Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki : Az amit éreztél a menszesz következett volna ,az tuti még a szervezet emlékszik a menszire !:D Addig lesz mig a gyermekek meg nem mozdulnak .kérdezd meg a nődokit ! Ő is azt fogja mondani !:D
Azért nagyon vigyázz magadra és a kicsikre ,véletlenül se emelgess !!!
Lion86
2018-01-02 16:40:53
Egyébként érdekes ez a napközben mért hő, mert tegnap egész nap 36,2-3 körül mozgott, a reggeli is kevés volt, de ma napközben megint 36,9-37,1 pedig kb. ugyanazok a körülmények voltak mint tegnap. Kíváncsi vagyok nagyon a holnapira.
Lion86
2018-01-02 16:38:38
Szia Dankol, köszi, nagyon bízok benne, hogy ebben az évben mindannyiunknak megérkezik a várva várt csoda:)
erikasz
2018-01-02 15:55:12
Dankol,én is üdvözöllek remélem hamar babás leszel !:D
Amandeen ugye mondtam, ha te ugy érzed még ovud nem volt, akkor egyértelmü a hő nem névadó!:D
Anitacool esküvőd lesz?
Gratulálok !!!!!
Lehet minket is megáldana az Úr, ha nem vadházasságban élnénk !!!
Amandeen
2018-01-02 15:23:38
Dankol, üdv a körünkben!! Neked is mielőbbi babásodást kívánok!
Anitacool, ez szuper ötlet, és minden lány álma, legalábbis én is eljátszottam a tengerparti esküvő gondolatával anno. Oda vagyok a tengerért, imádok ott lenni, már amikor eljutunk. Biztosan álomszép lesz, és majd a baba megkoronázza!
Fbara, egyre gyanúsabb vagy te nekem! :-) Ígéretesek a tüneteid!
Niki, elhiszem, hogy a kis szőlőmagok most sokkal fontosabbak neked, mint a vizsgáid, de majd azok is meglesznek!
Kira, valóban érdekes a görbéd, és ha csak most volt/lesz ovud?
Erikasz, úgy néz ki, nálad megvolt az ovu! :-) remélem az újévi babagyár eredményes lesz!!!! Kivettem a tegnapi nem igazán reális értéket, és így nem húzott be ovut.
erikasz
2018-01-02 15:17:00
Fbara :Köszönöm !
Együttlét megvolt az tuti ,csak eredménye is legyen:D
Reménykedek nagyon :D
Az hogy már 10. nap volt ovu az nagyon jó igaz ?
A délutáni hő mérés nem hűjeség, az orvos irta nem is tudom hol ,de azota én is mérek délután is !
Most mértem 15 órakkor 37.1 ugyhogy megtörtént az ovum én innen is tudom mert olyankor magasabb a hőd a lutelárisban,és napközben is !
Dankol
2018-01-02 15:13:26
Sziasztok Lányok!
Régóta olvaslak és követlek Titeket!nagyon kedvesek vagytok és sok infót kapok a görbék elemzésében.mi is évek óta nem védekezünk,csak ez a pcos,ir és társai miatt nem mondhatom redszeresnek a menzeszem, így kissé nehéz...áprilistól kaptam 3 hónapos closty kúrát,ami nem adta meg a várt babát.azóta vezetem a hőgörbém és tanulok tőletek minden érdekes,hasznos dolgot.a jövőre nézve én is sok sok babás görbét kívánok mindazoknak,akiknek még eddig nem jött el az idő és persze egészséget a pocaklakóknak és anyukájuknak!
erikasz
2018-01-02 14:36:46
Kira : Lehet probálkozik a szervezet ,lehet most reped meg a tűszöd nincs kizárva !!
erikasz
2018-01-02 14:34:38
Amandeen :Vedd ki azt az egy adatot ami magas volt ,és meglátjuk mit csinál a gép !
Kira84
2018-01-02 14:32:10
Tisztok lány. Kíváncsiságból bevittem az összes mért értéket kivéve tényleg azt amikor 5 óránál kevesebbet aludtam..Hát szó se róla nagyon fura görbét kaptam.
Még mindig nem jött meg hónapok óta nem volt ilyen gondom hogy így kitolná,ami fura tegnap este folyamatos has szurka volt a jobb oldalon, alig tudtam elaludni tőle..
Azért nagyon vigyázz magadra és a kicsikre ,véletlenül se emelgess !!!