Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Nagyon jólesik hogy mindannyian gondoltok rám, biztos hogy segít a gyorsabb gyógyulásban. Köszönöm Nektek! Azon gondolkodtam hogy a Kicsikémnek nem lesz e baja hogy én ilyen szarul vagyok. Szerintetek? Mondjuk gyógyszereket nem szedek csak amiket lehet természetes dolgokat. De azért bosszant.
Lion86
2018-01-07 20:58:47
Anita34, sajnálom, hogy nem javul, jobbulást kívánok!
Lion86
2018-01-07 20:56:44
A másik fura dolog -bocsi, ha ez túl intim-, hogy a legutóbb egyáltalán nem élveztem a szexet.
Anita34
2018-01-07 20:56:43
Sziasztok!
Ne haragudjatok csajok, hogy nem jöttem eddig de ez a megfázás kiveszi minden erőmet. Olvasni azért olvasom a történeteiteket. Szedem a vitaminokat, teázom stb. egyelőre még javulás nem nagyon van. Éjszakánként alig alszom, annyira bedugul az orrom. Tengeri vizes orrspray nem igazán segít. Éjfélig is fent vagyok, aztán hajnalban ismét felébredek, nem tudok aludni majd reggel úgy kelek, mint aki másnapos. Férjem is beteg ráadásul.
Amandeen, ne aggódj az ovu miatt nekem is volt több napig állandó hőm. Igaz csak 3 nap, kitartást Neked jönni fog! Hajrá, nagyon drukkolok!
Mindjárt csatolom is a görbémet. Nézd.
Puszilok Mindenkit és jövök amint tudok! Drukkolok nagyon mindenkinek!!! Kitartást!
Lion86
2018-01-07 20:53:33
Niki, nem tudom. A szokásos hányinger, görcsölgetés, szédülés megvan, ami előtte gyakran szokott lenni, ezért ezt nem lehet terhességi tünetnek venni nálam, viszont ma iszonyú fáradt voltam és aludtam délután, de ez meg a megfázás utórezgése is lehet. Egyedül az egyik pillanatról a másikra rámtörő éhséget nem tudom hova tenni. De én már semmit sem veszek jelnek. Túl sokszor éltem már bele magam régebben is.
Kisscsillagh
2018-01-07 20:52:36
Amandeen kitartás, reménykedjünk hogy összejön természetes úton!!! Nekünk is márciusban kell visszamenni, de annyira óckodom a beavatkozásoktól. De ha másképp nem megy... Nagyon drukilok neked hogy sikerüljön tavaszig!
Amandeen
2018-01-07 20:45:14
Niki, hát nagyon remélem, hogy most már jönni fog! Ma is LH teszteltem, de még halványabb a csík, mint előtte napokon volt. 4-én este volt a legerőteljesebb a T vonal.
Februárban vagy márciusban kell visszamennünk kontrollra, és ha addig nem jön össze a babóca, akkor újabb spermavizsgálat és ha jobb, mint az első, akkor inszemináció lesz.
Kisscsillagh
2018-01-07 20:28:40
Niki igen szedek. Most jön majd a 3. hónap, utána elvileg szünetet kellene tartanom. Próbálj sokat pihenni, Bogyó és Babóca fáraszt nagyon. Tudsz már jobban enni? Vagy csak a múltkori gyümit küldték vissza a Bébik?
Niki111
2018-01-07 20:18:06
Kiscsillag : a darabos menzi nem
Jó jel :( én is átéltem sajnos
Te szedsz méhpempot ?
Niki111
2018-01-07 20:17:01
Sziasztok !
Barbi: ne add fel ;) te voltál mar vmilyen jellegű kivizsgalason ? Endokrinilogus pl ? Nagyon hosszú a ciklusod , ennek tuti van vmi oka, nem ?
Amandeen : drukkolok , h jöjjön az ovu ! Mikor mentek vissza a pároddal kontrollra ?
Lion : szerinted megjön ? Úgy érzed ?
Anita34: hogy vagy ? Gyogyulgatsz ?
Én ma 36,9 -et mértem . Rám mostanság az extrém fáradság a legjellemzőbb :)
Nagyon jólesik hogy mindannyian gondoltok rám, biztos hogy segít a gyorsabb gyógyulásban. Köszönöm Nektek! Azon gondolkodtam hogy a Kicsikémnek nem lesz e baja hogy én ilyen szarul vagyok. Szerintetek? Mondjuk gyógyszereket nem szedek csak amiket lehet természetes dolgokat. De azért bosszant.