Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-01-06 09:53:30

Sushi: Nagyon szép a görbéd !:D Fent van a hőd az a lényeg ,a HCG később mutatja ,valakinél !
erikasz
2018-01-06 09:47:03

Anitacool :Én is a menszire értettem ,akkor nekem ha megfelejön vizesfolyás ,méhnyak nyitva és felsem kell nyulni ujpercnyire van élérem egyből !:D
Azért irtam neki ,hogy lehet az ővéből valami, nem menszi jelek ,és felment a hője ,a krémes folyás akkor emeledik a hő mindig !

Fbara: Nagyon sajnálom hogy még nem ment feljebb ,majd meglátjuk holnap utolsóig hinni kell !!
Kisscsillagh:Ugye irtam neked a barna krémes terhesség alatt van és menszi után szép a görbéd !!!
Itt a görbém ,behuzta az ovut arra amire én gondoltam a ciklus 10 napjára !:D

Kisscsillagh
2018-01-06 09:29:10

Sushi igen méhpempőzök, vitaminozok, erikasz javaslatára palástfű és málnalevél teázom. Dokim szerint mindketten tökéletesen egészségesek vagyunk, átjárható mindkét petevezetékem is. Ez az első görbém. Már nem tudom mit csináljak. Tudom, hogy nincs tuti recept, de már el vagyok keseredve.
Lion86
2018-01-06 08:36:12

Jò reggelt Lányok!
Kettőig forgolódtam, gorcsölt a hasam, azt hittem reggelre megjön, de nem. 6 órát azért sikerült aludni. Nagyon furcsa, tegnap óta ég a talpam, volt már ilyen valakinek?
Sushi
2018-01-06 08:13:53

Jó Reggelt Mindenkinek!

Köszönöm a biztatást lányok, igazán jól esik a támogatásotok!
Anita34, igen tegnap őrült módon bevásároltam hcg tesztekből:)) Mondjuk a legtöbbje a nem várt első napját írja tesztelésnek. Ma reggel azért kipróbáltam egy hcg csíkot de sajnos negatív lett:( A jósteszt is negatív továbbra is. Ma vagyok a 13dpo-n szerintem már pozinak kellett volna mutatnia ha készülődik a bébi. Így úgy tűnik, nincs kisbaba ebben a hónapban:( Fenn van még a hőm és a remény kitart addig is:)) De most már nem kecsegetetem magam túl sok jóval :(( Itt a görbém is.
Anita34, remélem hamar meglesz a sok jóságnak a hatása amiket beszereztél és mielőbb jobban lesztek!:)

Kisscsillagh Sajnálom, ha már barnázol, az mensi gyanús. Tudod, új kezdet új remények a következő hónapra ;) Teázol? Méhpempő vagy bármi mást szedsz?

Margaréta, szerintem volt ott ovu, de nemsokára kiderül, mindenesetre szeretgessétek egymást a pároddal:D

Niki, izgalmas tegnapotok volt, a Marcsis sztori alatt el sem tudom képzelni mi zajlott le benned. Mindenesetre utólag elég vicces:D A lényeg, hogy boldogan lubickol a két kis babócád, csudijó, köszi a képet ;)
Niki, Anitacool meg aki szült már. A kérdés, hogy ott szültök/szültetek ahol a választott dokitok van vagy hogy van ez pontosan? Anitacool Te dícsérted a Sote2 klinikát, neked ott dolgozik az orvosod és azért választottad?

Fbara, kitartást a következő napokra. Nemsokára már az új kezdet fele fogsz nézni, teli reményekkel és hittel;) DE, még a halvány reménysugár megvan erre a pár napra is ;-)
Kisscsillagh
2018-01-06 07:10:30

Jó reggelt! A hőm visszaugrott 36,8ra. Mindenfele tesztem negatív. Az LHn volt egy halvány csíkom 3 perc után de az gondolom a száradás miatt. Itt a görbém.
fbara90
2018-01-06 05:41:15

Jó reggelt!
A hőm nem emelkedett,de nem is csökkent. 36,4 ma is. Egyenlőre nincs vérzés..... kivárunk...
Köszönöm Amandeen! :)
Amandeen
2018-01-06 00:40:33

Fbara, szurkolok neked nagyon!!!!!! Tudod, a remény hal meg utoljára!

Erikasz, neked megvolt az ovud, szerintem.

Niki, wow, hát nem semmi sztori! Én is ledöbbentem volna, az tuti! De most képzeld el, 3as ikrek, ebből ketten egypetéjűek, egyszerre 3 babó, aztaaa! :-) Örülök, hogy minden rendben, és jól vagytok, akárhányan is vagytok! :-)
fbara90
2018-01-05 23:06:21

Fertilyn csomó terhesgörbét találtam ilyen 12-13. Dpo beágyazódási leeséssel..
Úgy néznek ki ezek a görbék, mintha leszúrtak volna egy tűt a luteálisban.. :D vannak akiknek lement coverline alá is :D Adott egy kis reményt.... Majd reggel jelentkezem van -e vérzés meg hogy mit mértem...
fbara90
2018-01-05 22:38:11

Lion én gél lakkozni fogok holnap.. :D mindig megcsinálom magamnak hobbiból. Az egy-két órára leköt majd :D
Meg intézzük hétvégén a mérőórákat a telekre.
És sütni fogok párom névnapjára... Úgyhogy le fogom foglalni magam...
Régen én is nagyon szerettem origamizni.könyveim is vannak :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!