Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Az LH tesztem pont aznap fogyott el, azóta még nem vettem, de előtte való nap is erős csík volt az LH-n.
erikasz
2018-01-02 10:39:37
Nekem megvolt az ovum ! :D
Amandeen neked is megvolt az ovu ,nem mindig venni észre !!
Fbara : Gyönyörű a görbéd már 36.8 de jó !!
Ez baba az tuti !:D
Anitacool
2018-01-02 10:34:03
Nekem nem adott a háziorvos, csak a nőgyógyász. B terv, ha magánba mész, akkor bármit nézethetsz, csak borsos az ára.
Anitacool
2018-01-02 10:32:27
Az rossz hír, ha nem erősödött a hcg :-( Vajon mitől jelezhetett pozitívat? Mellette esetleg nem lh teszteltél?
Lion86
2018-01-02 10:24:26
Szerintetek hormonvizsgálatra háziorvos is ad beutalót? Nincs itthon a dokim, de szertnék már minél előbb tudni valamit, más dokihoz meg nem akarok menni a kórházba.
Lion86
2018-01-02 10:20:30
Anitacool : még sosem mértem, úgyhogy egyelőre nem tudom, de nehéz a hasam alja, úgyhogy valószínű, hogy meg fog jönni. Pozitív hcg teszt 29-e óta nem volt, csak még 30-án egy még halványabb, elsején és ma már semmi.
Anitacool
2018-01-02 10:12:03
Fbara nekem annak idején a 11. dpo-n ugrott egy szintet a hőm, utána vált trifázisossá és az eredménye 1,5éves mostanra ;-) Ha a rendszer jól jelöli, ott tartasz, nagyon drukkolok! Nem volt semmi különleges tünetem, menzesz előtt még görcsölgettem is, és úgy éreztem mindjárt megjön (13-14. dpo-n). De a 15. dpo leesés helyett még feljebb ment így teszteltem :-) Ott volt a 2. csíkocska :-) Azóta sincs nálunk boldogabb :-)))
Sushi nagyon érdekes a görbéd! Jó helyre húzta az ovut? Bocsi ha írtad már, csak le vagyok maradva :-)
Margaréta el ne keseredj, teljesen jó a görbéd, follikuláris szakaszban vagy, ovura várva :-) Hajrá, drukkolok! A szilveszteri kiugrással ne is törődj, nem jelez semmi bajt, alaphőn vagy, csak a felső zónádban ;-)
Niki szia! Lehet attól érzed, hogy emlékezik a tested, hogy most jönne meg. De inkább arra gondolok, hogy tágul a méhed. Teljesen rendben vagytok, ha ilyeneket érzel :-))
Lion sajnálom a zuhanást. Ha menzesz előtt zuhanni szoktál, akkor én sem gyanakodnék babára. De még ne add fel, míg nem jön meg!
Amandeen szerintem is még előtte állsz, sok sikert! :-)
Egy kis helyzetjelentés rólam: ha már úgy alakultak a dolgok, hogy a szoptatás alatt zéróvágányon van a szervezetem, úgy döntöttünk a szerelmemmel, hogy nyáron a homokos tengerparton mezítláb mondjuk ki a boldogító igent. Ott, ahol minden elkezdődött :-) Elkezdtük megszervezni, úgyhogy most leköti minden energiánkat. Így kőnnyebb jegelni az újabb gyerkőc projektet egyelőre. Egy újabb álmunkat váltjuk valóra idén is, ha esetleg utána még bővülnénk is, az hab lenne a tortán :-)))
Amandeen
2018-01-02 09:51:04
Fbara, nagyon szép, biztató a görbéd, főként, hogy még ugrott is egyet a hőd!!!! :-) Szerintem te leszel a következő!
Lion, sajnálom, ha ez az esés menzire utal...
Én így állok ma. Szerintem nem volt még ovum, de a rendszer behúzta.
Lion86
2018-01-02 09:09:06
Jó reggelt mindenkinek!
Nagyon úgy néz ki, hogy itt nem baba készülődik.
fbara90
2018-01-02 08:45:10
Sushi reggeli vizeletből kell nézni, igen, mintha hcg-t csinálnál. :) Itt már többünknek bejött a jóstesztelés. :) Neked is szépen emelkedik a görbéd, csak bizakodni tudunk egyenlőre mindketten :) Én csak azért jegyeztem meg hogy ez is, meg az is fájdogál , mert nekem soha nem fájt se a mellem, se az alhasam. :) Így ezt tuti nem csak bebeszélem. :) én amúgy one step-es lh-teszttel próbálkoztam reggel
Margaréta nekem is szoktak lenni néha ilyen hullámok ovu előtt, szerintem ezzel semmi baj nincs, lényeg hogy ovu után megnyugodjon a hőd :) Lehet még csak készülődik az ovu, azért nem erős még az lh teszted. :)
Niki annyira szépen magason van a hőd, alig várom hogy ilyen hosszam húzzam fent én is, mint te :D nem tudom mi okozhatja ezt az érzést nálad, én még sosem szültem :) talán valakinek van hasonló tapasztalata,mint a tiéd :)