Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34
Szia ,hát próbálom össze kaparni magam, eléggé fáradt vagyok még de majd csak sikerül már :D Ami jobban zavar hogy még nem jött meg pedig már szeretnék túl lenni rajta,lehet egy kis haspad segítene rajta.Ha megjön megint elkezdem a méhpempőt az legalább rövidre veszi a ciklust..
Amandeen
2018-01-04 12:13:46
Anita34, igen, hőm alapján még nem volt ovum, és ma is 36,2-t mértem. Én ezt nem értem. Lehetséges, hogy az LH teszt jelezte, de nem sikerült megrepednie?
Azt is olvastam, hogy pozi lh teszt utáni negatív napon van az ovu, vagyis 24-36 órával később is lehet. Bár nálam már annyi idő el is elmúlt....
Húú, most szépen össze vagyok zavarodva!
Apával azért sikerült tegnap is összebújni, úgyhogy rajta vagyunk az ügyön. Csak az időzítés legyen jó, meg a kis katonák legyenek ügyesek!
Anita34
2018-01-04 11:33:47
Sziasztok!
Köszönöm Lányok, nagyon aranyosak vagytok! :))
Természetesen van fotó és teszem is fel Nektek. http://www.kephost.com/image/Er3p
Íme itt van Pötty. :)))
Mostanában olyan fáradt vagyok, hogy reggelente alig bírok felkelni, délután is elfelé alszom, mint aki nem aludt vagy 3 napja.
Kira, azta lecsökkent a hőd ismét. Remélem hamarosan rendeződik ez a ciklusod. Jobban érzed magad?
Lion, szép a görbéd! Nem csinálsz egy HCG-t? Tüneteid vannak esetleg?
Margaréta, volt már ovud? Lh teszt mit mutatott eddig?
Fbara, fázol??? Van ott valaki biztos! :) Nem csináltál még HCG-t? Már jóval ovu után vagy nem?
Amandeen, nálad akkor nem jöttek be az LH tesztek? Akkor 1-én és 2-án volt az ovud a teszt szerint ha akkor volt erősebb a többitől. Hőd szerint még nem volt, ha jól látom. Az időzítés jó volt szerintem, de a biztonság kedvéért, még tehettek később is az "ügy" érdekében. :D Drukkolok nagyon, hogy sikeres legyen ez a hónap.
Dandol, üdv. itt! :) Szép a görbéd, megy a drukk Neked is!
Dankol, Amandeen sajnálom, hogy nem jöttek be a tesztek.
Erikasz, szerintem még nem volt meg az ovud. Az a fájdalom amit érezhettél az a növekvő tüsző miatt lehetett, hogy feszít -én így gondolom. Hogy vagy? Elmúlt az ovus fájdalmad?
Niki, hogy vagytok? Bogyó és Babóca most megkímél? Ma mentek UH-ra? Mindenképpen gyere és meséld el mi volt. Te nem vagy amúgy fáradékony?
Sushi, drukkolok Neked is! A hőd nagyon biztató, jól fent van. :) Nemsokára Te is tesztelhetsz majd. Fogsz csinálni?
Nekem is bejött a jósteszt, mint Nikinek. Az első tesztelésnél nekem már sokkal erősebb lett a teszt vonal, mint a control. A Csajok innen tudták, hogy babagyanús vagyok. :D Délután is ugyanúgy látszott szépen, hiába nem reggeli 1. pisi volt.
Anitacool, hu de jól hangzik az esküvői tervetek. Csodálatos lesz biztos. :) És ahogy mondod egy kicsit el is tereli a figyelmedet. Utána pedig kopogtat majd a gólya is, meglásd. :)
Margaréta88
2018-01-04 11:23:01
Anitacool: ma nem tudok venni az biztos, de arra gondoltam hogy akkor talán nem foglalkoztatna a dolog annyira, ha nincs. Nem tudom mi lenne a jobb.
Sushi: ha 30-a lenne, akkor előtte és utána is sikerült együtt lenni. :)
Anitacool
2018-01-04 10:46:48
Fbara tudod, nem a görbe alakja, hanem a hossza számít ;-)
Margaréta88 nem veszel még lh tesztet?
Sushi
2018-01-04 10:44:42
Szia Margareta, igen en 30ra gondolnam
Margaréta88
2018-01-04 10:29:21
Sushi: mikorra gondolod az ovumat? 30-ra?
Kira84
2018-01-04 09:54:57
Sziasztok lányok, Bocsi hogy eltűntem de egy kicsit most már be sokalltam ,a munkahely meg az otthoni dolgok, nem mindig érem utol magam.
Szóval én már nem tudom mi a fene van velem még mindig nem jött meg ,nem görcsölök,pecsételés sincs.A hőm lent van,a rendszer megint átrakta.
fbara90
Szia nagyon szép a görbéd, nagyon ígéretes, nem csinálsz hcg tesztet?
erikasz... Aranyos vagy hogy kerestél, igen egy kicsit elvagyok veszve,nagyon össze jöttek a dolgok.
Sushi
2018-01-04 09:15:32
Margareta nekem ugy tunik megvolt az ovud. Sikerult idozitenibaz egyuttletet a paroddal?
Sushi
2018-01-04 09:13:45
Sziasztok Lanyok,
Fbara nincs ok aggodalomra! Ez a kis eses sztem meg teljesen rendben van. Kitartast, ezek a napok nehezek. Aterzem mi zajlik benned! Szoritok.
Szia ,hát próbálom össze kaparni magam, eléggé fáradt vagyok még de majd csak sikerül már :D Ami jobban zavar hogy még nem jött meg pedig már szeretnék túl lenni rajta,lehet egy kis haspad segítene rajta.Ha megjön megint elkezdem a méhpempőt az legalább rövidre veszi a ciklust..