Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita34, hogy érzed magad? Remélem, már jobban vagy!
Anitacool
2018-01-07 14:41:32
Barbi nem szabad ilyen csalódásként tekinteni rá. A tökéletes időzítéssel is csak 20% az esély a happy endre, ha mindkettő fél tökéletes állapotban is van! Annyi, de annyi mindennek klappolnia kell. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a menzesz 100x jobb, mint egy vetélés, vagy halva szülés, netán egy életre magaképtelen gyermek. A petesejt válogat, a természetes szelekció is dolgozik. Hiszem, hogy segíteni fog neked, hogy kikapcsolsz, legalább nem ültetünk napról-napra bogarat a füledbe. Lehet emiatt is éled meg mindig ekkora koppanásnak. Tudod, én nagyon drukkolok neked, itt is maratoni ciklusok vannak, átérzem a helyzeted. Míg más 2x ovulál, mi egyszer. Idegesítő, ha az ember lánya babát szeretne. Eljön a ti időtök ebben az évben!
erikasz
2018-01-07 13:58:39
Kisscsillagh:Jólteszed ,már most is ihatsz, minnél hamarabb ,meg reggel is !!
fbara90
2018-01-07 13:48:34
Kisscsillagh szerintem nem fogom bánni, mert már előző ciklus alatt is érett a gondolat, hogy abbahagyom kicsit ezt az egészet, ha nem sikerül.. és akkor sem sikerült, meg most sem... pedig most tökéletesnél is tökéletesebben időzítettünk... a mostani menzesz irdatlan nagy csalódás...most eldöntöttem, hogy nem akarom, megbeszéltem a párommal is. Meg nem teljesen teszem le, közben-közben majd ránézek mikor már lehet hogy van valami. de nem fogok nap mint nap azon görcsölni, h jajj mennyi...
ma sem hiányzott igazán hogy nem tudom a hőmet :) 4 ciklust végigmértem, nem sokkal kerültem előbbre :) arra jó volt, hogy kiismerjem magam.
Meglátjuk.. kísérletezem. :)
Kisscsillagh
2018-01-07 13:40:58
Anitacool nekem is ez a félelmem. Az előzőm is ugyanúgy kezdődött és darabos mensim lett életemben először. Ezt ugye már kitárgyaltuk. A dokim többször vett vért a monitorozások alkalmával és azt mondta minden ok. Meglátom mi lesz holnap.
Erikasz Palástfüvezek minden reggel éhgyomorra.
erikasz
2018-01-07 13:38:06
Kisscsilagh : Már a mai nap folyamán igyál ha teheted !
erikasz
2018-01-07 13:36:20
Kisscsillagh :Neked főleg hogy barnázol ,ajánlanám a palástfűvet inni !
erikasz
2018-01-07 13:34:53
Margaréta :Probáj palástfűvet inni ,most elkezdheted lutelárisban , hátha progid alacsony és hirtelen leesik mert a sárgatest addig nem sorvad mig progitermelődés van és könnyebben megmarad a terhesség ,nincs kora vetélés !
Anitacool
2018-01-07 13:25:18
Kisscsillagh a pecsételés nem túl bíztató menzesz előtt. Azt mondják, elégtelen progeszteronszintre utal, amiatt viszont korai vetélés is előfordulhat. Voltál már hormonsoron? Meg kéne nézetned!
Kisscsillagh
2018-01-07 13:04:13
Delelottonkent pecsétemék, ez a 3. napja már. Délután száraz vagyok éjszaka semmi. Holnap kell megjönnie a korábbi tapasztalataim alapján Itt a görbém....