Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kár, hogy nem kezdtem el hamarabb mérni, de csak az 50 napos ciklusnál merült fel bennem, hogy valami nincs rendben. A szülés óta az előző 4 megjött egyértelműen, sosem barnáztam, pedig akkor is hosszú ciklusok voltak. Lehet, hogy csak most nem volt tüszőrepedés. Lehet, hogy ezért is érzett valamit tegnap a doki bal oldalon. Sajnos az lh teszt is csak a peteérést mutatja, de lehet, hogy hiába próbálkozott, bentrekedt.
Anitacool
2018-01-12 12:45:56
Lion egyetértek azzal az alkalmazással. A mostani görbédre nézve sajnos én is úgy vélem, hogy (eddig?!) nem volt ovud. A vérzés is talán emiatt nem tud beindulni.
Amandeen
2018-01-12 12:01:32
Lion, hát a te eseted sem egyszerű. Kitartás neked is, most már jönni fog az a vérzés, és indul egy új ciklus!
Amandeen
2018-01-12 11:59:11
Elérhetőséget én sem tudok. Nem tudom, mi lehet vele.
Fbara, figyelem a nyákot is, de eddig krémes, opálos, fehér. Együttlét után meg ugye várni kell szinte egy 24 órát, mire biztonsággal újra megállapítható, hogy milyen a nyák, szóval ha 2 naponta együtt vagyunk, akkor csak minden másnap tudom megfigyelni, de eddig még mindig krémes. Egyébként nedvességérzet van, tehát nem vagyok száraz. Hasszúrka is volt eddig, éreztem az alhasamban, meg egy kis derékfájás már pár napja, de ovu semmi.
Lion86
2018-01-12 11:52:44
Amandeen, ne keseredj el. Lehet, pont most lesz baba belőle, azért várat magára annyit :)
Nem tudom velem is mi a fene van, reggel volt pár csepp piros, na mondom végre megjött, kezdődhetnek a vizsgálatok hamarosan, erre már csak kicsit barnázok megint. A hőm meg érthetetlen :( Az ovagraph szerint nem is volt ovum.
Niki111
2018-01-12 11:50:26
Köszönöm lányok!
Csuti:mindennap használok tisztaságit. Azon semmi nem látszódott. Csak amikor megtöröltem magam reggel. A tampont néhány percig hagytam fent, csak hogy lássam, h milyen a váladék. Nagyon minimális volt.
Azóta semmi .kopp-kopp
Pont tegnap vettem magnézium sprayt,ismerősöm ajánlotta, h bőrön át jobban felszívódik. Ősi magnézium a neve.
Fekszem én ma. Holnap ünnepelnénk a nagy fiam 12. szülinapját, mert ma van a születésnapja. Csak torta lesz, sütit csináltam volna, de sztem megkérem anyukámat.
Ráadásul Zsolti hozza a lányát, aki állandóan hisztizik valamin., mert nem körülötte forog a világ :( Az én fiaim megértőek, volt máskor is, h rosszul voltam, simán ellátták magukat. Még nekem is hoztak, inni, zsepit bármit.
Megijedtem, mert Botival bevéreztem a 6. héten. De az másabb volt azért.
Amandeen: basszsu, ez már tényleg nem igaz :(
Anitacool: ígéretesnek tűnik a görbéd és a tüneteid is, szurkolok nagyon
Erikával nem tudom, h mi történt, sajnos nem tudok hozzá elérhetőséget, mondjuk máshoz sem. Lehet, h ezen változtatni kellene :)
Máskor elvitte a lánya a laptopot, de talán az nem volt ennyi idő.
fbara90
2018-01-12 11:47:18
Amandeen, dehogynem megy az feljebb! Feljebb megy az, ne izgulj! :) Szórjuk rá a varázsport! :D Meg most rá is parancsolok! :D
Nyákot szoktál figyelni? Nem érzel változást-hasszurka, stb?
Anitacool
2018-01-12 11:46:09
Amandeen nem gondolhatod komolyan, hogy örökké 36,2-t fogsz mérni! Nekem is volt már vonalzóm, aztán Booom, giga ovu jött! Neked is jönni fog! Te csak azzal foglalkozz, hogy esténként lázba hozd a párod ;-)))
Amandeen
2018-01-12 11:38:01
Fbara, képzeld, minő meglepetés, na, mennyit mértem ma? Hát persze, hogy 36,2-t! Pfffffffff
A görbém nem is görbe, mint egy halott görbe.... :( ez már nem fog ennél feljebb menni!
Amandeen
2018-01-12 11:35:12
Anitacool, ez valóban hmmmm, hmmm, tudsz te valamit!!!!! :-)