Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-04 08:48:47

Ma megint kevesebbet mértem, nem tudom mi lesz ebből
Lion86
2018-01-04 08:46:27

Sziasztok!
Fbara, szerintem nem lenne korai most már egy hcg sem. Nem tudom működik-e nálad rendesen az lh teszt, de ha ma kicsit erősebb az biztató jel. Bár olvastam olyat, hogy a ciklus vége felé is emelkedhet az lh szint, biztosabb lenne a hcg.
Margaréta88
2018-01-04 08:44:48

Fbara: lehet tényleg csak azért lehet picivel kevesebb mert ki voltál takarózva. Szerintem ez még nem baj. :) Bár annyira (még) én se értek hozzá. :)

Enyém olyan semmilyen továbbra is, lh tesztek elfogytak úgyhogy már csak hőt fogok mérni. Lesz ami lesz.
fbara90
2018-01-04 08:27:12

Sziasztok!
Csökkent a hőm megint egy tizedet:( nem tudom miért.. úgy keltem, hogy ki vagyok takarózva és fázok, lehet hogy csak ezért lett kevesebb? ez még nagyon korai, nem hinném, hogy menzi miatt.. messze van még a 15-16. dpo... Szerintetek most akkor mi van? a jósteszt kb olyan mint tegnap, talán fél árnyalattal erősebb de halvány még mindig...
Amandeen
2018-01-04 00:04:08

Niki, Anita34, az UH-s lesifotókat én is szívesen megcsodálnám! :-)
Amandeen
2018-01-04 00:02:04

Hát csajok, nagyon kíváncsi vagyok a holnapi hőmre, mert a tesztektől nem lettem okosabb.

Erikasz, már tesztelek egy ideje, akkor pár nappal ezelőtt kellett volna mutasson a teszt valamit, de nem volt pozi akkor sem! Sőt, amikor elkezdtem tesztelni a 6. ciklusnapon nagyon-nagyon halvány volt a csík, és ahogy múltak napok, egyre erősödött a második csík, azaz jobban látszódott, de nem lett egyforma erős egyszer sem, ma meg ismét elkezdett halványodni. 1-jén volt talán a legerősebb, meg tegnap is kb. ugyanolyan.

Anita34, örülök, hogy minden rendben, és igen, legközelebb már szivecske is dobogni fog, mire mész! :-)
fbara90
2018-01-03 23:17:03

Anita34 te kaptál lesifotót? :D
fbara90
2018-01-03 23:03:43

Niki kapszt majd most is uh képet? :D mert akkor mutasd ám majd meg a legkedvesebb ikerpárunkat! :D
fbara90
2018-01-03 23:03:02

erikasz a tüneteid alapján holnap lesz! Szerintem magasabbat fogsz majd mérni! :D jobban vagy már? :)

Lion amíg nem jön meg, addig ne add fel! :) Addig én sem fogom! :D

Kira merre vagy? :)))

Amandeen nem volt még a hőd alapján ovud, ha így valós a görbéd :) de akkor valószínűleg már csak 1-2 nap kérdése! :)

Dankol a te görbédből viszont gyönyörűen látszódik mikor volt peteérésed!! :)

Anita34 szuper hírek, úgy örülök! :D :D :D szépen fejlődik a helyén a drága! :D pihenj sokat! :D

erikasz
2018-01-03 21:49:10

Anita34 : Nagyon örülök hogy jól vagy és minden rendben !:D
A jó Isten vigyázzon rád !
Puszillak .....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!