Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-01-07 11:08:29

Anitacool: Erikasz mondta hogy szerinte előbb volt ovu ha kiveszem jobban látni. Még nem írtam vissza őket azért hiányoznak. Később lehet megcsinálom az eredetit.
fbara90
2018-01-07 10:53:08

Sziasztok!
Gondoltam bejelentkezem én is. :) bár nem mértem, ebben a ciklusban már nem is fogok... max 1-2x ránézek a hőmre a várható ovu környékén, de csakis azért hogy tudjam mikor kell teát váltanom.. meg mikor várható a menzesz ha jön..lh tesztcsíkom is van pár még, lehet ellövöm őket, lehet nem. Kicsit elengedem ezt a napi görcsölést, talán segíteni fog... meg akkor lehet nekiállok a méhpempőnek. mert ez a napi kattogás szemlátomást nem segített még eddig... de olvaslak majd titeket, meg itt leszek :) csak ilyen pontosan vezetett görbém nem lesz :D szerintem jót fog tenni úgy érzem.
erikasz
2018-01-07 10:46:17

Danko :Én 36.6,36.7 hővel babás voltam nem a hő a lényeg hanem a luteláris hossza :D
erikasz
2018-01-07 10:41:54

Anitacool :Köszönöm ,jól van a család minden rendben ?
erikasz
2018-01-07 10:33:50

Sushi :És te mitmértél ?
Anitacool
2018-01-07 10:33:32

Lion még jó, hogy LH tesztelsz, mert a görbédből sose tettem volna oda az ovut így tippre. Ez egy fura görbe szedsz valamit támogatásképp?

Erikasz, neked szépen kijjebb tolódott az ovu. Reményteljes! :-)
erikasz
2018-01-07 10:30:39

Kiscsillag ,Amandeen ,Kira hol vagytok ?
Lion86
2018-01-07 10:29:33

Teszteltem tegnap is meg ma is, de semmi. 14.dpo, mert kb. 24-én volt ovu az LH teszt szerint.
erikasz
2018-01-07 10:23:33

Dankol: Nyolcadik nap jársz DPO 8 .nap beágyazodás is lehet :D
Margaréta : Jóbban néz ki a görbéd jó magasan vagy már !:D
Lion : Ne add fel utolsoig hinni kell !!:D
Itt az én görbém stagnált a hőm :)
Anitacool
2018-01-07 10:22:50

Margaréta neked hova tűntek a 15-16-17 napi eredményeid? :-O

Dankol ovu után kb egy héttel van egy második ösztrogéncsúcs, ami lejjebb viszi a hőt, szerintem ez csak az, holnapra visszamászik meglásd! Nem mindig lehet elcsípni, de mindig van. Tévesen a beágyazódás jelének szokták venni, de ahhoz semmi köze, viszont csak egy nap lehet mérni, már ha épp elcsíped. Ha holnap visszamegy, akkor ez csak az volt!

Lion, ez a 17. dpo? Hány napos a luteális nálad? Nem tesztelsz? Azt látom, hogy visszament a hőd már 4x is, de nem jött meg. Lehet, hogy csak progeszteronpótlás kéne? Bocsi, ha már teszteltél, nem emlékszem, hogy írtad-e.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!