Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Voltam orvosnál, megcsinálta a rákszűrést és megvizsgált, azt mondta nem tapasztalt eltérést, vagyis úgy tűnik nincs baba. Nála nincs ultrahang, csak a kórházban, azt mondta, ha megjött, utána a 11.nap körül megnézi, hogy állnak a peték. Most meg alig várom, hogy megjöjjön :D Mondjuk annak jobban örülnék, ha mégsem jönne meg, jó okkal, de majd kiderül.
Sokat fájt a jobb oldalam, azt hittem esetleg cisztám van, de nem érzett ott semmit, viszont a bal oldalra mondta, hogy valószínűleg most is vannak ott érett tüszők, mert nagyobb a petefészkem. Kilátásba helyezte a gyógyszert is, de erről majd később beszélünk még.
Azt mondtam, fél éve próbálkozunk :) Részben igaz is, mert 5 hónapig csak megszakítós módszerrel védekeztünk.
Nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.
Anitacool
2018-01-11 19:09:56
Margaréta nem tudom pontosan megmondani, próbálok nem figyelni minden rezdülést. De az már feltűnő, hogy 2 napig szurkált a hasam, mint ovukor, azóta meg néha mintha izomláza lenne a méhemnek, olyan furi érzés. Egyszer izzadok, máskor megfagyok, pedig makk egészséges vagyok. Néha szoptatásnál már fáj a mellbimbóm. Amúgy sosem szokott. Pedig ugyanúgy csinálja, nem változott semmi. Álmodtam egy szülésről is, mondjuk nem én szültem, úgyhogy figyelem a csajszit, akiről álmodtam, kíváncsi vagyok beigazolódik-e ez is.
Amit még nem meséltem, hogy minden terhességemet előre láttam, és a testvérem minden gyermekét is én előbb láttam, tudtam, mint ők. Ezek amolyan víziók, nagyon aprólékos, részletes “álmok”. De többnyire ébred térek magamhoz belőlük.
Anitacool
2018-01-11 19:03:47
Amandeen a stresszhormon okozhatja az ovu kitolódását. Nekem volt, hogy nem jött meg hónapokig, mikor baromi stresszes munkahelyem volt. Bár nem hőmérőztem. Neked most stresszesek a mindennapok?
Margaréta88
2018-01-11 18:45:17
Anitacool: hogy érzed magad? Mit jelent az h furán? :)
Anita34
2018-01-11 18:37:01
Amandeen, a tavalyi stresszes időszak ezen a ciklusodon jött ki, ezért megnyúlik egy kicsit. De ott lesz az ovu, tudom!
Anita34
2018-01-11 18:35:10
Erikaszról nem tudtok valamit? Elég régóta nem jelentkezett. Mi lehet vele???
Amandeen
2018-01-11 18:33:42
Anita34, nagyon remélem én is.
Fbara írta azt hiszem, hogy ha próbálkozna a szervezetem, hogy megrepedjen, és nem megy, akkor elvileg cikk-cakkos kéne legyen a görbém, azt hiszem. De ugye nekem messze sem olyan. Ez azért kicsit megnyugtat.
Az az érdekes, hogy azóta lett ilyen vonalzós, szögletes a görbém, mióta átléptünk 2018-ba. Nekem ezt hozta az új év. Görbe eleje 2017-ben hullámos, 2018 vonalzóóó.
Anita34
2018-01-11 18:33:30
Anitacool, neeeee csináld ezt! Gyere csak szépen azokkal a tesztekkel. Szerinted kibírjuk mi addig?? :)) Köszönöm kérdésedet, igen sokkal jobban vagyok. Már csak kicsi orrfújás van, de nem vészes. Most inkább azzal küzdök, hogy nem igazán bírok enni, nem kívánom a kajákat, de ez már a Pötty miatt. :) :D
Anitacool
2018-01-11 18:29:17
Köszi csajok! :-)
Jobban vagy Anita?
Nem hiszem, hogy jóstesztelek. Majd ha magas marad a hő és elmúlik a nem várt, hcg-zek :-)
Anita34
2018-01-11 18:15:30
Sziasztok!
Anitacool, jóstesztelésre fel, aztán hadd jöjjön az a HCG. Várni fogjuk! Megy a drukk!!!!!!!
Amandeen, így abszolút érthető, hogy vársz, mert lehet mire dokihoz is eljutsz....hátha jön már az az ovu. Én szerintem csak kitolódik a ciklusod és minden rendben lesz ott.
Voltam orvosnál, megcsinálta a rákszűrést és megvizsgált, azt mondta nem tapasztalt eltérést, vagyis úgy tűnik nincs baba. Nála nincs ultrahang, csak a kórházban, azt mondta, ha megjött, utána a 11.nap körül megnézi, hogy állnak a peték. Most meg alig várom, hogy megjöjjön :D Mondjuk annak jobban örülnék, ha mégsem jönne meg, jó okkal, de majd kiderül.
Sokat fájt a jobb oldalam, azt hittem esetleg cisztám van, de nem érzett ott semmit, viszont a bal oldalra mondta, hogy valószínűleg most is vannak ott érett tüszők, mert nagyobb a petefészkem. Kilátásba helyezte a gyógyszert is, de erről majd később beszélünk még.
Azt mondtam, fél éve próbálkozunk :) Részben igaz is, mert 5 hónapig csak megszakítós módszerrel védekeztünk.
Nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.