Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-01-07 11:49:37

Kira én is azt gyanítom, mint Amandeen, lehet hogy próbál megrepedni, mint nekem ebben a szemét hosszú ciklusomban... 5-6x is leesett a hőm, mire sikerült végre... a páfrányok magyaráznák.. :)
fbara90
2018-01-07 11:48:14

Amandeen nagyon sok helyen írják, hogy 2naponta bújjunk össze maximum, van aki arra esküszik hogy ezekben a napokban minden nap együtt vannak, van aki szerint a reggeli együttlétek a nyerők a hajnali ovu miatt.. Van aki meg nem is időzít :D
Megmondom neked őszintén nem tudom..
Legyetek együtt, mikor kívánjátok egymást! :)) Az a tuti :) azért mondjuk 3 éjszakát már ne hagyjatok ki, ha van rá lehetőség nehogy akkor legyen pont ovu :)
Ne görcsölj rajta :) mi is itt hibáztuk el szerintem...
nem a gyártósoron vagyunk :D hagyjuk meg ezt egy csodálatos dolognak és ne vigyük futószalagra. :)) a túlzott akarás engem eddig nem vitt előre :( :)
Úgyhogy most ezért veszek vissza a lendületből. :)
csak nem maradok gyerek nélkül ?! :-O :D
Amandeen
2018-01-07 11:33:44

Kira, hmmmmm, és mi van, ha csak most van ovud? Megint emelkedik a hőd, és mondtad, hogy páfrányos volt a mikroszkóp.
Eddig csak próbálkozott a szervezeted, ezért volt páfrányos már korábban is, de akkor megint csökkent a hőd, tehát nem repedt meg.
Amandeen
2018-01-07 11:29:41

Fbara, ez kicsit lelket önt belém, köszi.
Annyira rossz ez a kiszámíthatatlanság, mert ilyenkor a hőből se lehet következtetni, meg a nyamvadt LH tesztekből sem. Így hogyan időzítsük az együttléteket? Tegnap koradélután voltunk együtt utoljára, azt hittem sikerült pont ovukor, de ezek szerint nem. És ha ma van ovum? Akkor mikor legyünk együtt megint?
Margaréta88
2018-01-07 11:25:07

Erikasz: az a baj hogy általában jó magasra felmegy a hőm de utána ugyanaz a vége, leesik...
Kira84
2018-01-07 11:24:28

lemaradt a görbe..
Kira84
2018-01-07 11:23:46

Ez pedig az amikor minden adat bent van kivétel 1 mikor elaludtam és később keltem... Ami itt furcsa hogy a 36 napon és a 37 en voltak erős szurkálások a jobb oldalon..és a 37 napon volt megint páfrányos a mikrockóp. Ez nagyon fura mert már a 25-26 napon volt egy ilyen..
fbara90
2018-01-07 11:19:10

Amandeen ne add fel :)
nézd itt a 3. mért ciklusom, ovu előtt milyen sokáig vonalzóztam :)
jönni fog az az ovu meglátod! :-*
Kira84
2018-01-07 11:16:25

Sziasztok ilyen a görbém ha nincsenek benne az alacsony mérések mikor többszőr voltam fent.
Amandeen
2018-01-07 11:15:58

Dankol, nem emelkedett meg. Továbbra is 36,2.
Én nem tudom, mi van velem, ilyen még tényleg nem volt. Soha nem mértem még ennyi nap egymás után ugyanazt, ovu meg sehol!!!!!!
Vááá, lerágom a körmeimet már!!!!!!!!!!!!!! Pedig annyira azt hittem, hogy mára megemelkedik majd, ovus fájdalmam is csüt-pénteken volt, azóta semmi.
Ezek a hülye LH tesztcsíkok is meg egyre csak negatívak. Jan 4-én volt kicsit erősebb, de akkor sem pozitív!

Fbara, ááá, én is úgy vagyok már vele, hogy feladom!

Anitacool, emlékszem neked voltak ilyen vonalzóid a hőgörbén. Többiek? Volt már nektek is is stagnáló hőtök?

Én már tényleg kezdem azt gondolni, hogy ebben a ciklusban nem is lesz ovum.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!