Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki, igazuk van a lányoknak! Most szigorú fekvés, pihenés!
Valószínűleg sok volt a napokban a jövés-menés, izgalom, idegeskedés a vizsgák miatt, mindez nem tett jót. De nyugi, nem lesz semmi gond, viszont hallgass a többiekre meg a dokidra, tényleg maradj ágyban!
Csuti0925
2018-01-12 11:06:41
Niki: a betetet a doki is megnezi hogy mi van rajta milyen szinu es allagu, es milyen a mennyiseg . Nekem konkretan megnezte es megkerdezte mikor teztem tiszta betetet hogy az eltelt idovel is tisztaban legyen, emiatt a tampon nem jo.
Szoval sziguru fekves meg magnezium.
Lion86
2018-01-12 10:59:57
Niki, pihenj sokat csak magaddal és a babákkal törődj most. Tudom, van két másik gyerkőc is, de biztos megértik, hogy most kicsit jobban kell vigyáznod magadra. A férfiak meg sokszor ijedtükben hülyén tudnak viselkedni, ne idegesítsd magad rajta. Remélem megnyugodtál már. Nekem majdnem a 12.héten piros volt és biztos voltam benne, hogy nagy a baj, és mégis lassan már egy éves lesz.
Csuti0925
2018-01-12 10:56:15
Niki: ha meg akarod szulni ezt a ket gyereket all le, de azonnal. Szigoru agynyugalom most 3-4 napig, csak pisilni kellhetsz fel. Szedjel magnerot tablettat 3x2vagy beres magnezium tablettat 3x1-et. A tampont felejsd el, mert nem latod egybol hogy mikod csokkent vagy erosodik vagy valt at barnazas piros verre. Csak tisztasagi betet vagy intim betet. Ha barnazol eleg a tisztasagi is. A csalad most par napig legyen onellato, teged pedig ugraljanak korbe es nem forditva. Ha nem pihensz es nem szedsz magneziumot elvetelsz. Lehez hogy csak az egyiket lehet hogy mind a kettot. Az elso trimeszter nagyon veszelyes. Ugy jartal mint en, szigoru pihenes!!!! Neked ikreid vannak az ugyanolyan rizikofaktor mint nekem a korom.
Anita34
2018-01-12 10:09:05
Sziasztok!
Niki, akkor már minden rendben van és próbálj egy picit megnyugodni. Elhiszem, hogy megijedtél. Pihenj amennyit csak tudsz.
Fbara, én a méhpempőt jóval menzi után kezdtem el használni, azt hiszem már ovu után voltam. Elvileg el lehet kezdeni akármikor.
Anitacool, te már tudsz valamit. Ott lesz a baba, meglásd! Szép a hőd is! Drukkolok! Tüneteid vannak azóta is?
Margaréta, a te görbéd is nagyon ígéretes! Drukkolok nagyon! Az én hőm is ingadozik, mikor milyen, pedig már ott a baba. Ne aggódj, ha kicsit lejjebb is megy.
Itt a görbém.
Anitacool
2018-01-12 09:47:54
Látod Margaréta visszamászott mára a hőd :-)
Margaréta88
2018-01-12 09:43:12
Niki: nagyon ügyes vagy, gratula a vizsgákhoz! Most már tényleg pihenj, és a legfontosabb, hogy ne idegeskedj! :)
A mai:
Anitacool
2018-01-12 09:22:17
Hmm hmmm...
Anitacool
2018-01-12 09:21:49
Niki minden rendben lesz, nem jön több! Ahogy fbara írta, lábakat fel, pihi, jöhet a lazítás!
fbara90
2018-01-12 08:58:56
Niki nyugodj meg, ha ez valóban gyakorinak számít az orvos szerint, meg nem piros vér, akkor reméljük tényleg semmi gond! Pihenj sokat! És pláne ne idegeskedj! Ha bármi gyanúsabb, vagy többet törölsz, akkor meg inkább menj el az orvoshoz feleslegesen. De biztos minden rendben, csak a tesók vackolják magukat! :D Lehet a tanulás, tegnap a 2 vizsga, izgalom, a fáradtság sok volt picit. Most hogy letudtad a félévet, vegyél vissza a lendületből kismami :D :D Irány az ágy, lábakat fel! :D pusziii :-*
Valószínűleg sok volt a napokban a jövés-menés, izgalom, idegeskedés a vizsgák miatt, mindez nem tett jót. De nyugi, nem lesz semmi gond, viszont hallgass a többiekre meg a dokidra, tényleg maradj ágyban!