Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-07 22:25:04

Én a Gravidát. Te? :)
Kisscsillagh
2018-01-07 22:20:40

Fbara Te melyik terhesvitamint szeded?
Kisscsillagh
2018-01-07 22:18:14

Fbara fogalmam sincs. 2 éve szedem a vitamint, 2 hónapja a pempőt és ebben a ciklusban kezdtem a teázást a hőméréssel... sehol nem tartok. Illetve erősebb az immunrendszerem a pempőtől ez 10000%. Mindenki beteg körülöttem és nekem kimaradt az idei visszatérő arcüreggyulladasom. A pempőt nem hagynám el az tuti.
fbara90
2018-01-07 22:13:46

Erikasz a palástfűből mennyit kell majd inni reggelente? evőkanálnyi vagy teáskanálnyi? :)
fbara90
2018-01-07 22:11:26

Lányok a terhesvitamin együtt a teákkal meg a méhpempővel nem túl sok a szervezetnek?! Mi a véleményetek?
Kisscsillagh
2018-01-07 22:11:21

Niki azt írtad Te is átélted a darabos menzit. Leírós nekem a történeted ha nem vagyok nagyon tolakodó? Köszi előre is!
fbara90
2018-01-07 22:10:16

Lion, a betegség, fáradtság, rosszullét, mind-mind okozhatják, hogy nem élvezted. Előfordul az ember lányával. :)
fbara90
2018-01-07 22:07:25

Anita34 gyógyuljatok meg hamar! :-*
fbara90
2018-01-07 22:06:05

Anitacool köszönöm, aranyos vagy tudom, hogy igazad van. csak hát... attól még most rossz. a magam csalódottágával még megbírkózok, de rossz hogxy a párom is csalódott... :( boldogságot akarok neki szerezni :) és rossz hogy ő is szomorkodik miatta.

Niki endokrinológusnál nem jártam még. Minidig rendszeres volt a ciklusom,eddig ezzel együtt 2 hosszú ciklusom volt, igaz az előző nem tudom miért-valószínű még a fogamzásgátló "jótékony hatása", de az utóbbi a durva vírusos megfázás miatt tolódott el. 2 hétig szarul voltam, pont az ovu időszakában..
igazából május-júniusban telik le az egy év próbálkozás. Ha megint hosszú ciklusom lesz akkor elmegyek orvoshoz, de ha most helyrerázódik megint, akkor még nem mennék. nem tudom. iszom a teát, most menzesztől kezdtem, talán minden oké lesz.
A menzeszem egyáltalán nem darabos, úgyhogy legalább affelől megnyugodhatok, hogy nem is volt ott a baba..
Amúgy nőgyógyásszal természetesen megvizsgáltattam magam, mikor szóba jött hogy belevágunk a babaprojektbe, azonnal mentem.. akkor azt mondta minden tökéletes, egy a lényeg, ne görcsöljek rá, na hát pont ez nem sikerült eddig :D úgyhogy most visszaveszek :D
Lion86
2018-01-07 22:04:17

Nem lesz baja a picinek, csak a lázra figyelj, ha esetleg van. Én Panadolt szedtem, mikor terhesen meg voltam fázva. Ha mégis nagyon izgat a dolog, beszélj akár a háziorvosoddal is, de megfázás jellegű virusfertőzések ritkán szoktak bajt okozni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!