Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira, Lion, Fbara? Várjuk az updatet. Remélem nálatok jobb a helyzet!
Kisscsillagh
2018-01-05 17:56:41
Régebben mindig egyből bekaptam egy bogyót ha volt vmi bajom, tipikus nincs időm a fejfájásra, nincs időm a megfázásra életet éltem. Most már sokkal inkább hiszek a természet adta gyógymódoknak mint a mesterséges megoldásoknak. De mikor utánaolvasok h mire mit kellene mindig a sárkányfüves jut eszembe a Süsüből. Alig várom hogy együtt énekeljem a az én kis majdani Gimbócommal hogy "Ó ha rózsabimbó lehetnék..." :) Bolondoznom kell hogy ne sírjam el magam... :/
Amandeen
2018-01-05 17:48:31
Kisscsillagh, óó, nagyon sajnálom, ha most megjön. De fel a fejjel!
:-) nem vagyok természetgyógyász, de sokat olvastam a házi praktikákról és a gyógynövényekről, mert szimpibbnek találom a természetes gyógymódokat. Ha nem muszáj, akkor jó, ha nem nyúlunk azonnal gyógyszerekhez!
Kisscsillagh
2018-01-05 17:43:33
Jelentem nekem elindult a barnázás, ebből sajnos nem lesz baba. :"(
Kisscsillagh
2018-01-05 17:42:14
Amandeen Te természetgyógyász vagy? Az ilyen természetes trükkökhöz túl materialista gondolkodásom van. Hihetetlen, hogy mekkora Isten patikája :)
Amandeen
2018-01-05 15:15:50
Anita34, mielőbbi jobbulást kívánok!!! Gyógyulj meg hamar!
Amandeen
2018-01-05 15:11:20
Kira, ha jól látom 40 napnál tartasz. Jó lenne, ha megvizsgálna egy orvos. Lehetséges, hogy cisztától van? Mondtad, hogy PCOS vagy, ezért gondolok erre.
Amikor nálam jelentkezett egy ciszta, teljesen felborult a ciklusom. Akkor pontosan 40 napra jött meg, és egy teljes hónapig véreztem, emlékszem, február 24-én jött meg és március 25-én múlt el, majd 13 napra rá megint megjött. Borzasztó egy időszak volt. Akkor cickafarkfű és diólevél teával hoztam helyre magam, úgy, hogy reggel éhgyomorra ittam minden nap, felváltva, eyik nap egyiket, másik nap a másikat, a leáztatott a tealeveleket pedig félretettem a hűtőbe, és azt dunsztkötéssel rátettem a hasamra éjszakára arra az oldalra, ahol a ciszta volt. Emlékszem, hogy egy csomó folpack fóliát elhasználtam, mert azzal tekertem körbe magam minden este.
fbara90
2018-01-05 15:10:56
Niki gratulálok a sikeres vizsgához! Ügyi vagy! :)
fbara90
2018-01-05 15:09:47
Anita34 gyógyulj meg hamar! :-*
A tantum verde spray is nagyon jó, úgy tudom alkalmazhatják várandósak is :) ha nem ragaszkodsz csak a gyógynövényekhez
Anita34
2018-01-05 15:03:23
Sziasztok!
Egy ilyet vettem http://www.kephost.com/image/Erz0 (ezt ajánlották), hársfateát, kamillát és tengeri sós orrsprayt. Kúrálás elkezdve........