Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-01 15:41:42

Lányok, akkor az a kevéske alkohol most emeli vagy csökkenti a hőt?
Lehet amúgy, hogy csak amiatt mértem többet, mert nem aludtam ki magam?
Sushi
2018-01-01 14:49:49

Fbara, ez még a 2. ciklus görbém, amit rögzítek. Az elsőben is volt ilyen magas hőm, csak akkor 1-2 nappal később mértem a maihoz hasonlót:) Ahogy nézem a luteális fázisban 36.8-37 körül mozgok átlagban.
fbara90
2018-01-01 14:27:56

Lion én is alapból nagyon fázós vagyok :D átérzem, amit írsz.. :D
fbara90
2018-01-01 14:26:57

Sushi drága, bár igazatok lenne! :)
Mi is beszéltük mikor koccintottunk, hogy mi van ha már 3an indulunk neki az új évnek :D De még bármi lehet, azért még sok nap hátra van a nemvártig.. Viszont ez az első hónap, mikor az együttlétekkel jól kaptuk el az ovulációt :D
Szerintem azért húzta 25-re az ovudat, mivel akkor emelkedett meg a hőd, ami egyébként már gyönyörűségesen magason van! :D Drukkolok neked! :D Simán lehet a tiéd is baba-gyanús :D vagy máskor is ilyen magas a hőd a luteálisban? 36,9-37 fok? :) nekem max 36,8-ig szokott felmenni,de csak ritkán 1-2 napig.
Lion86
2018-01-01 14:25:46

Mivel meg is voltam fázva kicsit, a magasabb hőket lehet, hogy az okozta, de majd kiderül. A szoba hőmérsékletére viszont nagyon érzékeny vagyok, 23,5 fokban szoktam aludni, 22- nél már napközben is nagyon fázni szoktam. Mindenesetre elég furcsa a görbém :D
Sushi
2018-01-01 14:13:53

Boldog, Babás 2018-as évet Lányok! :D

Így Új Évre rendeződött is a görbém is:):D Megfejtettem, hogy mi volt a gond. Bejelölgettem a középidős fájdalmat azokon a napokon, ahol ilyet éreztem és úgy tűnik a rendszer ezt szó szerint veszi. Inkább alhasi görcshöz hasonlókat érzek, de nem fájdalom. Bár dec 24-e helyett 25-re rakja az ovut?!
Mi vendégségben voltunk, a vacsora alatt két pohár bort kortyolgattam el, de már éjfélre mi is ágyban voltunk és a kutyusunkat próbáltuk biztonságban tudni a petárdázás, tűzijáték alatt.
Ma reggelre elég magasra kúszott a hőm, ez még normális? Nem tudom, hogy a bor miatt, de a 6 óra alvás azért megvolt.

Niki, minden elismerésem, hogy kihúztad éjfélig a babócákkal:)) Uh-ra, vizsgálatra mikor mentek legközelebb? Sikerült már dönteni melyik kórház lesz végül a befutó?
Erikasz, ügyesen haladsz a középidős ovu felé! :D Nagyon jó!:)
Lion, a Te görbéd is nagyon érdekes, kíváncsi vagyok és szurkolok, hogy kisbaba legyen
Fbara, szerintem meg Te babás vagy! Gyönyörűen fenn van a hőd! Csak így tovább ;-)
Amandeen, szeretgessétek egymást a pároddal, szépen alakul az az ovu;)
fbara90
2018-01-01 14:13:18

Erikasz most ovu óta nem teázom. mert ugye 4 napig voltunk vendégségben, és nem tudtam megoldani a teaivást. Elvittem a teát magammal, de nem tudtam mivel leszűrni.. mindenhol csak fém szűrő volt...ennyi kihagyás után meg nem kezdtem bele, nehogy bekavarjak. :)
De ha megint megjön, akkor már úgy fogom használni, ahogy javasoltad. :)
mondjuk ha nem jönne meg jobban örülnék.. :D
Amúgy ha tényleg csak 23-án volt ovu, akkor ez még csak a 9. dpo. :) Vmiért nem húzta át a grafikon, hiába adtam meg h 23-án is pozitív volt a teszt.
Örülök, hogy sikerült az ovudat türtőztetni kicsit, ellenben magatokkal ;-) remélem sikeres volt az újévi bébigyár :D :D :D

Lion kicsit nagy a leesés szerintem is, hogy teljesen a fűtés-különbség okozza. De amúgy is kicsit cikk-cakkos a görbéd, szóval szerintem nagy gond nincs :) 36,7-nél még nem esett lejjebb ovu óta, és ez a lényeg :)

Köszi Niki! :) A tiédre is öröm ránézni, jól érzik bent magukat a picurkák! :D Pihenj sokat, most amíg még lehet, ha megszületnek, úgysem lesz nyugi! :D :D

Margaréta esetleg próbáld ki az ovu mikroszkópot, hátha neked jobban beválik mint az LH-tesztelés :) ha a napokban magasabbat mérsz, szerintem már behúzza az ovut a gép is. :)

Amandeen kíváncsi vagyok mit mérsz a napokban, Szertintem 1-2 tizeddel emelheti meg max az alkohol, de nem vagyok szakértő :D :)
erikasz
2018-01-01 13:58:19

Niki :De jó hogy itt vagy !!!:D
Na mit szolsz ?
Vissza tudtam fogni az ovut, de csak szerintem máig!
Már a citromot mikor esett a hőm lefelé ,rögtön ittam !! :D
És még a hüvelyfolyás is megváltozott krémesre ,de megint szurkál a petefészkem holnapra megindul a hőm ,ha délután 15 órakkor 37.1 mérek !
Ennyire ismerem a testem !:D
A fáradság természetes !!!!
Gyönyörű a görbéd !!!:D
A gyermekeink persze hogy nem velünk ünnepeltek :D
Eggyütt voltunk párommal ,mienk volt az egész ház,gyártottuk a bébit !!!!!!!!:D
Niki111
2018-01-01 13:38:15

Sziasztok!
Barbi: jól néz ki a görbéd :)
Lion:szerintem sem lehet attól 0,4 esés :o
Erika: neked a gyerekek gondolom már nem otthon buliztak :)
Amandeen: hát ez a sok alkohol :D
Mi is kölyökpezsgőztünk, Boti is fent volt. Mi 1-kor feküdtünk le aludni.
Koccintottunk, aztán kimentünk tűzijátékot nézni. Zsoltim dolgozik ma sajnos. Én meg hulla fáradt vagyok egész nap Szilveszter nélkül is :)
erikasz
2018-01-01 13:34:27

Fbara :Már a 10 DPON vagy juuuujj !
Drukkolok nagyon bébi legyen iszod a teákat ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!