Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kisscsillagh
2018-01-05 06:35:06

Anita34 nagyon remélem hogy igazad lesz! Átfutott az agyamon hogy ha múlt hónapban mikor darabos vérzésem volt korai vetélésem lehetett, ahogy itt kibeszéltük. Együtt lehettünk volna babásak csak épp nem ismernénk egymást mert ezután, elkeseredésemben csatlakoztam hozzátok.
Sajnos úgy érzem, hogy ez sem az én hónapon. EKGnak jobban beillene a görbém mint terhesgörbének. Ráadásul nincsenek azok a tüneteim amik múlt hónapban voltak, előtte meg soha. Azt hiszem hamarosan meg is fog jönni :((((
Itt a görbém :(
Niki111
2018-01-05 06:29:25

Sziasztok !
Most megint gyorsan , de ígérem Du jövök és elmesélek mindent.
Barbi ; küldök egy nagy olelest . Nem próbálod meg a mehpempot ?
Anita34: én kb 3 hete ébredtem torokfajasra és a patikus a Homeogene9 nevű készítményt ajánlotta és esküszöm 1 db elmulasztotta.

Ma is vizsga , utána Teve utca orvos . Tegnap 2 tárgyból vizsgáztam , az egyik mar tudom , h sikerult .

Ki jár innen a Madach11 rendelőbe? Mert tudom , h vki itt róla , csak azt nem , h ki. Lecci írjon mar , esetleg ha ismeri Dr.Tabáni Ádámot.
Puszi nektek , hőm 37 :)
fbara90
2018-01-05 06:29:05

Nincs még semmi tünetem...
Kisscsillagh
2018-01-05 06:27:10

Fbara sajnálom!!! Talán korai terhességet jelzett a hőd. Menszi tüneteid vannak?
fbara90
2018-01-05 06:10:08

Én ezt nem is értem. :( nekem sosem menstruáció előtt esik le. És pláne nem iyen hirtelen... :(( lh teszt nem erősebb. Csináltam egy nyamvadt hcgt ebből a szar fajtából, ez meg nem is mutatott semmit.
Elegem van :(
fbara90
2018-01-05 06:08:01

Itt szerintem nem lesz baba :'-(
Még nincs coverline alatt a hőm... De már csak 1 tized csökkenés és ott van...
Amandeen
2018-01-05 00:46:25

Anitacool, igen, igazad van, a hő majd megmutatja, hogy megtörtént-e az ovu, természetesen folytatom a tesztelést, van még 10 db. tesztem. :-)
Amandeen
2018-01-05 00:42:44

Anita34, ha van otthon mentaolajad, vagy valami hasonló, erős mentolos illatú valami, szagolj bele, talán segít kidugítani az orrot.
Amandeen
2018-01-05 00:40:09

Anita34, eszembe jutott még, hogy az őrölt fahéj is segít, azt is mézzel összekeverve kell megenni. Immunerősítő és baciölő hatása van.
Na, meg a fokhagyma is gyulladáscsökkentő és baciölő. Rágcsálj el 1-2 gerezdet, vagy aprítsd fel, keverd el azt is mézben és úgy edd meg.
Amandeen
2018-01-05 00:34:31

Anita34, én is csak azt tudom mondani, amit Anitacool. Torokfájásra egy kávéskanál sót fel kell oldani nagyon kevés vízben, hogy jó tömény sóoldatot kapj, és azzal kell gargalizálni. Minél tovább ott tudod tartani az oldatot azon a helyen, ahol fáj a torkod, annál jobb. Igen, borzasztó rossz, és hányingert okoz, de baktériumölő hatása van.
A tengervizes orrspray valóban jó.
Méz, szintén lokálisan hat, minél tovább kell a szájban tartani, hogy érintkezzen a gyulladt területtel.
Esetleg kamillateás inhalálás? Tudod, megfőzöl egy nagyobb adag teát, töményebbre, föléhajolsz egy törölközővel a fejeden, és mély lélegzetet veszel, ez is tisztítja a légutakat.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!