Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-01-11 13:42:21

Anitacool: lehet hülye kérdés, de mi az az ösztrogéncsúcs? :)
Margaréta88
2018-01-11 13:37:09

Anitacool: olyan jól hangzik ez az esküvő. :) El is képzeltem ám, nagyon jó lesz!!!!! :) Merre felé lesz? Kitaláltátok már a konkrét helyszínt? :)
Anitacool
2018-01-11 13:30:52

Margaréta a leesés inkább az ösztrogéncsúcs miatt lehet, holnapra visszamászik :-)
Anitacool
2018-01-11 13:12:14

Sziasztok!
Jó ötlet volt kicsit összefoglalni, kinek mi a története :-)
A párommal tűzön-vízen átmentünk egymásért, de megérte! A részletekkel nem untatlak benneteket. A lényeg, hogy ő a másik felem, minden tökéletes, most már több mint 7 éve! :-) 29éves vagyok.
Mi a második Kismanóra gyúrtunk, de mivel az első is csak 1,5 múlt nem rég, és aktívan szopizik, így a hormonjaim nem partnerek még a témában. Így most csak nektek vagyok itt szurkolni, én csak amiatt mérek, hogy tudjam, mikor jön meg, meg további adatokat gyűjtsek a testem működéséről. Még nem volt sok ciklusom mióta terhes lettem.
Az első terhességem sajnos nem maradt meg. Ahogy beköltöztünk a családi fészkünkben, zöld utat adtunk. Nem ismertem a hőmérőzést, lh teszteket, semmit. Következő hónapban már nem jött meg, vagy 2 hete késett, mire eljutottam a patikába. :-) Sokat, nagyon sokat dolgoztam akkoriban. Mikor baj lett, eléggé elhagytam magam, de a párom segített mindenben. Egészségesebb életmódra tértünk át és életem csúcsformájában estem teherbe újra :-) Most még annál is csúcsabb formában vagyok, szóval még bármi lehet :-D
Idén júniusban lesz az esküvőnk a tengerparton, mezítláb, honokban, és a gyűrűket majd a világ legcukibb hordozója hozza nekünk oda, a kisfiúnk :-)
Sushi
2018-01-11 12:50:55

Hello Lanyok,

Jol volt olvasni a bemutatkozotokat, koszi mindenkinek a lelekesedest! ;) egy picit megismertuk egymast :o)
En ma elobb keltem valamiert igy nem is mertem. Nekem a mensim 3. Napja van. Keszulok a kovetkezo ciklusra ;)
Amandeen, voltam ma a dokinal es rakerdeztem az AMH erteke ami valtozhat. Nyilvan nem tul rovid idon belul, de igen mutat valtozast idovel.
Kira valoszinuleg dolgozik a gyogyszer, ez most turelem jatek remeljuk fog segiteni!
Kitartast a varakozoknak Lion, Amandeen.
Maragareta tovabbra is nagyon szep a hod, csak igy tovabb!:)
Erikasz vajon jol vagy? Remeljuk hamarosan visszatersz!
Szep napot Lanyok!
Lion86
2018-01-11 10:43:08

Köszi Fbara :) Progeszteront kaptam az előző terhességemnél, akkor nem sokszor mértem hőt, de alacsony volt mielőtt elkezdtem szedni. De a tesztek miatt nem hiszem, hogy most ez van.
fbara90
2018-01-11 10:42:20

Margaréta ha sokszor fent voltál, szerintem simán okozhatja, hogy kevesebbet mértél.
Lion86
2018-01-11 10:40:55

Az előző 50 napos volt, de sosem volt még ilyen barna pecsételés.
fbara90
2018-01-11 10:40:26

Kira lehet hogy a gyógyszer miatt ment most fel a hőd, de én is csak találgatok :-S
fbara90
2018-01-11 10:39:58

Lion tényleg jól lecsökkent a hőd, nagyon érdekes, főleg így, hogy nem jött meg. Lehet ilyen kis normál átlaghőjű kismami leszel :D bárcsak, kívánom neked! :) volt már hosszabb ciklusod?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!