Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki :Komolyan, ő is 48 éves !!!!
Ird meg mit tesztelt !
Puszi..
Niki111
2018-01-03 19:49:20
Dánkol : köszönöm , remelem így lesz :)
Lányok érdekesek a gorbek :o
Kepzeljetek aki az esküvői tanum volt , 48 éves úgy tűnik terhes ! Reggel tesztel , de ő nem homerozott ;)
Nagyon kiváncsi leszek
Erika : egyből te jutottál eszembe :)
Amandeen : nekem csak a Facelle ovu teszt jött be , ezek a csíkok nem
Lion86
2018-01-03 18:55:15
A hcg két napig mutatott pozitívat, azóta nem :(
Dankol
2018-01-03 18:43:24
Lion lehet neked a 12.dpo-n az a leesés beágyazódás volt,hisz az LHteszted már mutatott ovu után +at,így sztem baba van a dologban,főleg a mai mérésed alapján.Sztem csinálj hcg egy pár nap múlva,ha nem jön meg.
erikasz
2018-01-03 18:39:33
Danko :Én is erre gondoltam lehet most repedt meg :D
Neked megvolt , 0,6 tized sok emelkedés hirtelen !
vagyis 36.1 ről 36.6 az sok !
Ezért gondolom hogy neked megvolt !
Lion86
2018-01-03 18:32:07
Sziasztok!
Úgy látom nem csak az én görbém cikcakkos :)
Dankol, nekem meg állandóan két csíkosak az LH tesztjeim, hol erősebben, hol gyengébben.
És a görbém
Dankol
2018-01-03 18:16:21
Barbi és Sushi várjuk a tesztek + eredényeit!
Erikasz szerintem most repedhetett meg,nekem a closty kúra idején volt ilyen, nem volt vmi kellemes. Sztem a holnapi hőd lesz a megmondója,h megrepedt-e már.
Én úgy állok, amit küldtem, fura ilyenkor már 36,8 felé szoktam járni, lehet mégsem volt meg az ovum?!
Dankol
2018-01-03 18:11:34
Sziasztok!
Amendeen nekem sem váltak be az LH tesztek,én 25öst használok,de nem igazán változik a 2.csík erőssége.Olyan mintha nem is volna ovum,de a hőmérsékleten meg látszik. Szerintetek létezik ilyen?
Niki nincs semmi baj,ne aggódj,aki(k) már ott van(nak), ott is marad(nak)!
Amandeen
2018-01-03 17:42:55
Egyedül reggel nem próbáltam még. Lehet akkor kellett volna...
Na mindegs, ha a tegnapi tesztem erősebb, mint a mai, akkor lehet tegnap volt az LH csúcs. Ha jól tudom az 24-36 órával ovu előtt van, szóval lehet ma van ovum,vagy holnap lesz?
Amandeen
2018-01-03 17:38:29
Niki, nem tudom megvolt-e az ovum. Délutáni LH teszt (2-kor) halványabb, mint a tegnap esti, pedig arra számítottam, hogy ma erősödni fog. De ha gyengül, akkor ezek szerint megvolt már az LH csúcs, csak én nem csíptem el. Pedig teszteltem korábban is, később is, este is, de nem tudom, mi van. Ez az, amit mondtam, hogy egyszer már próbálkoztam az LH tesztte!, de sosem volt pozitív. Valamit rosszul csinálok, vagy fogalmam sincs nálam mikor kéne nézni ahhoz, hogy pozi lehessen. Direkt érzékenyebb tesztet vettem, 20-as One step-es, és még az se akar pozi lenni.
Ird meg mit tesztelt !
Puszi..