Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion :Én szoktam vizsgálni !
Ha megfele jön vizes a folyás, és lent van a méhnyak és nyitva van !
De ez is egyénfüggő !
Neked milyen most ?
Niki111
2018-01-05 19:51:36
Kiscsillag: sajnos lehet, h tényleg volt ott valaki akkor....
Mint nekem anno :(
Én hiszek a méhpempőben. Te eszed?
Margaréta: neked jön a várakozós időszak, drukkolok
Amandeen: hű, most akkor nem volt ovud? én ezeket a csík teszteket messzire hajítottam....nem jött be
Niki111
2018-01-05 19:47:57
Kiscsillag: sajnálom, ha megint megjön:(
Barbi: hogy vagy? ne keseredj el...tudom, h könnyű mondani :(
Kira: sztem is tovább kellene menned a vizsgálatokkal
Anita34: én egész nap eltudnék aludni, bárhol és bármikor. Általában úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger. Oda vagyok a savanyú gyümölcsökért, a narancsért, hideg narancsléért. Ma a kakaós csiga hozott lázba :D
A tantum verdét nekem azt mondták a patikában, h nem lehet terhesen. Jobbulást kívánok nektek.
Erika: akiről írtam 48 éves barátnőmnek,pozitív lett a tesztje ;) úgyh ne add fel :)
Anitacool: jó készülődést nektek :)
erikasz
2018-01-05 19:46:18
Niki : Nagy gratula a vizsgádhoz és nagyon örülök hogy jól vagytok mind hárman puszillak !!!
Anita vigyázz a gyömbérrel mert vérnyomás növelő is egyben mérsékkel !
Sajnálattal hallom beteg vagy ,gyogyulj meg hamar drága!:( Kammilla és méz csak ezt ajánlom , meg 1000 C vitamin !
Fbara : Még nincs veszve semmi !
Mig nem jön meg !
Holnap megfordulhat !
Kira : Már én sem értem az egésszet ,most lenne ovud ?
Amandeen :Nincs idegeskedés ,mert eltolodik az ovud vagy kimarad !
Estére vegyél egy meleg fűrdőt ,és relakszálj levendulával !
Niki111
2018-01-05 19:42:18
sziasztok!
Először is hoztam egy uh képet Bogyóról és Babócáról. :) holnap leszünk 7 hetesek
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=3805AA02D98_F8D9_49AC_968.jpeg
Na szóval, tegnap volt 2 vizsgám, ma 1. Szerencsére mind3 sikerült. Így még egy vizsga van hátra és egy beadandó és pipa ez a félév is,
Tegnap 11-re mentünk a SOTE 1-re. Délben hozzám is szóltak, hogy akkor menjek uh-ra....Ok, elmentem. Majd a szonográfus fiatal hölgy meredt szemekkel leste a monitort....gondoltam magamban úristen baj van. Most olyan uh-on voltam, h én nem láttam a képernyőt.
Majd elkezdeni diktálni, A magzat 8 mm, szívverése van,B magzat 6 mm ülőmagasságú, szívverése van. És....és.... hívjuk már be a Marcsit. Gondoltam magamban, ki a tököm az a Marcsi??és minek kell behívni. Odasúgja a hölgy,h anyuka úgy néz ki, mintha lenne egy C magzat.....felülök félig, mondom tessék???? Hát ő úgylátja, h az egyik petezsákban 2 magzat van :o Bejött a bizonyos Marcsi, aki jónéhány percen belül tekergette bennem a hüvelyi uh-ot. Azt mondta szerinte nincs benne még egy magzat. Mit mondjak, kezdett rajtam folyni a víz :D
Végülis abban maradtak, h 2 magzat van 2 petezsákban :)
Remélem, később sem lepődünk meg :D Nem is gondoltam, h ilyen lehet?
Aztán visszamentem a terhes ambulanciára és cca 3 órát vártunk Zsoltimmal.
Én szerettem volna beszélni azzal a dokival, akinél múlt héten voltam, de ez nem sikerült, hanem egy orvosjelölt hölgyhöz kerültem, aki egyébként figyelmes volt és ügyesen megvizsgált. Viszont közölte, h a SOTE 1-en az ikres anyukákat a 32. héten kötelezően befektetik, ha van gond, ha nincs. Kissé lesápadtam. Persze ha muszáj és indokolt, akkor ok, de oktalanul csak úgy, semmi kedvem július elején befeküdni.
Szóval kissé lelombozva indultunk haza. Elmentem a dokimhoz is, aki meg mondta, h bizony Pesten kellene szülni, ahol van PIC.Mert gyakran jönnek korábban az ikrek.
Úgyh infó gyűjtésbe kezdtünk és vagy a SOTE 2 lesz vagy az ÁEK.
Röviden ennyi :D
Lion86
2018-01-05 19:30:11
Kira, lehet, hogy nem repedt meg a tüsző, ez magyarázat lenne a hosszú ciklusra. De nekem cisztánál is volt ilyen.
Lion86
2018-01-05 19:25:04
Nem tudom szoktatok-e méhnyakat vizsgálni, aki igen, milyen szokott lenni mielőtt megjön?
Lion86
2018-01-05 19:23:08
Sajnálom Kisscsillagh :(
Nálam változatlan a helyzet, napok óta vannak görcseim, szédülök, hányingerem van, fel vagyok fújódva, de sokszor van ilyen mielőtt megjön. Az viszont fura, hogy magas a vérnyomásom és nekem is szurkál a petefészkem.
Barnázás nem szokott lenni, csak úgy hirtelen szokott jönni teljes gőzzel.
Kira84
2018-01-05 19:16:19
Lányok nem tudom mi van velem, reggel 6 óta folyamatosan nyilaldosik a jobb petefészkem, de már ott tartok hogy felszisszenek a fájdalomtól... Nem értem mitől lehet ez..
erikasz
2018-01-05 18:47:14
Itt vagyok !
most mentek el a vendégek ,igyekszem végig olvasni titeket !:D
Itt a görbém hát nem tudom ..............mi történik bent !:)
Fájdogál a hasam ,és a mellem mintha megtörtént volna az ovu már ciklus 10 napján ,folyás azota krémes és száraz .
Ha megfele jön vizes a folyás, és lent van a méhnyak és nyitva van !
De ez is egyénfüggő !
Neked milyen most ?