Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara :Jó jel!:D:D koraterhességi tünet , nekem is mindig ilyen volt, terhesség kezdetén !:D Csinálj jóstesztet !
fbara90
2018-01-01 21:31:26
Újabb "tünet" lányok, egyes mozdulatoknál érzem az alhasam, olyan érzés mintha húzódna, vagy mikor tényleg meghúzod magad, de nem történt ilyen :D :) remélem ez egy jel :D :D kismamáink, vagy amelyikőtök volt már várandós.. :) valamelyikőtök tapasztalt hasonlót? :D annyira reménykedem.
tegnap a mellem se szúrkált, de ma rákezdett 1x-1x. igaz nem olyan intenzíven mint tegnapelőtt.
fbara90
2018-01-01 21:04:32
Jah és fokozatosan csökken. :) most látom, hogy azt is kérdezted. :)
fbara90
2018-01-01 21:03:07
Erikasz nekem általában menstruáció alatt csökkenik le a hőm. Egyszer volt csak olyan, hogy megelőzte a hő leesés. Mindig 15-16 nap a luteálisom. :)
erikasz
2018-01-01 20:29:57
Kira : Hol vagy ?
erikasz
2018-01-01 18:40:16
Niki : Köszönöm szépen!
Igazad van a méhnyálkahártyának is vastagodni kell ,hogy betudjon ágyazodni a pici ,azért voltam kicsit megilyedve a korai ovu miatt, azért hamarabb kezdtem a citromot !
erikasz
2018-01-01 18:35:13
Amandeen :Az alkohol csökkenti a hőt ez igaz !
Nekem még a délutáni mérésem 36.8 nem hiszem hogy holnap még ovum lenne ,de kitudja a szurkálni néha szokott a petefészkembe és a fejem megint fájdogál tompán :)
Fbara : Neked fokozatosan szokott lefelé csökkenni a hőd menszi fele vagy zuhanni ?Mennyi a lutelárisod ?
Niki111
2018-01-01 18:23:45
Sushi: Kicsit magasabb az alaphőd sztem, de normális. Drukkolok, h baba hőemelkedés legyen.
Csütörtökön megyünk uh-ra és dokihoz 11-re. Ha maradnak az ikrek, akkor SOTE,azt beszéltük meg. A legfontosabb szempont, h ha ők korábban jönnek, biztonságban legyenek. Igazából a 12. hétig dől el, h maradnak-e mindketten.
Szépen fejlődnek azt mondta a doki meg a szonográfus is, de soha sem lehet tudni, h nem szívódik-e fel valamelyikőjük. Nem tudják mitől függ.
Elvileg ha üres a petezsák, v nem indul be a szívhang, akkor szinte borítékolva van. Nálunk nem ez a helyzet és remélem már csütörtökön dobogni fog a pici szívük :)
Barbi: nekem a 36,7 bejött, de azt hiszem ezt már írtam :D
Erika: ügyes vagy! jó lenne, ha épülne vissza szépen a nyálkahártyád. Újévi babagyár :D :D ez jó :)
Csajok, eddig kézzel nem vizsgáltak meg, csak hüvelyi uh-gal. Akárhogy töröm a fejem, nem emlékszem, h volt anno. Nem kellene már nézni, h zárt-e a méhszáj? Elfelejtettem rákérdezni, h pl lehetünk-e együtt. Mondjuk nem mondta, h nem. Szerintetek?