Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszi Lányok! Van egy olyan érzésem, hogy holnap kiderül mi lesz.
Fbara, próbálj meg egy kicsit kikapcsolni, én pl. most origami repülőket csináltam, jó figyelemelterelés. Úgy felbosszantott egy két hajtási mozzanat, hogy eszembe sem jutott a dolog :D
A vizes folyás sem tuti előjel, ha amúgy száraz szokott lenni előtte.
fbara90
2018-01-05 21:19:24
Most voltam pisilni, most már inkább vizes folyásom van... lassan felvonultatok már mindet, ami előfordulhat
fbara90
2018-01-05 21:19:22
Most voltam pisilni, most már inkább vizes folyásom van... lassan felvonultatok már mindet, ami előfordulhat
Anitacool
2018-01-05 21:16:05
Erikasz érdekes! Nekem menzesz előtt szokott ilyen lenni, csak krémes. Ovukor el sem lehet szinte érni :-)
erikasz
2018-01-05 21:14:10
Lion : Puha és zárt középen még ebből akkor lehet valami !
Nekem fel sem kell nyulni, ujpercnyire van a méhszáj , puha és nyitva van vizes folyás !
fbara90
2018-01-05 21:11:59
Oké,azért köszönöm. :-(
Anitacool
2018-01-05 21:08:02
Fbara már beugrott! Nem :-( Nekem fent maradt trifázisosnak. Nem is akarlak hiú ábrándokkal kecsegtetni. Kívánom, hogy te legyél a kivétel!
Többen írtátok, hogy fáztatol terhesen. Én kályha voltam! Sosem fáztam, inkább mindig melegem volt. A progeszteron miatt ez logikus. Viszont mivel az első trimeszterben a kismamák extrém fáradtak, gondolom inkább amiatt érezhetitek, hogy fáztok. Nem?
erikasz
2018-01-05 21:02:42
Kisscsillagh: Barna krémes az menszi után aktuális ,és terhesség alatt !!!!
Fbara, próbálj meg egy kicsit kikapcsolni, én pl. most origami repülőket csináltam, jó figyelemelterelés. Úgy felbosszantott egy két hajtási mozzanat, hogy eszembe sem jutott a dolog :D
A vizes folyás sem tuti előjel, ha amúgy száraz szokott lenni előtte.