Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kisscsillagh
2018-01-05 10:21:01

Jaj Lion ezt nem tudtam :( Sajnálom. Ne adjuk fel az a lényeg. Hiszem, hogy nekem ott készülőben volt valaki mert olyan tüneteim voltak mint még sosem. A melleim úgy feszültek mintha nem is az én testem részei lennének, húzódott a méhem, a reggeli nyugatozás is megéreztem és legszívesebben egy cserépkályha mellett gubbasztottam volna egész nap. Amúgy nagyon rossz ez a várakozás nagyon. Idegőrlő....
Lion86
2018-01-05 10:09:12

Kisscsillagh, szerintem az enyém inkább megjövős görbe mint a tiéd.
Egyébként múlt hónapban nekem is darabos vérzésem volt 10 nap késéssel, de a tesztek negatívak voltak. Előfordul, hogy csak nagyon megvastagodik a nyálkahártya és azért olyan.
De ha esetleg kémiai terhesség volt, akkor a következő hónapban is jó eséllyel teherbe lehet esni.
Kisscsillagh
2018-01-05 09:54:14

Amandeen köszi a biztatást. Igazad van. Nem szabad feladni. Hol a görbéd? Csináltál reggel tesztét?
Lion86
2018-01-05 09:50:25

Amandeen mit mértél ma? Sikerült lh tesztelni vagy ezután fogsz?
Amandeen
2018-01-05 09:24:59

Fbara, én is csak azt tudom mondani, amit a többiek. Ne add fel, míg nem jön meg! Valóban nem túl biztató a zuhanás, de hát ki tudja, minden szervezet másképp működik. Nekem már volt olyanom, hogy csak menzi alatt esett le a hő, de volt olyan is, hogy már menzi előtt kezdett csökkeni, szóval egyik ciklus sem egyforma.

Kisscsillagh, te se keseredj el, míg nem jön meg, bármi lehet! Ne keresd a tüneteket magadon, mert az is mindig más. Ugyanannál a nőnél egy-egy terhesség egészen más tüneteket produkál, nem kell egyforma legyen!

Niki, szuperügyes vagy! Gratula a vizsgádhoz! Én nem tudom, nekem hogy menne ilyen esetben a koncentráció, két kis bogyócska mellett nehezen tudnék a tanulásra összpontosítani, az biztos, szerintem! :-)

Anita34, hogy érzed ma magad?

Lion, Sushi kitartást nektek is! Amíg nem jön meg, bármi lehet! Türelmetlenül várjuk a fejleményeket!

Kisscsillagh
2018-01-05 08:46:33

Anitacool nincs más dolgom igen. Mert apával mi mindent megtettünk.

Sushi nagyon szép görbed van! De jooooo! :D

Anita34 mielőbbi jobbulást kivanok!!!
Anitacool
2018-01-05 08:23:40

Fbara sajnálom a zuhanórepülést :-( Sajnos nem kecsegtet nagy reményekkel :-(

Niki gratula a vizsgádhoz! Drukk a többihez!

Kisscsillagh még korai feladni! Bízz benne kicsit!

Lion, Sushi nektek drukkolok, hogy sikeretek legyen! Hajrá mindenki!

Anita34 hogy vagy?

Erikasz hogy állsz? Ovu?
Sushi
2018-01-05 08:19:26

Jó Reggelt Mindenkinek!

Barbi nehéz ilyenkor bármit mondani, ne keseredj el, bár tudom, hogy bárki bármit mondd ilyenkor semmi nem jó. Nem túl biztató ez az esés, de ahogy Lion írja amíg nem jön meg bármi lehet;) De hidd el egy-két nap múlva már előre fogsz ismét nézni és még többet meg fogsz tenni, hogy mielőbb megérkezzen hozzátok a kisbabátok. Ahogy Niki mondja, próbáld meg a méhpempőt, esetleg Aviva tornát. Én úgy gondolom még fiatal vagy, nem vagy elkésve, elfog jönni a Te időd is:) Próbáld magad kényeztetni az elkövetkező napokban, annak ellenére, hogy elbújnál a világ elől. Icipicit jobb lesz meglátod ;-)

Anita34 jobbulást, pihenj sokat mindenképp. Ha bírod a gyömbért, én azt javaslom. Szerintem csúcsszuper gyulladáscsökkentő. Akár elrágcsálva vagy teában: forralt víz, citrom, gyömbér belereszelve és egy kis méz. Gőzölj tengeri sós vízzel napi 2x-3x 8-10 percre. Illetve lehet kapni ilyen zsíros-mentolos kenőcsöt a patikákban amit orr alá, mellkasra szoktak kenni (sajnos nem tudom a nevét). Állítólag jól működik. Gyerekeknek is szokták:)

Niki várjuk az élménybeszámolót:) Ügyes vagy, grat a vizsgához! Ne stresszelj!

Én így állok ma és még mindig reménykedem. Bár a jóstesztet nem tudom hová tenni. A main talán láttam valami halovány csíkot, de nem volt fényképezhető. Hétvégére biztos szerzek egy hcg tesztet.:)
Lion86
2018-01-05 08:06:22

Anita34, nekem is ilyen bajom volt, én is a tengervizes orrsprayt, mézet tudom ajánlani, a fahéjat ilyenkor nem javasolnám, és hársfa meg kamillateát ittam. Jobbulást kívánok!
Lion86
2018-01-05 08:02:36

Jó reggelt lányok!
Ne adjuk fel amíg nem jön meg!

Niki, gratulálok a vizsgádhoz! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!