Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Réka!
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek :)
Köszi a történetedet.
Barátcserjét még nem próbáltam, a palástfű és cickafark viszont használt, csak most amíg nem jön meg, semmivel sem merek próbálkozni. A nyák figyelés sajnos nálam nem vált be, állandóan krémes vagy ragadós. Tojásfehérjés életemben nem volt, pedig nyolcszor voltam terhes. Nagyon nehéz eset vagyok. 11 éves korom óta soha nem volt rendszeres ciklusom, volt hogy hónapokig nem jött meg, vagy hónapokig barnáztam a vérzés után. De ilyen még soha nem volt, hogy előtte, ezért is vagyok már ennyire kétségbeesve.
Margaréta88
2018-01-12 20:15:19
Szia Réka!
Először is gratulálok neked. A te eseted is azt bizonyítja hogy nincs lehetetlen. :)
Olyan jo ilyen pozitív történeteket olvasni , ezzel is támogatva minket. :) köszi :)
Reka1028
2018-01-12 19:59:18
Bocsi, az kimaradt, hogy ovu után nátha, köhögés, minden ami kell, elkapott... a magasabb hőt ezek okozták...
Reka1028
2018-01-12 19:56:56
Sziasztok Csajok!
Kb. egy hónapja vagyok itt nálatok, és minden nap olvaslak titeket! :)
Gondoltam én is felfedem magam :)
Annyira jó kis csoport alakult itt ki, ahogy tudom, én is lesem az újabb hozzászólásokat.
A pocakos csajoknak gratula, a leendőknek hajrá ;)
Szeretném én is megosztani a tapasztalataim, hátha tudok valamelyikőtöknek segíteni (akár Lion, Amandeen..)
30 éves vagyok.
3 éve engem is PCOS, ill. IR-el diagnosztizáltak. Max évi 2 ciklusom volt. Az orvosok szerint természetes úton nem lehet gyerekem. 9-nél voltam kb fél év alatt, egyiknek sem hittem :). Plusz átjárhatósági vizsgálat, csak 1 petevezetőm átjárható.... :(
Végül endokrinológushoz mentem, diéta, gyógynövény és metformin segítségével a 2. ciklusom már nem jött meg, mert terhes lettem :)
Most 2 éves a kis fiam és tesót terveztünk. A szoptatás abba hagyása után megint felborult az addig érdekesen 30 napra beállt ciklusom.
A 45 nap után gondoltam, hogy megint a gyógynövényekhez fordulok. A magas prolaktin szint miatt nem volt menszeszem. ( dr. google :) )
Ismét elkezdtem inni a barátcserje teát.
Érdemes utána olvasni, a felismerhetők a tünetek.
A lényeg, hogy csak a ciklus 1 felében ittam, ovu után már nem, mert terhesen nem szabad. Múlt hónapban szép ovus 30 napos ciklusom volt. (de nem a jó oldalról volt p.érés.
Ez a hónap viszont siker volt! :) Ma reggel pozitív HCG teszt! :)
No, a légyen az lett volna, hogy akinél még várat az ovu magára, az olvasson utána a barátcserjének. Nemkem 2x is bevált!
Másodszor, ha nézitek a görbén, nincs kimondottan hőm. esés ovunál (12.28), csak a nyákot figyeltem. Nem kell annyira az a hőmérő..
Persze támpont, de egye a fene azt a 36,2!!! :)
Amandeen figyeld magad. És te is olvass a barátcserjéről... szerintem neked is beválna.
Remélem tudok valakinek segíteni! :)
E havi görbém:
Lion86
2018-01-12 19:51:51
Köszönöm a választ :)
Anyukám meg a párom most meg folyton nyaggat, hogy tuti terhes vagyok, de ma is olyan negatívat teszteltem, hogy negatívabb nem is lehetne. Történhetne már valami...
Dankol
2018-01-12 18:51:42
Sziasztok!
Lion nem vagy indiszkrét, nekem egyértelmű volt, hiszen a foggátló után gyakorlatilag nem jött meg több hónapig, majd a nődokinál az UHon látszódtak a visszamaradt meg nem repedt petesejtek még a burokban (egyszerűbben:ciszták).Aztán elküldtek terheléses cukorra, ott pedig az IR derült ki, majd ezt kezdték el kezelni, de nekem ettől nem rendeződött a menzeszem egyáltalán, persze ismerek olyat, akinél emiatt állt helyre a ciklus.
Niki vigyázz nagyon magatokra, pihenj sokat, ha Zsolti lánya meg egyébként is nyafka, akkor majd máskor kerülsz hozzá közelebb, most ti vagytok a fontosak!
Kira én is szedtem egyszer ezt és nekem is hamar meghozta, úgyh ennek alapján sztem ponth lefelé kellene mennie a hődnek...erre nem elindult felfelé!? Ha ez hosszan kitart, még bárki is lehet belőle. ;)
Amandeen sztem ne aggódj, a te helyzeted sokkal biztatóbb az enyémnél, sztem próbálkozik a szervezetem, m barnás folyásom van napok óta és a hőm meg no comment cikk-cakk az egész, szinte értelmezhetetlen. Ma du csináltam egy LHt a leesés miatt ebben a ciklusban még ez volt a legerősebb, de még korántsem +.
Anitacool ez nagyon bíztató! ;)csak így tovább, és beérnek azok a tengerparti pocakos fotók.
Kira84
2018-01-12 16:16:01
Sziasztok lányok,
Egyenlőre még vérzésnek nyoma sincs,vissza néztem a 2014 görbémet akkor is szedtem ezt a bogyót de akkor a 3 nap szedése alatt megjött. Most még egyenlőre nincs semmi, sem görcs sem pecsét, A melleim egyre érzékenyebbek de gondolom ez is a bogyótól van hiszen progi van benne..
A hőm az fentebb ment..
Lion86
2018-01-12 14:56:20
Valaki említette még, hogy PCOS-e van, vagy rosszul emlékszem?
Lion86
2018-01-12 14:54:48
Dankol, ha nem vagyok indiszkrét, nálad hogy derült fény a PCOS-re, milyen tüneteid voltak/vannak?
Nagyon sokat olvastam az elmúlt napokban mindenfélét a hőgörbével, hosszú ciklusokkal stb-vel kapcsolatban és valahogy mindig ide kanyarodtam. Kezdek arra gondolni, hogy lehet, hogy nekem is ez a bajom.
fbara90
2018-01-12 13:36:40
Lion így megnézve a nagy ugrásokat, igaza lehet annak a másik alkalmazásnak, meg Anitacoolnak. Nagyon hasonlít a görbéd Kiráéhoz.
Tényleg Kira.. meghozta már a vérzést a gyógyszer? Hogy vagy ma?
Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek :)
Köszi a történetedet.
Barátcserjét még nem próbáltam, a palástfű és cickafark viszont használt, csak most amíg nem jön meg, semmivel sem merek próbálkozni. A nyák figyelés sajnos nálam nem vált be, állandóan krémes vagy ragadós. Tojásfehérjés életemben nem volt, pedig nyolcszor voltam terhes. Nagyon nehéz eset vagyok. 11 éves korom óta soha nem volt rendszeres ciklusom, volt hogy hónapokig nem jött meg, vagy hónapokig barnáztam a vérzés után. De ilyen még soha nem volt, hogy előtte, ezért is vagyok már ennyire kétségbeesve.