Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sushi, igen, arra készülök, csak ahhoz előbb meg kéne hogy jöjjön :D
Anitacool
2018-01-13 12:25:39
Lion most már lehet, hogy megjön, lejjebb ment a hőd!
Sushi neked egész magasan maradt a hőd.
Niki csak pozitívan gondolkozhatsz! Tilos rosszra gondolni!
Dankol neked meg nagyon lent maradt a hőd. Lehet, hogy meg fog jönni? :-(
Margaréta szép nagyon a görbéd! Csatolom én is az enyémet.
Többiek?
Sushi
2018-01-13 12:21:10
Niki, muszáj nyugis állapotban tartani magad. A babócák mindent rezgést levesznek odabenn. Hallgass nyugis zenét, tudat alatt is óriási hatása van! Nézz valami kedvedre való filmet vagy meditálj, ha aggódsz és stresszelsz valamin :o) de ha az olvasás kikapcsol, akkor tedd azt! Egy a lényeg, hogy ne aggódj és kattogj dolgokon. Ha a mami boldog, nyugodt mindenki a családban;-)
Lion az 5 nap barnázás nem hangzik túl jól :s Gondoltál egy hormon vizsgálatra esetleg?
Margaréta hajrá, szépen fenn haladsz:) Tesztelsz esetleg? Jósteszt vagy egy hcg? ;-)
Dankol, köszi szépen az infókat. Nekem a 30' perces inzulinom volt kiugró 9,9, a 60 és 120-as már nem volt annyira vészes. Így enyhe-közepes IR-nek diagnosztizáltak. Ez egy éve volt. Valszeg nem ártana ezt is megismételni. Én minimális diétát tartok, a cukrot és fehér lisztet próbálom kerülni amennyire lehet. Az Avivánál csak figyelni kell, hogy bizonyos gyakorlatokat hagyj ki, ha babát szeretnél vagy esélyes, hogy már babás vagy. Egyébként maga a torna külön jót tesz, ha közben van baba mert segíti a vérellást a méhben, csak pozitív hatása lehet:)
Az átlaghőm valóban kicsit magasnak tűnik a mostani mensi alatt. Van ennek jelentősége? Megnéztem az előző két ciklusom, - bár mensi alatt nem mindig mértem sajnos - de 36.5-36.6 közötti volt inkább.
Lion86
2018-01-13 11:31:26
Niki, biztos rendben lesz minden, és csak a fokozott nyálkahártya vérbőség okozza a pecsételést. A hőd fent van, úgyhogy nem lehet progeszteron hiány miatt szerintem.
Bács-Kiskun megyében lakom, a városban elég nagy az orvoshiány, főleg a jó orvosokból.
Sushi, 5 napja barnázok már, az ugráló hőt kivéve minden változatlan. Remélem gyors eredménye lesz a tornának ;)
Ovu után lévőknek szurkolok, hogy magasan maradjon a hőtök sokáig :)
Margaréta88
2018-01-13 11:11:09
Anitacool: te mit mértél ma? :)
A mai:
Dankol
2018-01-13 11:04:47
Sziasztok!
Niki próbálj ne ilyenekre gondolni, m a gondolatnak teremtő ereje van, úgyh csak pozitívan! Küldök egy nagy marék varázsport, az mindig segített mindenkinek!:)
Sushi hajrá Aviva, én is csináltam, de mindig elbizonytalanodtam, h csinálhatom-e még, v megfogant a baba, így ki-kimaradtak a gyakorlások. Nekem ijesztő volt, h vannak gyakorlatok, melyek vetélest idéznek elő...
Az IR hasi elhízást, kimaradt ciklust mutatott...Az eredményemben volt némi kivetnivaló, hisz 10 fölött volt az éhgyomri inzulin, és a terhelést követően csak emelkedett (60,120perc után) az értéke. Ennek az a lényege, h a kezdett 5-8 között legyen és a 120 perc múlva visszaessen a 0 perc eredményéhez v legalábbis közelítsen hozzá. A cukor értékem soha nem volt ref.tart kívüli, de ehhez az én szervezetemnek több inzulinra van szüksége, mint a WHO által kitalált átlagnak.Neked mindig ilyen magas a hőd v vérzés után esik le az alaphőre?
Lion sztem már meg fog jönni neked hamarosan.
Többiekkel mi a helyzet?
Amandeen csatlakozom a vonalzósokhoz...
Niki111
2018-01-13 10:20:26
Sziasztok!
Réka gratulálok neked ! :) vigyázz nagyon magadra
Lion : tényleg hasonlít a görbéd Kiráéhoz
Melyik megye ez , h ennyire nincs semmi ? :o
Anitacool :?
Én sajnos ma reggelre is barnázok , pedig tegnap a reggeli után egész nap nem volt semmi :(
Pihenek , de állandóan van vmi . Most pl Zsoltimat berendelték holnap éjszakára , hétfőn pedig 10-re mennünk kellene a Honvéd Kórházba .
Próbálok megnyugodni , de egyszerűen nem megy ... folyton az van bennem , h mar csak egy baba lesz ...
tudom , h ha úgy kell lennie , úgysem tehetek ellene .
Nagyon nyűgös vagyok :(
Sushi
2018-01-13 10:12:53
Jó Reggelt, Sziasztok!
Amandeen, Köszi a linket a hormonértékekről!;) Most csinálok bő egy év után ismét egy friss hormonsort, így abszolút aktuális:)).
Alig merem kérdezni, van valami változás nálad? Drukkolunk! Hidd el, menni fog az felfelé!
Lion nálad valami előrelépés?
Dankol te hogy állsz most? Megkérdezhetem, milyen szintű volt az IR-ed és hogy kezeled?
Kira Te hogy vagy mostanság? A gyógyszer meghozta már a hatást?
Niki, remélem sikerült pihenned, a vizsgák és stressz valószínűleg azért ott háttérben ügyködnek még ha kevésbé is érzed. Vigyázz magadra és tényleg pihenj, relaxálj sokat!
Anitacool, tényleg lesz itt pocakos-tengerparti esküvő:D várjuk továbbra is a fejleményeket:)
Margaréta megy a drukk neked is, szerintem is csodás a görbéd! :)
Anita34 a legjobbakat nektek is! Remélem jól vagytok? Mikor mész legközelebb vizsgálatra? Vannak tüneteid?
Fbara mérsz még? Hogy vagy? Hogy állsz?
Nálam is új hónap, friss kezdet, új remények:) Elkezdtem az Aviva tornát is néhány napja. Elég ígéretesnek tűnik. Ajánlom néhányotoknak, akiknek problémás a ciklusuk vagy ritkán/nehezen van peteérés. Remek dolgokat hallottam a betanító órán, van pl kimondottan ovuláció serkentő gyakorlat.
Réka üdv köztünk és szívből gratulálok a pozitív teszthez!
Lion86
2018-01-13 09:28:21
Köszi Lányok!
Amandeen mit mértél ma?
Én remélem most már megjön
Reka1028
2018-01-13 06:26:27
Szerintem a kezelés biztos, hogy befolyásolta. Idő kell a regenerálódáshoz.
Igen, 3. napi, 21. napi vérvétel. De amíg hosszú a ciklusod és nem sikerült beállítani, teljesen felesleges.
Meg pajzsmirigy hormont is néznek, az is nagyon fontos a terhesség megtartásában. Lion nagyon sajnálom, hogy ennyiszer voltál terhes és nem maradt még a babó.
Tényleg olvass utána a baràtcserjènek. Ha úgy gondold, hogy azok neked is a,tüneteid, nincs veszteni valód, próbáld meg. Viszont mást nem innék együtt vele.