Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-01-04 22:56:23

Anita34 orrfolyásra csak tengervizes orrspray, ha van, akkor sóoldatot inhalátorral lélegezz! Torokra jó tömény sóoldatos gargarizálás (viszont attól lehet hányni fogsz, de segít) Jobbulást!
Anitacool
2018-01-04 22:54:37

Awww írtam egy regényt, erre eltűnt :-((
Röviden (mert most nincs alkalmam újra megírni):
Köszi a gratulációkat, szuper aranyosak vagytok! Most ezerrel szervezkedni kezdtünk, egy álom válik valóra :-) Hogy közben(utána) bekopogtat-e a gólya? Remélem :-D De most nem eröltetjük, amúgy sincs sok esély az orvosok szerint.

Hatalmas öröm olvasni, hogy a kismamáink és a fórum pöttyök, bogyók és babócák szépen fejlődnek! Így tovább! :-)))

Amandeen a +lh teszt nem garantálja, hogy lesz peteérés, csak akkor tudjuk hogy volt, ha megugrik a hő. Folytasd a tesztelést!

Minden luteálisban levőnek megy a drukk, hogy pár nap múlva ti legyetek a világ legboldogabbjai! :-)

Ovu közelieknek pedig megy a babavarázspor! Hajrá, szeressétek egymást az apajelöltekkel naaagyon!! ;-)
Anita34
2018-01-04 22:51:37

Erikasz, Lion, Amandeen és még szerintem sorolhatnám....mindannyian nagyon tündériek vagytok, hogy figyeltek rám és köszönöm Nektek ezt a sok jó tanácsot, a hitet és a pozitív energiát amit állandóan adtok nekem!!!
Anita34
2018-01-04 22:44:55

Sushi, köszi, aranyos vagy! Hú akkor mégis beszerzel HCG-t a hétvégére? A tüneteid nagyon biztatók, drukkolok nagyon!!!

Fbara, azta, jól bírod tesztelés nélkül. Mindenesetre nagyon szorítok neked is, bármikor is tesztelsz kívánom, hogy ott legyen a dupla csík!!!
Anita34
2018-01-04 22:40:53

Niki, de szuper hogy minden rendben! Szívből örülök Bogyónak és Babócának!!

Amandeen, làtod jön az az ovu! Estére nekem is erősebb volt általában. A hőd is igazolja hogy még nem volt. Hajrá, hajrá!!!
Anita34
2018-01-04 22:38:11

Kisscsillagh, nagyon aranyos vagy, köszönöm a kedves szavaidat.
Nagyon szorítok neked is, hogy minél előbb sikerüljön a bébi! Tudod, a klubb....
Hogy állsz most? Hőd milyen?
Anita34
2018-01-04 22:35:22

Sziasztok!

Lányok, elég ramatyul vagyok....alig kapok levegőt az orromon, a fejem és a szemem pedig majd szét megy. Már ágyban vagyok de 10 percenként orrfúlyás, na meg hogy még jobb legyen, kezd fájni a torkom.
Mit szedhetnek ilyenkor vagy mit tehetek hogy jobban legyek?
Köszönöm ha segítettek.

Kisscsillagh
2018-01-04 22:01:33

Sziasztok! Örömökben, boldogságban és pozitív tesztekben gazdag, boldog 2018-at kívánok nektek én is! Pár napig nem tudtam csatlakozni hozzátok most meg egy órája olvasom, hogy mikről maradtam le.
Új tagok, esküvő, ultrahangok juhuuuu!

Erikasz köszönöm, hogy kerestél :)* Pusziiii

Dankol üdv a klubban. A görbéd emlékezetet az enyémre. Nincs átmenet, csak hatarozott ugrálás fel-le. :)

Anitacool szívből gratulálok az esküvőhöz!

Anita34 Csodálatos! Legyel nagyon nagyon boldog és vigyázz magatokra druszám. Jaj de jó olvasni hogy sikerült! Pötty - ez nagyon édes volt. ♡♡♡Dibbdobbdibbdobb ♡♡♡

Amandeen az LH tesztelés az idegeimet teszteli nekem is. Ebben a hónapban a tesztek szerint egy halvány csíkkal lerendeztem a nagy lehetőséget. Talán nem is volt ovum. ... A kiskatonákat meg Fertillel vérteztük fel. Nincs okod az aggodalomra. Lazíts! Csábíts és apára fel! ;)

fbara drukkolok nagyon mit fogsz mérni! Juj de izgiiii

Niki köszi hogy mindig jössz! Pici szivük. Olyan irigy vagyok. Azt szabad? :)

Amandeen
2018-01-04 21:17:48

Csajok, ma este is LH-ztam és most megint erősebb a csík, de nem pozitív. Akkor lehet, hogy jók a tesztek, és jön az ovu.

Lion, az én tesztjeim is ilyenek, egyszer halványabb, aztán volt kicsit erősebb is, de sosem pozi. Amilyen neked volt 23-án, úgy néz ki kb. az én legerősebb csíkom is. Olyan volt 1-jén is,utána halványult, de most este is erősebb csík lett, pedig délután egész halvány volt, már kezdtem feladni. De akkor tesztelek tovább, majd megpróbálom délelőtt is, ha összejön.
fbara90
2018-01-04 21:16:39

hát a hcg-vel várok a nemvárt napjáig :) az a tuti szerintem.... :)
félek tőle, nem akarok negatív tesztet látni :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!