Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Fbara biztosan nem fogod bánni utólag ha most abbahagyod a mérést? Nem lesz benned a vajon mit mérnék ma érzés? Ha biztosan nem és ez nem fog frusztrálni akkor kapcsolj ki teljesen és ne agyalj. Igazad van.
Bárcsak lenne egy Tuti recept! Rohadt életbe. :(
Csajok ne adjuk fel! Az nem lehet hogy nekünk nem adatik meg ez a csoda!!!
Dankol
2018-01-07 12:31:22
Köszönöm a bíztató szavakat, akkor majd a köv napokban leszünk okosabbak...
Mint ahogyan Amandeen neked is ezek fogják megmondani, hogy mikor is volt ovu. Egyszer olvastam egy cikket a hőmérőzésről és abban azt írták, hogy az egyetlen hátránya, hogy UTÓLAG igazolja az ovut. Szóval nem szabad feladni!
Kira84 én is 84-es vagyok, egy korosztály!:)Az én legutóbbi görbém is a többszöri próbálkozásról volt ismeretes, szóval könnyen lehet neked sem repedt még meg, úgyhogy ha már hagynak a kiskutyik kicsit, akkor apát ne hanyagold mostanság!:D
Fbara90 ha úgy érzed sok neked ez a napi követés, akkor jobban teszed, amit választottál, hogy kissé elengeded a témát!Tégy meglátásod szerint!Te ismered magad igazán, hogy mi az, amitől besokalsz.Csak azt ne gondolod, hogy nem lesz babád, én tudom milyen érzés-mögöttünk 8 év van...:-*
Anitacool
2018-01-07 12:26:06
Amandeen korai feladni! 16. ciklusnapon vagy, jönni fog az ovu! A vonalzó görbe nem rossz, nem magyarázhat bele az ember semmit ;-)
Fbara sikeres görcsmentes ciklust neked ;-) Sajna nekem ez sem válna be, mert a 20-40. nap között bármikor lehet ovum. Engem ez jobban frusztrált, mint a biztos nem :-( Mondjuk most egy darabig nem fogok rajta görcsölni, mert leköt a szervezkedés :-)))
Margaréta lehet, hogy abban a 3 napban volt ovud, csak a szilveszteri nem alvás miatt volt kiugró az a 2 nap.
Lion86
2018-01-07 12:25:41
Anitacool, nem szedek semmit, most teát sem ittam.
erikasz
2018-01-07 12:23:26
Amandeen : Táncolj ,tornázz mert én akkor, tornáztam mikor ez volt tapasztalatbol beszélek ,2 nap és megtörténik fárazd ki magad !!!
Amandeen
2018-01-07 12:21:24
Fbara, én is olvastam mindenfélét. Legújabb kutatások szerint azoknak a férfiaknak, akiknek meddőségi problémájuk van, ajánlott a mindennapos együttlét, mert frissek lesznek a spermiumok, mozgékonyabbak is, és kevesebb lesz köztük a DNS degenerációval rendelkező. Na, de már egy hét után a spermiumszám is csökken. Ez nem ajánlott azoknak a férfiaknak, akiknek alapból is kevesebb a spermiumszámuk. Na, akkor most legyünk okosak, nálunk kell a mozgékonyság is, de a számbelileg is kevés van, szóval nem ajánlott a sűrű együttlét....:(
erikasz
2018-01-07 12:19:50
Margaréta : Nézegesd átt hőgörbe kiértékelése !!!!
Hű, erikasz, nem semmi, tényleg 10 napon keresztül ugyanannyit mérni! Idegőrlő, az biztos! Akkor most kicsit megnyugodtam. Várakozó üzemmód továbbra is.
erikasz
2018-01-07 12:03:35
Kira : Szuper ........:) De boldog vagyok .végre !!!:D
erikasz
2018-01-07 12:02:09
Amandeen :Ezt a görbémet nézd meg ,és lesni fogsz ,azt hittem nem lesz ovum ,ideges voltam egész ciklus alatt !
Neidegeskedj, megtörténik!!!!!
Bárcsak lenne egy Tuti recept! Rohadt életbe. :(
Csajok ne adjuk fel! Az nem lehet hogy nekünk nem adatik meg ez a csoda!!!