Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-01-11 17:43:34

Húú, Anitacool, én szorítok, hogy pocakos képek legyenek!!!! :-)
Anitacool
2018-01-11 17:25:01

Amandeen, most nem vagyok benne biztos, hogy nekünk nem pocakos tengerpartos képeink lesznek :-) Bár még csak a 8. dpo-n vagyok, de akármilyen hülyén hangzik, valahogy máshogy érzem magam. Na de majd meglátjuk.
Amandeen
2018-01-11 17:23:09

Fbara, nem hülyeség, amit mondasz, csak az van, hogy én magándokihoz járok, aki nem hozzánk közel rendel, úgyhogy időpontot kell kérni (azt csak jövő hét második felére kapnék leghamarabb) plussz még utazni is kell, nem tudom, hogy ezért megérné-e. Jövő hónap végén úgyis mennem kell, szóval úgy gondoltam, hogy lesz, ami lesz, ezt most kivárom valahogy. Ha nagyon megnyúlik a ciklusom, max akkor majd bejelentkezem hozzá.
gyémánt7
2018-01-11 16:55:51

De követem folyamatosan az üzenetváltásokat, mert rengeteget hasznos információt kapok tőletek ! Amire rájöttem hogy ez nem is olyan egyszerű.... ☺️ Ezért úgy döntöttem figyelem egy pár hónapot a "testemet" Mivel ugye hogy mi kislányt szeretnénk , még jobban megnehezíti a dolgot!
gyémánt7
2018-01-11 16:53:58

Sziasztok! Én sajnos nem tudok sok mindenhez hozzászólni, mert nem szedtem még semmilyen gyógyszert, nem ittam még semmilyen teát, még a hőmérőzés kiértékeléséhez sem értek annyira amennyire ti!
fbara90
2018-01-11 14:35:11

Amandeen ha nagyon bizonytalan vagy, nézesd meg az orvosoddal, uh-val :) Ő meg tudná mondani sztem , hogy kb hogy áll a peteérésed. :) és akkor ezt a sok-sok idegesítő kételyt kizárnád. :) vagy ez hülyeség? :D :)
Amandeen
2018-01-11 14:31:56

Margaréta, én szintén az ösztrogéncsúcsra gondoltam, kb most vagy a luteálisod felén. Holnap majd visszamászik. Szép magasakat mérsz.

Anitacool, olyan jó, hogy így egymásra találtatok, szuperjó ötlet ez a tengerparti esküvő. Egyre jobban tetszik. :-) biztosan gyönyörűséges és álomszép lesz.
Megjegyzem úgy evett az irigység, amikor egyik ismerősöm, konkrétan közeli szomszédom, aki már egy ideje Kanadában él, tett fel képeket Hawaii esküvéjéről! Olyan gyönyörűséges fotók voltak. Pocakosan ment férjhez, olyan jót mutattak úgy a képeken. Szépséges volt és meghitt. Biztosan egy szép életreszóló élmény lesz a tiétek is!

Fbara, hát én meg a 36,2-vel vagyok így. Ha még egyszer 36,2-t mérek, földhöz vágom vagy magamat vagy a hőmérőt. Ilyenkor tudom, nem kéne ezen kattognom, de mindenféle eszembe jut. Pl. nincs is peteérésem, mehetek dokihoz. Vagy, biztos nem bir megrepedni, ciszta, mehetek orvoshoz. Nem is lesz már normálisan peteérésem, mivel a múltkori AMH eredményem azt mutatta, hogy kiürülőben a petefészkeimben a tartalékok. Vagy, biztosan valamelyik vitamintól, amit szedek, vagy a tea, vagy valamit ettem-ittam az ünnepekben, ami most megborította a ciklusomat, stb, stb..... áááá, elegem van. Fogy a türelmem.

Apropó,mérés. Margaréta, ha nem alszunk eleget, vagy rosszul alszunk, akkor nem az van, hogy nem tud a hő lecsökkenni az egyénre jellemző alaphőre, és olyankor nem alacsonyabbat, hanem magasabbat mérünk? Szerintem ez mégis az ösztrogéncsúcs miatt van nálad, nem a nem alvás (vagy most van a beágyazódás, bár azt mondják, hogy az nem látszik a görbén, mert olyankor nem esik le a hő, csak épp egybeesik az ösztrogéncsúccsal). :-)
Anitacool
2018-01-11 14:07:06

Én is kíváncsi vagyok, mit mérsz :-)
Remélem magasan maradsz vagy 38 hétig ;-)
Margaréta88
2018-01-11 13:54:10

Köszönöm Anita! Lehet volt már róla szó, csak nekem ez nem volt ismerős. Hát kíváncsi leszek, mit mérek holnap reggel. :)
Anitacool
2018-01-11 13:50:27

Margaréta ne haragudj, azt hittem, már volt korábban szó róla!
Szóval a hormonok játékában az ösztrogén nem csak a tüszőrepedés előtti fázisban van jelen, hanem utána újra elkezd növekedni a mennyisége kb a luteális fázis feléig, ezt hívják második ösztrogéncsúcsnak, ami átmeneti hőcsökkenést okozhat. Kb egy napra, már ha elcsíped, nem mindig jelenik meg.
Itt egy szép kis grafikon, ahol szemmel látható hogyan is változnak a hormonszintek a periódus alatt.
https://tervezettbaba.hu/tudastar/nemi-hormonokrol-reszletesen

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!