Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2018-01-05 12:50:53

Anita34
Szia igen ez már nagyon ki akasztó, nem értem mi van..

Kisscsillagh
Szia igen iszom a Málnalevél és Palástfű teát,
Anita34
2018-01-05 11:49:14

Képzeljétek, bevittem a hőadataimat a Fertility-s oldalra is és áttette az ovumat 12-ről 10-re, mint ahogy ez. Na ebből menjek akkor ki. Összehasonlítottam a 2 oldal értékeit és semmit sem írtam el. Végül is mindegy, csak furcsállom, hogy ennyi bevitt adat után most változtatja meg. Így "kalkuláljon" előre az ember lánya, ha tud.
Anita34
2018-01-05 11:31:37

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkinek a sok jó tanácsot, ötletet. Valamit biztos alkalmazni fogok, mert alig tudtam aludni. A láztól pedig félek, úgyhogy amint tudok elmegyek a gyógyszertárba és kérek arra is valamit. A gyógynövényes lesz persze az első és veszek teákat. A gyömbér is bejön, lehet azt is megpróbálom. Igazság szerint most teljesen mindegy milyen az íze, mert érezni sem érzek semmifél ízt. Levegőt alig kapok. De igyekszem magam kúrálni. Férjem is valószínű, hogy beteg lesz, tegnap estére már Neocitrant ivott. A kislányomat is féltem, nehogy elkapja így tőlünk. Mondjuk elkerülhetetlen, de vigyázok ahogy tudok.

Kira, jól teszed ha elmész a dokihoz, mert ez a várakozás se jó így. Idegőrlő az biztos.

Margaréta, megy fel a hőd, holnap szerintem még magasabb lesz. Akkor viszont már tényleg valószínű, hogy megvolt az ovud.

Amandeen, persze hogy lesz ovud. Még csak előtte állsz. Nekem is volt ovu előtt 2 napig állandó hőm. Jó lesz az! Kitartás és nemsokára meg is történik!

Kisscsillagh, jól mondod, amíg nem jön meg nem szabad feladni. Ha már mindent megtettetek Apával, akkor már csak a várakozás jön. Ne írd le a görbédet, hiszen mondta Erikasz, hogy anno Ő alacsonyabb hővel lett babás. Neki sem ment fel 37-re. Szorítok!

Lion, sajnálom a leesést. De még azért ne add fel.

Sushi, megy a drukk neked is! Szép a görbéd nagyon. Jobban is teszed ha beszerzel hétvégére egy HCG-t. (vagy többet :D )

Anitacool, hajrá esküvő szervezés! Ügyesek vagytok! Kisfiad jól van?

Niki, gratulálok a vizsgádhoz! Ügyes vagy!

Erikasz, hol vagy? És hogy vagy?

Az én hőm felment 37.1-re sosem volt még ennyi, igaz progesteront szedek, de beijedtem, hogy mi lesz ha belázasodom........Hétvége jön, mindenképpen veszek valami(ke)t.

Kisscsillagh
2018-01-05 11:18:27

erikasz merre vagy? Te hogy állsz?
Kisscsillagh
2018-01-05 11:17:42

Kira ez döbbenet. Volt már korábban is ilyen? Te iszol teákat?
Kira84
2018-01-05 11:06:45

Sziasztok lányok én még mindig várakozok.
Ha a héten nem jön meg Kedden elmegyek a dokihoz hogy megnézze mitől nem jön meg,terhes tuti nem vagyok..
Margaréta88
2018-01-05 10:41:35

Fbara: hát sajnálom hogy ma alacsonyabbat mértél, de ahogy a többiek is írták, addig nem adjuk fel, amíg meg nem jön.
Niki: gratulálok a vizsgákhoz, ügyes vagy, :)

Én picivel többet mértem, de az elmúlt napokból kiindulva ez még nem jelent semmit.
Amandeen
2018-01-05 10:29:02

Bocsi, elírtam: halványabb a T, mint a C. Vagyis nem erősebb.
Amandeen
2018-01-05 10:27:42

Kisscsillagh, Lion, igen teszteltem most 10-kor is, látható a második csík, de nem halványabban, mint a C. Hogy lesz-e egyáltalán ovum, ez a nagy kérdés. Húzom a vonalzót, ma reggel is 36,2-t mértem... :(
Lion86
2018-01-05 10:27:13

Hát az biztos, főleg, hogy eddig nem mértem. A 36,5 már épp az ovu előtti átlaghőm, de még reménykedek.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!