Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-01 13:30:59

Margaréta : Az alkohol nőknél leviszi a hőt ez bitonyitott !
erikasz
2018-01-01 13:29:04

Lion : 0,4 tized fok nagyon sok ,ennyit a másfél fok levétel nem csinál !
Volt hogy kikapcsoltam a fűtést és magasabb volt az érték amit mértem előtte nap 0,1 tizeddel !
erikasz
2018-01-01 13:22:30

Fbara :Szépen fent a hőd !
Na látod mindegy mikor fekszel le csak az 5,6 óra alvás meglegyen ,az mindegy hogy délután csak akkor is meglegyen az 5,6 óra alvás !
Mostmár elhiszed ?
Lion86
2018-01-01 12:22:07

Sziasztok!
Mi hármasban voltunk a kicsivel, a nagyobbik fiam az apjánál volt. Indokolatlan mennyiségű és fajta sütit sütöttem, tévéztünk, éjfélkor már az ágyban voltunk és úgy kívántunk boldog újévet és aludtunk is. 8- kor keltem, este a párom másfél fokkal lejjebb vette a fűtést, lehet az miatt is esett le megint.
fbara90
2018-01-01 12:08:41

Sziasztok! :D
Most keltünk fel.. :D
Mi is kettesben, meghitten ünnepeltünk itthon a kis kölyökpezsgőnkkel :D a párom is ezt itta, nem szereti a rendes pezsgőt, így még örült is neki :D kivégeztük a teljes üveget :D :D meg vettünk a héten egy nagy 2000 db-os panoráma puzzle-t, azt kezdtük el kirakni :D még sok van hátra.. :D de ha elkészül a házikónk, ezt bekeretezzük, és megy majd a falra :D hatalmas :D meg besétáltunk a balvárosba a hajnali 1-es városi tüzijátékra :D Mire hazaértünk, lefürödtünk, 3kor kerültünk ágyba. :) 5 óra alvás után 8kor mértem, Ez lett az eredmény.
Egész relevánsnak tűnik. :) szerintem bent hagyom. :)
erikasz
2018-01-01 11:59:55

Sushi : És te ?
erikasz
2018-01-01 11:58:52

Többiek hol vagytok ? Kira ,Fbara Lion ,Kisscsilagh, hogy álltok ?
Amandeen
2018-01-01 11:13:02

Margaréta, ez attól még lehet luteális fázis, magasabban van a hőd, mint előtte való napokban, ovu után vagy, nem? LH teszteltél?
Érdekes, hogy még menzi után is magasabban volt a hőd, de utána ment lefelé. Lehet csak a hormonok játéka, maradt előző ciklusból egy kis progeszteron, nem reagált a szervezet azonnali hőleeséssel, ugyanúgy, ahogy van olyan is, hogy ovu után nem reagál a szervezet azonnali hőemelkedéssel.
Margaréta88
2018-01-01 11:12:04

Ja és tegnap este már semmi nem látszódott a LH teszten. Délután meg volt vmi minimális 2.csik.
Margaréta88
2018-01-01 11:05:43

Sziasztok!
Mi is itthon töltöttük a szilvesztert. Kb. 4 órát aludtam a mérésig, már magamtól felébredtem a szokott időben. Pezsgőt ittam éjfélkor és ezt mértem. Annyira nem nyugtat meg az eredmény.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!