, a DPO-t az ovu utáni első naptól számoljuk, tehát ovu napja az még nem 1. dpo, mondhatnánk, hogy az a 0. dpo, és utána lévő nap az 1. Dpo.
Margaréta88
2018-01-03 11:16:40
Fbara: már több helyen is olvastam és azt hiszem itt is, hogy ha fáztál, akkor az jót jelent jelen esetben. :) Ha meg úgy látod, hogy a jósteszt is erősödik akkor meg főleg. :) Nagyon szurkolok neked. :) Nem akarsz még tesztelni? :D
Többiek?
Én ma itt tartok:
Sushi
2018-01-03 11:15:52
Sziasztok,
Fbara, nagyon szorítok, hogy a babát érezd! Szépen fenn haladsz továbbra is. Erősödjön az az LH teszt;-) Azzal csináltad a jóstesztet ugye? Te most hányadik dpo-n vagy? Pontosan az ovu után melyik naptól kell számolni a dpo-t? Ovu napjatól vagy azutáni első naptól?
Én is magasabban vagyok kicsit az előző hónapi görbémhez képest, kitartok a 37 körül. Hát meglátjuk;)
fbara90
2018-01-03 10:15:04
Sziasztok!
Ma nagyon el van tűnve mindenki, hol vagytok? :D
Én megnyitom a sort! :D Jósteszteltem ma is, kicsit erősebb, mint a tegnapi, már fényképezhető, de azért elég halvány. :)
A hőm most 36,7 lett, de tegnap délutántól kezdve lefekvésig majd' megfagytam, nagyon fáztam, de lehet csak a fáradtságtól,mert tegnap már korán keltem, mentem dolgozni... :)
Kira érdekes a görbéd, szerintem nem ott volt ovud ahova most átrakta. vagy te hogy érzed?
Margaréta, mivel tovább csökkent a hő, akkor még csak most lesz ovu.
Én is LH teszteltem fél8 körül, de ugyanolyan, mint tegnap. Nem erősödik, továbbra is negatív. Kb. 3 napja egyforma erős a csík, azóta nem erősödött. Annyi látható csak, hogy erősebb, mint az előtte való 3 napon, amikor még alig jelent meg rajta a csík. Hogy mikor lesz ebből pozitív, az jó kérdés.
Margaréta88
2018-01-02 20:25:16
Lányok!
Tegnap vendégségben voltunk, így nem tudtam ovu tesztet csinálni, de most szenvedtem érte 2 órát :)
És majdnem pozitív lett. Úgy meglepődtem rajta. Lehet tényleg most lesz még csak ovu. :))
Vagy lehet hogy tegnap volt és ma már halványabb???
De mivel ma megint csökkent a hő, így szerintem még csak most lesz. Jól gondolom?
Sushi
2018-01-02 17:48:21
Sziasztok,
Köszi az infókat Niki, Fbara. Néhány nap múlva megnézem a jóstesztet, kíváncsiságból. Most még talán korai lenne.
Amandeen szép esés-emelkedésed volt szilveszterkor, én is azt mondanám, hogy ott elindult valami. Az elkövetkező napok hőadatai és teszt reméljük pozi lesz:))
Anitacool, gratulálok az esküvői tervetekhez! Én is biztos vagyok benne, hogy jönni fog a baba közben:D Így szokott ez lenni :o) Ha már lesznek konkrétumok biztos mindnyájan szívesen vesszük majd a részleteket;) Az észrevételed a görbémet illetően valóban érdekes, és igen már jó helyre van behúzva az ovum, dec 24 volt. Szerintem az időzítésünk is megvolt, meglátjuk néhány nap múlva;-)
Lion, azért szorítok még. Ha mégis megjönne, majd a hormonvizsgálatra menj el. Én is úgy tudom, hogy csak nőgyógyász írhat ki. A háziorvosom engem sem tudott beutalni. De voltam privát laborban én is, komplett hormonsoron egy éve. Sztem nagyon jó ha látjuk az egészet egyben és megtudjuk beszélni az eredményt a dokival.
Margaréta, itt még bármi lehet, türelem:)
Erikasz, gratu a kitolt ovuhoz, reméljük bejött a szilveszteri babagyár parti :D