Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-04 18:02:58

Dankol, akkor neked se jöttek be ezek a tesztek?
Amandeen
2018-01-04 18:01:52

Anita34, jó nézegetni a fotót a kis Pöttyről, nemsokára nálad is látszik majd, hogy ver a kis szíve! :-)
Amandeen
2018-01-04 17:59:50

Niki, rendben, várjunk vissza! Tök jó, már ver a szívük!!!! :-) és ketten vannak, jajj de jó!!!!!

Erikasz, szerintem lehet épp ma volt ovud, és ezek a fájdalmak ahhoz kapcsolódnak, hogy kilökődött a petesejt. De amúgy nem értek hozzá, ez csak tipp.
Niki111
2018-01-04 17:22:30

Sziasztok , most csak gyorsan
Meg van a két Babóca , 6 és 8 mm az ülő magasságuk és ver a szívük :)
A csík teszt nekem semmit nem ért
Irok később , SOTE tapasztalatokat
erikasz
2018-01-04 16:38:31

Amandeen : De azt nem értem ,felmegy a hő 0.2 tizedet, akkor mért vannak ezek az ovus fájdalmak ? Tud rá valaki valamit mondani ?
erikasz
2018-01-04 16:33:53

Bocsi most néztem elütöttem a hőt 36.6 volt reggel !:D
Amandeen
2018-01-04 16:29:58

Fbara, neked is ilyen zöld lh teszted van?

Erikasz, szép a görbéd. Majd kiderül a hőből, hogy most lesz-e ovud, de a görbe alapján lehetne azt is mondani, hogy megvolt már. Viszont, ha ovus tüneteid vannak, akkor valóban most lesz.
Nekem kicsit fáj a fejem, a hasam érzem már napok óta, ma is érzem, lehet ez mind ovus tünet nálam is. A mellem még puha, könnyű, nem feszült be, mint múltkor. Múlt hónapban ovu napján, vagy az utáni napon keményedett meg, feszült és fájt egészen menziig.

Kira, szurkolok neked nagyon! Pihenjél sokat, ha tudsz! Reméljük, a napokban kiderül, mi van, és megjön, ha meg kell jönnie.
Dankol
2018-01-04 16:20:19

Sziasztok!

Nekem is pont ilyen az LH tesztem van fbara90, mint amit küldtél és nekem egyáltalán nem változik a 2. csík eredménye, a véleményetek alapján nem is csodálkozom, h "ezt" mutatja...
Anita34 nagyon örülök, h minden rendben veletek!
Kira84 kitartás, nekem is voltak kiscicáim, nem volt egyszerű velük, gondolom a kiskutyik is teljes embert igényelnek, főleg ilyen pici korban.
Margaréta88 én abbahagytam az LH tesztelést, jobb volt a lelkemnek, mintsem állandón csalódni, hogy nem egyértelmű a teszt eredménye, azóta csak a hőm mérem, aztán majd lesz valahogy. De a hőd alapján szerintem is megvolt az ovud már, és most indul felfelé!
Nekem a hőm most kissé fura, mert nincs valami magasan...
erikasz
2018-01-04 16:19:25

Amandeen: Te is a 13 nap jársz ,te szerinted neked sem volt ovud !
Amandeen
2018-01-04 16:15:52

Anita34, pont ilyen zöld One Step LH tesztem van nekem is. 20-as érzékenységű. Nekem ez sem jó. Én is kaptam mellé HCG tesztet is, ugyanilyen vékony, 10-es érzékenységűt.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!