Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen, igazad van, akkor nem érdemes dokihoz menned, mire bekerülnél tuti megjön addigra már rég az ovud is! :)
Anitacoool de jóó, hogy ezeket így megérzed! :D Drukkolok, hogy most se csapjon be a hetedik érzék! :D és ott legyen már a pocakodban a következő boldogságotok! :D Gyanús, amiket soroltál! :D
Nikiiii rendkívül ügyes vagy! Gratulálok, nem semmi eredmények! :D Wow! :D Le a kalappal! ;-)
Ma én is mértem :D Meg teázok.. :D
próbáltam méhpempőt venni, de nem jártam sikerrel, még egy herbáriát tudok ahol meg lehetne nézni, ha ott sem kapok, akkor marad a rendelés. Eel lehet ezt kezdeni akármikor? vagy inkább várjam meg a következő mentsruáció végét, ha lesz legközelebb?! :D Amandeen 36,5 nekem megint a hőm, már most megőrülök :D :D :D
Ki mit mért ma reggel? Jelentkezzetek! :D
Erikasz-nak tudunk valami elérhetőségét? :D most már nagyon érdekelne mi van vele :)
Niki111
2018-01-12 08:45:55
Sziasztok!
Ma reggel , amikor pisilni voltam láttam, h picit barnaság el van színezodve a WC papír . Feltettem egy tampont és barna pöttyök voltak rajta , de nagyon minimális . Felhívtam a dokim azt mondta szedjek 3x2 rutascorbint és fekvés. Hanem múlik , akkor hétfőn v kedden megvizsgál . Kérdezte , h faj -e valahol , gorcsolok -e. Mondtam , h nem . Ha piros vér jön , akkor kórházba azonnal .
Azt mondta az ikerterhessegnél nagyon gyakori ez.
Megijedtem és képtelen vagyok megnyugodni , pedig mar az előbb amikor voltam pisilni nem volt semmi . Nagyon remelem , h nem is lesz ...
Zsolti is csak felidegesitett , mert elindult Pápára a lányaert , hozná hétvégére és visszajött , hozott gyógyszert . Hogy ő most hogy megy így a lanyert. Esküszöm nagyon cifrakat tudtam volna mondani ... de inkább elküldtem :(
Inkább fekszem itthon egyedül
36,8-at mértem , ma vagyunk a 7. hét 6. napon
Amandeen
2018-01-11 21:16:45
Niki, le a kalappal előtted, nagyon ügyes vagy!!! :-)
Amandeen
2018-01-11 21:15:18
Anitacool, nem mondanám stresszesnek ezt az időszakot, még mindig szabin vagyok, hétfőn kezdek dolgozni. Tehát munka biztos nem. Tudat alatt talán izgulok amiatt, hogy sikerüljön természetes úton a baba, és nem akarom, hogy mindenfélével teletömjenek inszem vagy lombik előtt/miatt. Egyszerűen nem akarom elfogadni, hogy az lehet a vége. Igyekszem természetesen, erre nem jön az ovu.... izgulom talán amiatt is, hogy férjemnek hatnak-e a gyógyszerek, nemsokára mehetünk újabb spermogramra, de addig is még várni kell. Úgy szeretném tudni, mi zajlik odabent, nála is és nálam is, hogy minden rendben van-e. De így tudatosan én nem érzem mindezt, nem érzem magam stresszesnek, de hát a tudatalatti ki tudja mit csinál....
Anita34
2018-01-11 20:36:24
Niki, ügyes vagy, gratulálok! Ne is foglalkozz az ilyen beszéddel. Nekem is van sok olyan ismerősöm akikre csak ránéznek és már terhesek is lesznek. Na amúgy az ilyen beszólások miatt nem mondtam és nem is mondom senkinek a mi esetünket, még baráti körben sem. Nem akarom, hogy sajnálgassanak és figyelgessenek na meg azt végképp hogy beszólogassanak.
Niki111
2018-01-11 20:18:59
Sziasztok lányok!
Anitacool: gyanúúúúúús vagy te nekem ;-) nagyon drukkolok! mint mindenkinek :)
Én ma maratoni napon vagyok túl. Reggel vérvétel, ahol kiderült, hogy a SOTE-n nem jól írták a beutalóm, úgyh nem mindent tudtak levenni. Majd hétfőn kérnem kell a dokimtól újabb beutalókat, és kedden újra vérvétel. Igaz,h már kellett volna az eredménye, dehát mindegy.
Aztán 2 vizsga volt, az utolsó kettő. Az egyik írásbeli, az 5 lett, és a szóbeli szintén :) Úgyhogy ez a félév kipipálva! :)
MA az egyik csoporttársam kérdezte, h babát várok-e, mert feltűnően megnőtt a hasam. :) Mondtam, h igen. Erre azt mondja, "ja, mi is akarunk majd a párommal, dehát rámnéz és terhes is leszek..."
annyit mondtam neki, hogy kívánom, hogy valóban így legyen ;)
úgy gondoltam, h nem megyek bele messzemenő magyarázatokba, mert felesleges lenne.
Erika tényleg merre vagy???
Ne haragudjatok, megyek pihenni, mert csak nemrég értünk haza, hulla vagyok.
MA 37-et mértem.
Kira84
2018-01-11 20:01:38
erikasz.
Hova tűntél? Merre vagy? Remélem nincs baj......
Margaréta88
2018-01-11 19:59:32
Anitacool, jó lenne :)
Egyébként én is éreztem tegnap is meg főleg ma néha hasszurkát, de nálam ez már többször előfordult, úgyhogy nálam nem igazán jelent semmit :D (igaz előző hónapban nem volt)
Remélem neked bejön a megérzésed!!! :)
Anitacool
2018-01-11 19:42:08
Lion, júniusra pocakosok lesztek mind!
Lion86
2018-01-11 19:30:23
Anitacool, remélem az esküvődkor már mindannyian pocakosak leszünk :D
Amandeen, igazad van, akkor nem érdemes dokihoz menned, mire bekerülnél tuti megjön addigra már rég az ovud is! :)
Anitacoool de jóó, hogy ezeket így megérzed! :D Drukkolok, hogy most se csapjon be a hetedik érzék! :D és ott legyen már a pocakodban a következő boldogságotok! :D Gyanús, amiket soroltál! :D
Nikiiii rendkívül ügyes vagy! Gratulálok, nem semmi eredmények! :D Wow! :D Le a kalappal! ;-)
Ma én is mértem :D Meg teázok.. :D
próbáltam méhpempőt venni, de nem jártam sikerrel, még egy herbáriát tudok ahol meg lehetne nézni, ha ott sem kapok, akkor marad a rendelés. Eel lehet ezt kezdeni akármikor? vagy inkább várjam meg a következő mentsruáció végét, ha lesz legközelebb?! :D Amandeen 36,5 nekem megint a hőm, már most megőrülök :D :D :D
Ki mit mért ma reggel? Jelentkezzetek! :D
Erikasz-nak tudunk valami elérhetőségét? :D most már nagyon érdekelne mi van vele :)