Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-04 20:15:23

szerintem is a 23-i a legerősebb! :)
Lion86
2018-01-04 20:14:25

De, de azóta is volt egy nagyítóval látható, a többi negatív. 2 napja már nem tesztelek.
fbara90
2018-01-04 20:13:42

neked most hányadik dpo is a mai? :)
Lion86
2018-01-04 20:13:29

Ja a kép lemaradt

https://www.kephost.com/image/ErP5
fbara90
2018-01-04 20:13:24

Lion te a hcg-vel nem próbálkoztál azóta?
Lion86
2018-01-04 20:12:16

Amandeen, én arra is gondoltam, hogy amikor magasabbat mértem beteg is voltam, lehet, hogy azok nem teljesen valósak.
Lion86
2018-01-04 20:11:04

Niki, Anita nagyon örülök, hogy minden rendben :)
Dankol, nekem az LH tesztek elég érdekesek, de úgy gondolom 23-án volt pozitív. Ezek one step 20-as erősségűek, de ha jövő hónapban kell még, átnyergelek 30-asra.
Fbara nagyon várom az eredményt :)
fbara90
2018-01-04 20:07:37

erikasz szerintem megtörtént a peteérés! :D wiiii :D
a leesésem szerintem elég késői ahhoz hogy beágyazódási leesés legyen, nem? :D az korábban szokott lenni szerintem. amúgy a 2 nap alatt 2 tized esést sokallom erikasz

lányok nekem ez az LH-teszt bevált, amit én mutattam, ez 25-ös érzékenységű. Nekem szépen teszi a dolgát,amikor kell. De lehet hogy jóstesztelésre alkalmatlan.. :D meglátom a holnapi csík milyen lesz.. :)

Niki nagyon várlak vissza a tapasztalatokkal! :D Gyere amint tudsz :D mondtam én hogy ott maradnak mindketten ;-)

Amandeen nem tudom gond van -e a progi szinttel. akkor a luteálisom is rövidebb lenne nem?! de nekem pont h inkább hosszabb 15-16 naposak. de nem vagyok szakértő persze. Viszont köszönöm a tippet, lehet hogy van benne ráció.
Dankol
2018-01-04 18:30:22

Amandeen nekem egyaltalán nem mutatnak különbségeket ezek a tesztek nap, mint nap.
Erikasz sztem Amandeennak igaza lehet ezzel a mai megrepedéssel kapcsolatosan.
Niki nagyon csodálatos két kis baba gyarapodika a szíved alatt! Vigyázz nagyon magatokra! Várjuk a beszámolót!
Akkor kinek milyen és leginkább milyen érzékenységű LH tesztek mutatták az egyértelemű eredményt? :-o
Amandeen
2018-01-04 18:13:58

Margaréta, hát igen, érdekes a görbéd, de ahogy elindult 30-án felfele, én is azt mondtam volna, hogy megvolt az ovud.

Lion, a te görbéd is érdekes, de ahogy írják a többiek, ez még belefér. Mindig Erikasz jut eszembe, amikor kis hőleesést látok a görbéken, mert nála is volt a terhesgörbéjén. Tehát ez még simán belefér. Amúgy meg lehet, mégis van baba, de az alacsonyabb hő miatt progeszteronpótlás kellene.

Fbara, a te görbédről is a progiszint jutott eszembe, mert lehet, hogy van ott babóca, de pótolni kellene a progeszteront, ha a szervezet, illetve sárgatest nem termel eleget.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!