Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-05 20:20:53

Kisscsillagh ne add még fel, ahogy te is mondtad nekem! :)
Sushi a te görbéd nagyon szép :)
Amandeen ne csüggedj, most vagy a ciklusodnak kb a közepén, jönnie kell az ovunak is! :-*
Lion ha a pulzusszámod is magasabb, akkor lehet hogy tényleg baba van! :D
Niki aztaaaa.. lehet hogy én el is ájultam volna, ha azt mondják, hogy lehet h ott egy harmadik baba is :D :D :D huh... :D örülök, hogy jól vagytok :D a kis drágáid lassan kinövik a szőlőmag megnevezést! :D :D
Kira drága, nem tudom, mi lehet odabent, de ha mész orvoshoz ő biztosan tudni fogja, nekem is kínszenvedés ez a ciklus....

Köszönöm, hogy mind bíztattok.. de hát... áhh....

amugy nem fogok nektek hazudni, szarul vagyok, teljesen lelombozva... menstruáció még nem jelentkezett, pedig ma egyszer azt éreztem, hogy na futnom kell a wc-re, mert most tuti megjött, és átáztam,de nem.. és még korai is lenne. -most már azt is bebeszélem magamnak h megjön?!?!?!?! Franc se tudja mi van most... de én szomorú vagyok miatta. amugy tegnap kezdődött, ma kicsit bővebb krémesebb fehér "folyásom" van.. de nem nagy mennyiség. nem tulajdonítok neki jelentőséget mondjuk ilyen hőmérséklettel...
viszont száraz szoktam lenni ilyenkor. nem nagyon értem hogy bennem is mi játszódik most le. de már csak túl akarok lenni rajta....
#f*szkivan
bocs.
:-/
Kira84
2018-01-05 20:19:13

erikasz
peteérésem tuti nincs most, most néztem meg az ovus microszkóppal és csak körök vannak rajta, ami nem termékeny időszakot mutatja..
Anitacool
2018-01-05 20:16:29

Niki én a Sote2-n szültem. Szuper volt, szépen fel van újítva, mondjuk én 2ágyas szobát kértem. Csak ajánlani tudom!

Köszi a kérdést többeteknek is! Jól van a kisfiam, tavaly 3 hét alatt 3 vírust gyűrt le :-) Azelőtt se és azóta se fog ki rajtunk semmi :-) Mindenki vigyázzon magára! Anita34 neked pedig gyors gyógyulást!
Margaréta88
2018-01-05 20:12:53

Niki: két vizsga és ennyi várakozás, nem semmi napod volt tegnap. Húú de hogy 3 picit is emlegettek. Hát szerintem mindenki sokkot kapott volna. Lényeg, hogy mindkét picurral minden okés. :) Vigyázz magatokra nagyon! :)

Erikasz: kíváncsi vagyok reggel mit mérek, tényleg meg volt-e az ovum.
erikasz
2018-01-05 20:11:40

Niki : Huuuuuu én is lefőttem!!!!!!!!!!!!!!
Ilyet !!!
még az utobbit most olvastam el !
erikasz
2018-01-05 20:04:23

Anitacool : De jó hogy itt voltál és hallok róllad !
Minden rendben ?
Kisfiad jól van ?
erikasz
2018-01-05 20:01:15

Margaréta88 :Szépen felment a hőd ,már ez ovu !!:D
erikasz
2018-01-05 19:57:53

Kisscsillagh : Láttam már ilyen terhesgörbét, hogy igy ugrált és ilyen alaku !:D
Kira84
2018-01-05 19:54:55

Lion86
Hát már én is arra gondolok hogy nem repedt meg, és most meg megint próbálkozik de ez már idegörlő, mert ha nem volt rendes pém akor miért nem jött meg..

erikasz,, Én sem tudom mirevélni ezt főleg hogy fentebb ment a hőm, pedig már tegnap úgy voltam vele hogy megjön ma vagy holnap hiszen lent volt a hőm
Niki111
Szia látom tegnap nagyon mozgalmas napotok volt,jó olvasni hogy rendben vagyok maradjon is így. Tuti én is lefőnék ha azt mondanák lehet 3 pici van :D
erikasz
2018-01-05 19:54:16

Niki :De cukiiiiik ,megnéztem őket :D:D:D
Vigyázzon rájuk az ÚR !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!