Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Viszont vége a vonalzózásnak Amandeen! :D ebből hajnalban ovu lesz! :D Hajrá! :D
Amandeen
2018-01-08 11:27:52
Én görbém. Lassan kihülök.
Amandeen
2018-01-08 11:26:31
Kira, biztosan nem néz hülyének, ne aggódj! Ki kell vizsgálni, hogy mitől van ez, hogy így megnyúlt a ciklusod, sehol a menzi még, volt-e peteérésed, mi a helyzet a petefészkekkel, stb.... úgyhogy nyugi, szedd össze a kérdéseidet, és tedd fel őket holnap a dokidnak, ő majd csak tud valamk hasznosat mondani és tenni!
Amandeen
2018-01-08 11:21:31
Kisscsillagh, én hagyományos higanyossal mérek 10 percig szájban.
Margaréta, szépen fenn van a hőd!!!!!!! :-) Biztató!
Sushi, én voltam AMH vizsgálaton. A msgas tartomány, az jó!!!! Ez a hormon a petefészek tartalékait mutatja, ha nagyobb a szám, szt jrlenti van bőven még petéd, ami megérhet. Nekem sajnos a béka se*e alatt van az eredményem, mint egy 45 évesnek, ami azt jelzi, hogy hamar eljön majd a változókor, bár én még csak most leszek 32.
Egy fórumon azt írták, hogy érdemes lenne megismételni a vizsgálatot egy másik laborban a ciklusom második felében. Állítólag ez az érték változhat, minden vérvételkor lehet más, ráadásul feljebb lehet tornázni E vitaminnal és Q10-zel.Na, akkor most mit is mutat ez a szám? Én azt hittem, hogy állandó, de kiderült, hogy változik, mivel ez is egy hormon, mint a többi, azok szintje is változik. Az én dokim erre nem mondott semmit, esetleg kérdezd meg a te dokidat, hogy akkor mi is az az AMH, és lehet-e rajta változtatni.
fbara90
2018-01-08 11:11:02
Sziasztok! :)
Kisscsillagh az elején én is csak a folsavat szedtem, meg vastablettát, de úgy gondoltam a többi vitaminból sem árt feltöltődnöm kicsit, mert amúgy is vérszegény vagyok.. :) egy kis erősítés nem árthat. :)
Igazából én magam választottam összetevők alapján, hogy mit szedjek :) volt egy tök jó terhesvitaminokat összehasonlító táblázat, és az szerint döntöttem. :)
Én amúgy digitális hőmérővel szoktam mérni, de ugyanúgy 10 percig van a számban, nyelv alatt.
Sajnálom, ha megjön :(
Lion, Kisscsillagh köszi az infót a teáról :)))
Sushi,Lion örülök, hogy még fennt a hőtök! :D hogy érzitek magatokat? :D
Drukkolok a babáért! :D
Margaréta én gyógyszertárban vettem a teákat. :) Tudnak neked adni :)
Szépen megvolt az ovud! :D megy a drukk! :D
Kira sajnálom. :( De csak nem néz hülyének az orvos?!?! nyilván nem azért mész hozzá, mert úgy érzed minden rendben. :-O ha ilyen, akkor gondok vannak a hozzáállásával. Ne hagyd magad lerázni. Remélem valami bíztatót mond majd neked! Gondolok rád holnap!
Kira84
2018-01-08 10:18:38
Üdv mindenkinek.
Hát kész röhej ez a hónap, ha lett is volna megint pém szerintem nem repedt meg ez a tüsző sem,Kiábrándító..Nem tudom holnap a doki mit szól hozzám lehet totál hülyének néz majd, ha nem talál semmit sem,vagy csak ki ír valami bogyót hogy meghozza a vérzést..
Sushi
2018-01-08 08:28:15
Kisscsillagh, igen egyetértek a hormon megterhel(het)i a szervezetet, nyilván a vitaminokból, természetes gyógymódokból a szervezet azt veszi fel, amire szüksége van.
Margaréta, gyönyörű a te görbéd is! Sikerült a pároddal időzíteni az ovud környékét? ;)
Lányok, volt valaki AMH (Anit Müller hormon) vizsgálaton? Ha igen, milyen eredményetek lett? Nekem, 6.11, inkább a magasabb tartomány felé húz ez adat. Próbáltam neten utánanézni és megfejteni, hogy ez az eredmény mit takar valójában. Megyek csütörtökön a dokihoz, remélem ok lesz.
Margaréta88
2018-01-08 08:20:05
Sziasztok!
Kisscsillagh: én higanyossal mérek, bár vettem digitálisat is, de egyelőre marad a higanyos.
Erikasz: hol tudok palástfű teát? gyógynövényes boltban tuti de gyógyszertárba is lehet vajon kapni? megpróbálok ma venni, bár 6-ig dolgozom, úgyhogy nehogy nem jön össze.
Fbara: nekem ugyanezeket mondta az orvos, 1 év próbálkozás után menjek vissza, annyi idő belefér. Hát persze én is rágörcsöltem eddig is és gyanítom hogy ezután sem lesz könnyebb. Nekünk júliusban telik le az egy év. De hátha addig összejön. Bízom benne nagyon. :) és remélem nektek is. :)
Ma ugyanannyit mértem, mint tegnap.
Kisscsillagh
2018-01-08 08:18:56
Sushi köszi az infót! Tudod új hónap, új remény ;)
Sokat gondolkoztam a vitamin pempő tea kombón. De szerintem egy felírt hormongyogyszer jobban megterheli a szervezetet, mint ezek a természetes anyagok. Elméletileg a szervezet azt veszi fel, amire szüksége van, nem kényszerítjük rá valamire mint a hormonkeszitmenyekkel. Nektek mi a véleményetek/ tapasztalatotok erről?
Sushi
2018-01-08 08:02:38
Jó Reggelt, sziasztok Lányok!
Úgy látom a nem várt mindenkinél érkezik sajnos:(( Sajnálom Fbara és Kisscsillagh. Szerintem én is lassan csatlakozom hozzátok. Idegőrlő napjaim vannak, nekem ma van/lenne a nemvárt. Egyelőre még nincs. Azonban Hcg teszt továbbra is negatív, jósteszten talán árnyék csíkot láttam ma. Bár továbbra is keltetőnek érzem magam, furin lángol az arcom:D D A hőm továbbra is fenn, legalább lemenne... Ez a kétely teljesen felőröl.
Lion, Kisscsillagh én higanyos hőmérőt használok szájban kb 5-6 percig.
Fbara, én egy kicsit soknak tartanám a terhes vitamint, méhpempőt és teákat együtt, de minden szervezet más. Azonban, egy hormon vérvételre én elmennék, hogy lássam mi a helyzet, minden ok-e ezen a vonalon.
Anita34 kívánom hogy mielőbb gyógyulgassatok. A bedugult orr borzasztó, én is nagyon tudok szenvedni tőle. Néha segít nekem, ha oldalra fordulok és úgy bespriccelek jól, fel és erősen, úgy hogy szó szerint átmossa az orrom (ilyenkor átfolyik oldalirányba és ez néha működik).
Erikasz, nagyszerű a görbéd, szépen bejött az ovu a hónap közepére, kívánom, hogy szerencsés legyen a nagy találkozás és időzítés! ;-)