Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-04 16:15:17

Anita : Láttam a kis pöttönöd !!! A Jó isten tartsa meg ! Vigyázz magadra !
Fbara : Lehet a beágyazodási leesés ,0.1 tized nem sok neizgulj!:D
Kira : Ez megfog jönni sajnos :(
Már Új ciklus lesz és reméljük rendezödik a ciklusod !
Nekem hasifájásom van görcsölt ma is,derekam leszakad, a petefészkembe szurkált a binbóm tegnap is viszketett ,ma is, és a mellem kezd duzzadni ! Lehet igazad van Anita 34 még most lesz ovum !:)
Jól eltolta a citrom ,hála az Úrnak !
Itt a görbém :)
Anita34
2018-01-04 15:50:28

Kira, biztos cukik lehetnek! :)) Ha tudsz, pihenj azért kicsit.

Fbara, igen, a HCG lehet, hogy egyforma csak a csomagolás más, viszont az LH az a kék, amit írtam...na az egy nagy kalap k@ki. A legrosszabb mind közül. Sosem mutatott normális eredményt. Az LH tesztek közül a zöld a jó.
Kira84
2018-01-04 15:30:05

fbara90
Szia aranyos vagy hogy kerestél, hát nem egyszerű ez az időszak de ha túl leszek rajta majd csak meg könnyebbülök ha új hónapot tudok kezdeni ..
Anita34
Nagyon aranyosak a picik pár nap és nyílik a szemük is,szépen nőnek.. :)
fbara90
2018-01-04 15:23:22

de szerintem kb ugyanaz lehet mint amit te mutatsz, csak más a csomagolás.... :D
fbara90
2018-01-04 15:22:10

Anita34

ez a hcg teszt:

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=969tt.jpg

ez meg az lh teszt:

https://fastest.hu/shop_seopic/9371/egens_ovu_strip_50/egens_ovu_strip_50.jpg?time=1510670307
Anita34
2018-01-04 15:09:05

Fbara, ilyened van? http://www.kephost.com/image/Er6G
Ez az a kék amiről írtál?
Anita34
2018-01-04 15:01:48

Kira, elhiszem, hogy ez a várakozás is idegesít.....A méhpempő biztos, hogy jó lesz ismét. Kiskutyukkal sokáig fent vagy még este? Jól viselkednek?

Amandeen, szerintem még ezután lesz csak ovud. A hőd szerint tuti. Lehet hosszabb lesz most a ciklusod és így az ovud is később lesz. Lehet ezért volt a teszt is halvány még. Vagy csak egyszerűen tényleg sz@r volt. Az időzítés is jó lesz, ne aggódj, tudod, hogy sokáig elélnek bent a kiskatonák. Hajrá azért most is!!!!

Margaréta, igen, így valóban kevés az adat. De ahogy mondja Fbara, a hődből biztosan kiderül a napokban. Drukkolok!

Fbara, úgy legyen, a Jó Isten adja, és hidd el nemsokára hozod majd a képet. :) Igen, csodálatos érzés volt látni a Picurkámat. Itthon meg is puszilgattam. :D Nekem One Step 10-es HCG tesztem is volt, amit az LH mellé adtak, és az is kimutatta már a 11.DPO-n. Úgyhogy hajrá ha úgy érzed. Az émelygés is egy jel, na meg a fázás. :)))

Lányok, nekem ilyen LH tesztem volt, http://www.kephost.com/image/ErZf, és a www.fastest.hu oldalról rendeltem. Vettem 30-as és 20-as érzékenységűt is már. A 30-as nálam jobbnak bizonyult. Vannak csomagban is vegyesen HCG-vel. Igaz, hogy drágább, mint a vaterás, de ez szerintem elég jónak mondható. Akciókor jó árban ki lehet fogni a csomagokat.

Volt kék színű LH tesztem is, de az tényleg egy nagy sz@r.
fbara90
2018-01-04 14:25:24

"1. Az EGENS gyártásában létezik egy One Step nevű olcsó tesztcsík, amit a Vaterán lehet kb. 30-asával kapni. Fos. Az előző terhességemnél 5 nappal a menzeszem kimaradása után volt rajta egy vékony második csík, a többi már régen erős pozitív volt. Játszani jó a peteérés utáni 10. naptól, ha valaki nem tudja lekötni a gondolatait (mint én), de eredményt ne várjatok tőle. Elvileg pedig 10-es érzékenységű teszt. A felső teszt négynapos, az alsó teszt ötnapos késésnél eredményezte ezt. Én ezeket az eredményeket egy átmulatott éjszaka utáni napon "ez még elmegy negatívnak" titulálnám, ha még sosem csináltam tesztet, és nem láttam ezret fórumokon. Nem ezt az élményt várom egy teszttől."

Na tessék... nekem pont ilyenem van.....
fbara90
2018-01-04 14:10:03

Margaréta lehet, hogy ma reggel volt ovud, nekem is ilyen kis óvatosan indult felfelé a hőm :) de a következő napokban mért hőd alapján úgyis ki fog derülni :) nem hiszem hogy 30-án lett volna, mert ahhoz szerintem nagyon leesett utána vissza az alaphődre. De aztán ki tudja :)

Lion a 36,6 még mindig nem olyan alacsony. Annyin állok én is most...

Kira örülök, hogy itt vagy,én is kerestelek már! sok kitartást kívánok ebben a megpróbáltatásokkal teli időszakban!

Anita34 köszönöm, hogy mutattál képet! :D csodás dolog lehetett megpillantani ♥ :)))) kis picurka :))
Remélem hamarosan én is mutathatok egyet

Köszönöm nektek a sok bíztatást! Tündérek vagytok! Még nem akarok hcg-t csinálni. majd max jan 7-én. Kb akkor jönne meg a vérzés, akkor már tuti mutatnia kellene valamit... De csak 10-es extra érzékeny hcg terhességi tesztcsíkom van, ez a vékony, ez járt az lh tesztek mellé... erről meg amugy is csak rosszat olvasni.. mármint h ez az érzékeny még annyira sem mutatja ki mint a 25-ös.. nem tudom lányok.. tegnap semmi tünetem nem volt, egyenlőre ma sem, azon kívül, hogy reggel a kávé után elkapott az émelygés picit, de éppen hogy csak.. na ekkor meg eszembe jutott hogy basszus, nem is biztos hogy szabad már kávét innom :-O nem tudom.. féééélek.... tudom Anitacool, hogy a hossza számít, próbálok bizakodó lenni, de tele van a gatyám mit fogok mérni vajon holnap reggel... wááá... segítséééég! :D :D :D
Margaréta88
2018-01-04 13:12:58

Anita34: eddig csináltam mindennap, de egyik nap alig látszódott a 2. csik, a másik nap meg majdnem pozitív volt. Eddig ilyen nem volt. Ebből én nem tudok okosat mondani.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!