Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-01-08 12:20:27

Múltkor olvastam egy jó cikket erről, de most nem találom.
Amandeen
2018-01-08 12:19:59

Lion, akkor nálam az a 24 óra elkezdődhetett. Most kell apát megszeretgetni! :-)
Kisscsillagh
2018-01-08 12:19:56

Amandeen csináltál ma LH tesztet?
Amandeen
2018-01-08 12:18:22

Kisscsillagh, szerintem is, apa is éppen itthon van, lehet, hogy ágyba csalogatom! :-)
Lion86
2018-01-08 12:16:39

A hőleesést követő 24 órában van az ovuláció, én úgy tudom.
Kisscsillagh
2018-01-08 12:11:52

Amandeen a szurkálás nagyin jó jel! Úgy tudom, hogy a csúcsnál szabadul ki a petesejt, de mivel ez korábban is megtörténhet, ezért érdemes a hőleesestől szerelmeskedni. Apára fel, szerintem itt a remek alkalom. :))))
Amandeen
2018-01-08 12:11:37

Kisscsillagh, szerintem a 1,5 óra az már sok. 0,1 tizedet emelkedik a hő óránként. Én úgy csinálom, hogy beállítok ébresztőt hétvégére is, és ugyanakkor mérek, mint szoktam. Most szabadság alatt is, minden reggel volt ébresztő. 10 perc mérés, félkómásan megnézem, mit méftem, aztán alszom tovább. Szóval megvan a lustálkodós luxus is, meg a mérés is. :-) (én is első babára várok).
Kisscsillagh
2018-01-08 12:06:09

AMH erről még nem halottam. Egy újabb stresszfaktor. Közben nálam se híre se hamva a mensinek. Tegnap reggel és este is ittam palástfüvet, kevés teafűvel mert ugye nagy mennyiségben káros a májra erre figyeljetek ti is! És ma nincs se pecsételés, se mensi, se görcsök. Mivel a hőm reggel leesett, gondolom meg fog jönni, így tesztet sem csináltam reggel. Mert gondoltam délelőtt megjön mint szokott. Még nem ért ide...

A teákat herbáriában vettem. De biztosan van gyógyszertárakban is. ;)

Köszi a sok sok választ a hőmérős kérdésemre nagyon szuper kis csapat ez :) Még egy kérdés ide kapcsolódóan: Hétvégén ha több lustálkodás engedélyezett (igen, első babás lennék, nekem még kijut ez a luxus), akkor hogyan mértek? Pl én ilyenkor ha megébred a biológiai órám akkor tudok időben, ha nem akkor kb 1 max 1,5 órával később. Ez még sztem belefér. Szerintetek?
Amandeen
2018-01-08 12:01:36

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy tegnap este feszített a hasam, éreztem a petefészkek környékén, hogy húzódik, szúr, tehát készülődött/-dik valami. Remélem.
Amandeen
2018-01-08 11:54:49

Fbara, na igen. Ez most egy jó kérdés. Vajon még csak most lesz ovu, vagy a mai nap folyamán van? Ha holnap felmegy a hőm, azt jelenti, hogy megvolt az ovu, akkor már elkéstünk.
Tényleg, ti hogy tudjátok, akkor van ovu, amikor még alacsony a hő, vagy az első megemelkedett hőnél van?
Apával nem voltunk együtt tegnap, hanem csak tegnapelőtt délután. Az már 2 napja. Ma bele kéne húzzunk, nem?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!