Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2018-01-08 19:21:01

Dankol az nagy show lenne :-) Meglátjuk. Minden esetre most ha sikertelen a hónap, akkor sem leszek elkeseredve.
Fura, hogy nem mászott vissza a hőd. Ha alszol minimum 5 órát zavartalanul azért mérhetsz tájékoztató jelleggel, csak “óránként egy tizedet” adjál hozzá. Ha 2 órával előbb mérsz, akkor +0,2-t. Persze felvezetni ezt az adatot nem kell, csak érdekelne hogy vajon visszamászna-e.
Következő ciklustól (ha lesz, de ne legyen!) esetleg ha gondolod, próbáld úgy, hogy 2 percet legyen a szádban a lázmérő mielőtt bekapcsolod, úgy meglesz az 5 perc ;-)
Dankol
2018-01-08 18:55:03

Nahát Lányok itt aztán minden megtörténik...
Anitacool örülök az ovudnak,jó látszik és ezek szerint most,hogy nem is igazán ezzel foglalkoztál,lehet megtörtént a Nagy Találkozás! ;D
Akinek nem jött meg az csak mérjen tovább és úgyis jók vagytok,ha nincs menzesz...bár erre Fbara mindjárt rácáfolt ezzel a forróságérzetével ,lehet ott is kell egy hcg.Örülök nagyon Nektek!
Én digitálissal mérek,de csak 3 percig,m utána magától kikapcsol.:)
Hétvégén én is ébresztem ugyanakkor magam,majd mérés után én is lustálkodom kedvemre.:)
AMH nekem is néztek,mikor closty kúra volt,nekem 13,92 ng/ml volt (ref tart.:0,07-7,35) de a dokim mikor kérdeztem miért ilyen magas,csak annyit mondott,m maga még nagyon fiatal (33) és kissé megstimuláltuk a peteérést.
A mai napi hőm,sajna nem ment vissza...
Holnap nem mérek,m 2 órával hamarabb kell kelnem.
Anitacool
2018-01-08 16:40:25

Amandeen, Fbara köszi! :-)
Igaziból nagyon ideálisan alakultak az együttlétek, mert apa otthon volt szabin :-) Viszont most vegyesek az érzéseim, mert ugye a repülőút, meg esküvő, most kicsit ráérne :-) De mire leegyeztettük, meg elkezdtünk védekezni, már mindegy volt XD Meglátjuk!
Amandeen
2018-01-08 16:05:51

Lion, köszi a cikket. Remélem, el tudom csípni ma apát, és nem lesz késő ma este összebújni.
Lion86
2018-01-08 15:16:09

Lányok, nem tudjátok véletlenül: lehet még olyan asszem Gabriel tesztet kapni, ami nem kazettás és nem piros vagy bordó a csík rajta, hanem kék? Régen az bevált. Az x-epil meg egyik-másik nekem állandóan mutat halvány csíkot száradás előtt is (most nem azzal teszteltem)
Sushi
2018-01-08 15:09:17

Ebben a hónapban nekem sem volt hirtelen eső és emelkedő a hőm, lassú emelkedés volt. Ellenben az előző (első) hónapban szépen látszott, leesett és megugrott. Nekem segít, hogy kb 13-a körül van mindig ovum, szóval ilyentájt tesztelek és készen állunk:D
Köszi Lion, a 19dpo-s teszten látok halvány csíkot, de nyilván kopott is 2016 óta a csíkocska:))
Lion86
2018-01-08 14:57:03

Lényegében nekem sem tűnt volna fel a 2 tizedes esés, ha nem LH tesztelek. Azt hittem már megvolt, úgyhogy nagy meglepi volt 23-24-én a pozitív :D
fbara90
2018-01-08 14:53:50

Nekem nem esik le ovu előtt a hőm, hanem csak elindul tizedenként felfelé :D szóval én aztán nem tudom kitalálni előre mikor van :D az lh teszt nekem nagy segítség :)
Lion86
2018-01-08 14:45:19

Na megtaláltam azt a cikket :

http://picibaba.hu/pocakkal/elokeszuletek/ovulacio-idopontjanak-meghatarozas-ebredesi-hogorbe
Amandeen
2018-01-08 14:32:58

Anitacool, szuper!!!!! Hidd el, rövidülnek majd a ciklusaid, és lesz ovu majd előbb is! Persze, minden lehetséges, ha összebújtatok apával, lehet mégis összejön egy kistesó.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!